arlanda 2

ska sova någon timma nu innan jag far igen.
Ska sova på ett hårt golv bredvid ett uttag för det är det enda uttag som finns tydligen... -.-


Och glöm inte!! jag älskar dig emil! och jag saknar dig så det gör ont :( ♥

Arlanda

hejsan alla, or maybe hello?
Jag är på arlanda just nu, kom hit vid 9 kanske? än då länge har vi ätit och jag pratar i telefon med min älskling, ska väl se om man kan sova nåra timmar snart.

att säga hejdå blev jobbigare än jag någonsin hade kunnat trott. jag grät och jag grät. tårarna verkade aldrig ta slut...
så ledsamt, och ännu känner jag att jag kan gråta, och ni anar inte hur underbart det är att höra hans röst ♥
jag älskar dig emil!

jag ska ringa till honom vid 7 imorrn bitti och säga hejdå innan jag kliver på planet, och sedan kommer jag sitta på det där jävla planet tills 4 på eftermiddagen. ..
Känns sjukt drygt men sedan är jag ju framme i solen och värmen.

Menmen, har inget mer och skriva, hoppas nu följer min resa! bara det att det kanske inte kommer nå bilder just nu, dom har nog lagomt segt internet, men bilder kommer jag lovar!

PUSSPÅER

 


Emil martin artur solestig <3

Ligger i sängen bredvid Emil <3 älskar den pojken och hualigen vad jag kommer sakna att inte få somna och vakna bredvid honom, åh . Jag har gråtit och jag kommer gråta mer, att säga hejdå kommer att krossa mig<3 älskar dig emil, aldrig aldrig det! <3<3<3

Snart reser vi

Hej!

nu har det kommit en ny kategori! Afrika -10 där jag kommer lägga in alla inlägg och bilder från Gambia.

Har iallafall packat klart allting nu, har endast nå små grejer som ska ner i handbagaget kvar.
och jag är nervös, men mest ledsen. Känns jätte jobbigt att vara utan Emil, och att säga hejdå ikväll kommer jag inte klara.

ska se om jag hittar någon data på arlanda så skriver jag mer då, men innan dess har jag nog inte tid, flyger till arlanda vid 10 i 8 ikväll och ska spendera hela natten där tills flyget går halv 8 på måndag morgon. sedan sitter jag på flyger i typ 8 timmar, så håll tummarna att vi inte störtar ;)

Jag sitter i hans knä och han håller om mig, ååh. vad jag kommer sakna det ♥

PUSSPÅER

heelg.

Hoj,

alltid när jag skriver att jag ska skriva senare så gör jag inte det, hmpf..

Iallafall, igår när jag och emil kom hem till kälarne så åt vi och sen satt vi vid datan ett tag och efter det startade vi en film, Macken. haha, filmen ärväl rätt okej men jag var sjukt trött så efter ett tag somnade jag :p
så vi stängde av och gick o la oss. tidig kväll = duktiga vi!

Idag vaknade vi halv 2-2 och lagade mat, kycklingspett med nudlar, mums! och sedan kolllade vi på Yes man och sedan for vi ut med skotern :D skönt att köra och åka.

Nu ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, märks väl :) men ska dra.

imorgon flyger jag till arlanda!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O

PUSSPÅER

monsters vs ailiens

Hej,

Skönt med helg, eller hur?!

slutade för 45 min sen och ligger i sängen just nu, ska snart ner på stan tro ja :) säga hejdå till bella o emelie tro ja det blir.

Igår så var ju emils kompis här, men han fick vid 10 halv 11 och så startade jag och emil en film, monsters vs ailiens haha, sjukt gullig film, iallafall den stora larven! :D

tro jag ska värma en billys innan jag och emil tar bussen till Kälarne vid 20 över 4, är faktiskt bara -3 grader här i stan så jag hoppas det är lika i helgen, blir inte så galet stor skillnad då.

Menmen, jag skriver ikv i kälarne, så vi hörs :)

PUSSPÅER


CSI på tvn, om ni ville veta?

kom inte på nån rubrik...

Halloj,

Ligger i sängen med emil och så sitter hans kompis på datastolen,
Har inte gjort just någonting idag, började 10 och slutade 11, så jag följde med nåra kompisar från klassen ner på stan och dom åt på subway, sedan for jag hem och lata mig i sängen. sköönt.
Sen vid halv 5-5 kom emil och så spelade han wii, igen.. haha :p

Jag har även packat det sista nu inför resan, ååg den närmar sig :o huua. och vad ska man göra i 8 timmar på ett flygplan? tänk om det är någon liten äcklig unge nära mig som skriker och lever om, då skjuter jag nog den...
Imorrn blir det iallafall hem till kälarne, men emil ska ju med så det blir bättre :)

Få si om jag och emil kör på skotersafari på lördag, men beror på hur kallt det är och om jag ids, kanske stannar hemma o myser istället.

och svar till Linnea angående Sunesss,
Jag har inte matte för att jag har svårt med det och i början av terminen hade jag ingen ork att plugga den kursen, så jag och studievägledaren bestämde oss för att jag skulle skippa den men plugga den antingen ett 4 år eller 2:an eller 3:an, ska iallafall göra den :)

men nu ska jag kika på tv, hörs :)

PUSSPÅER

sunesss

Ingenting vettigt att skriva men jag skriver ändå. sitter i sunes medans dom andra har matte, rätt lungt och skönt men jag vill att det ska vara efter skolan! det blir roligt då :)

sitter och lyssnar på Falls on me med Fuel. svin bra låt med många minnen! Både bra och dåligt.
Blev förresten ingen träning med Emelie för hon skulle kolla på Upp med hennes kusin och då har jag inte tid att vänta tills den är klart.

och jag förstår inte hur man kan ha så här kallt i en skola?! Där man ska vara i en hel dag. visst kan jag skylla lite på att jag inte klär mig riktigt men det gör ju ingen annan heller och dom borde ändå vrida upp värmen! Huaa...
Jag fryser som fan och vill bara hem till min varma lägenhet, ni läste väl hur varmt det var i den i morse?

Menmen, skriver väl imorrn, för ikväll har jag inte tid :)

PUSSPÅER

gomorgon

morn morn!

Jag var faktiskt ganska duktig i morse, jag blev upp vid halv nio och duschade :) haha, det tycker jag är duktigt eftersom jag brukar kliva upp efter nio!
ska börja gå mot skolan alldeles snart, men jag måste bara skriva att i min lägenhet är det 25.1 grader ! det är sjukt hett, och det spelar ingen roll om man har luft luckan öppen, det sänks bara typ till 24.8 isf. så när man sover om natten vaknar man helt svettig och det är kvavt att andas :p

efter skolan ska jag ner till emelie, o så ska vi gymma, najs! :)

Menmen, här kommer en dresscode för idag! Cyaaa



Cam bilden är riktigt kass, men jag har svarta lack leggins, svart linne och min randiga tröja :)

PUSSPÅER

.

Tillbakas igen,

är fortfarande kvar i sängen med emil breve mig, men vi har fått tillökning :p nejdå! men Hans är här också.
Och gissa vad Emil gör? spelar wii. hahah!

Och satan vad irriterad jag börjar blir på hund jävlarna som min granne har, men som tur är, är att det snart är fixat! hualigen.

Men det var nog allt för ikväll :)

PUSSPÅER


tisdagen

hej känns som ett uttjatat ord, men hej!

huvvaligen vad kallt det är ute! jag tror jag ska förfrysa så fort jag klivet utanför dörren, men än så länge lever jag iallafall, haha och jag vet att flera som läser önskar jag inte gjorde det :)

Idag tog jag min sista twinrix spruta innan jag reser, men så har jag ju en kvar i typ juli?
Skönt att iallafall ha det gjort nu för tillfället, men ont gjorde det :p

min duktiga pojke ligger i sängen här brevid mig och läser, är han inte duktig?! tycker iallafall jag :) han är så söt också, för han koncentrerar sig faktiskt ( !! ) hehe (a)

men iallafall, har inga bilder att ladda upp just nu, men kanske bäst det ändå så ni inte bara får se bilder på mig och emil, även om det är dom bästa bilderna! :)
men ska väl ta kort i helgen och så ska ni få se bilder från afrika, det vill ni väl?! klart ni vill.

men pojken ska ha datan nu så skrives senare.

och förresten, om jag skriver några annorlunda ord som ni kanske inte förstår så säg bara till, försöker skriva "normal" svenska, men ibland skriver jag som jag pratar, så ursäkta!

PUSSPÅER

emil spelar wiii, ovanligt va?!

Hejsan,

Idag på skolan hade gjorde jag ansiktsbehandling och massage på mamma :) gick bra och hon blev len som en barn rumpa.
och som lunch for jag och mamma med ellen och hennes mamma på daffys och åt. ! mums!

Just nu ligger min pojke här :) vi ska nog ner på stan senare till hans kompis.
det blir roligt!

menmen, skriver väl ikväll :)

PUSSPÅER

ÖSTERSUNDDD!!!

Hej,

Mitt huvud och humör är fortfarande i stan, men min kropp är i stan, hoppas på en bättre morgondag!

Iallafall så är pojken här nu :) äntligen!
Men han spelar wii haha...
Och jag gör nudlar, sedan tro jag att jag iallafall ska försöka sova, han får göra som han vill.

Jaja, skulle bara skriva att jag var i stan så hörs vi imorgon, ska ha kunder på ansiktebehandling med färgning av bryn och fransar och sedan massage, mamma ska vara min kund på båda :d och så har jag och ellen bestämt att vi ska tvinga dom att bju oss på lunch, blir perfekt :)

PUSSPÅER


snart

snart snart snart snart snart!
okej.. det är in te rättvist mot min familj, men hua vad jag inte vill vara i Kälarne.

men iallfall, bättre tankar! la mig och sov en timma innan middagen, det var jätte skönt :)
har även packat ihop allting till stan. Skulle egentligen ha lagt mig i ett bad, men även om det inte är speciellt jobbigt och ligga i ett bad så orkade jag inte :p


saknar min pojke också,håller på att bli tokig!!
tur han ska med mig hem nästa helg :) gör hemresan betydligt roligare.
och om en vecka åker jag! :O ! :O ! :O nästa söndag tar jag flyget ner till arlanda och sover där på natten för att på morgonen ta ett flyg till Teneriffa och byta där och ta ett annat flyg till Banjul i gambia...
shit...

PUSSPÅER


östersund ikväll!!

stan ikväll!

anar ni min lycka?

åååhw, jag längtar till min pojke och min lägenhet!! mitt kylskåp, min toa, min säng, min tv med ur usla kanaler, min energidrycks hylla, min grannes skällande hund och alla äckliga barn på övervåningen. <3


,

Hej,

Idag har inte heller varit en speciellt bra dag, eller jo, jag fick ju träffa mormor, och har ju umgåtts med familjen hela dagen, men har inte kunnat kommit undan känslan att jag är helt ensam, och att emil är ute i nån stuga och typ inte har tid att smsa, och att jag åker snart och borde egentligen spendera varenda lediga stund med emil..
idag har jag och hjälpt fredrik lite med håret, men det var svin svårt att få det snyggt så han gör ganska mycket själv.
Blir nog att packa snart, sedan tror jag det blir en tidig kväll, orkar inte vara vaken när jag var 3e sekund tänker på massa konstiga grejer.


förresten, förlåt för alla dessa inlägg, imorgon blir nog en bättre dag, får jag hoppas för då får jag ju äntligen träffa han igen, och det blir ju stan igen!

kälarne

hallu,

sitter hemma i kälarne nu, känns sådär. kul o träffa familjen, minde kul o vara här..
Men dom har iallafall renoverat fredriks gamla rum svin snyggt, ohå :)

Idag så var det tydligen en brand på körfältet, bara 2-3 gårdar ifrån mej, och det stank så in i helvete. haha och i källaren nedanför mig var det tydligen en samlingslokar, egentligen skulle man ha gått dit o sett om dom hade nå go fika men jag hade inte tid, jag skulle ner på stan och möta upp bror.
vi gick och handla lite, hårvärg, virknålar och hårsnoddar till dreadsen, blir nog najs!
och så bjöd han mig på donken, mums!!

Imorse så vaknade jag på fel sida, hua va sur jag var. och inte blev de bättre av att tjurpojken låg kvar i sängen tills det var typ 15 min tills han började. så hela dagen har jag varit på tjurhumör och på datakunskapen trodde jag att jag skulle få nå fel, vart så jävla irriterad på Excell programmet...

Hatade även att jag behövde säga hejdå till dig min älskling :(
önskar du vore här hos mig ♥

menmen, ska väl snart sätta mig med nå läxa, sedan färga håret på fredrik o sedan sova så jag är pigg imorrn, blir ju som en lång dag.

PUSSPÅER

bara för att det nyss var alla <3s dag så lägger jag in en mysig och söt film ;)


Bellaz

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ

ligger i sängen just nu med en pojke breve mig, och han tjatar på mig att jag ska äta, han tänker dessutom laga nuggets nu, vilken sötnos! men jag vill ju inte ha :p

tillbakas igen, JAG lagade maten, men emil diskade :)

iallafall idag så for jag ner på stan och va med bella, hon skulle handla nå små kraft och efter det gick vi hem till henne o kollade på film, norbit, typ världens roligaste film!
efter filmen så gick jag upp till min sovande pojke och drog upp honom, så gick vi hem till mig och jag diskade och packade & städade lite. och nu så spelar han tv-spel och jag sitter här.

PUSSPÅER


<3

I need you like a heart needs a beat



kärleken för dig växer bara mer och mer för varje dag


ensaaaam

jag vet inte vad jag ska skriva, har egentligen ingenting på "hjärtat" men jag har håltimme tills 20 i 2 och då måste man ju göra någonting av den tiden, borde väl egentligen skriva om min novell, men det börjar bli jobbigt att skriver om det där, jag vet inte hur jag ska skriva slutet och allt verkar så fel..

ajja, idag så vet jag inte vad som händer, hade varit skönt å gå ut o gå lite, men sedan gitt ja diska inför fredagen så det inte blir så stressigt och dessutom tror jag att jag ska ner på stan och hjälpa fredrik me nå grejs, så gitt ha allting klart ikväll, och ska kolla om jag har nå mer sommar kläder som ska hem till packningen i helgen.
Mina planer för helgen är att sakna emil så alldeled förfärligt och färga håret på fredrik, göra dreads på fredrik, packa inför afrika och sova och till stan till emil :)
blir alltså ganska fullt upp i helgen, också så vill jag hinna träffa mormor lite, saknar hennes fika.


Gu va tråkigt och ensamt det börjar bli nu här i sunes :p
ELLEN SLUTA HA MATTE NU OCH KOM HIT!

förresten, jag älskar min emil martin artur solestig! ♥

PUSSPÅER

jag älskar och jag hatar

jag älskar att vara med min pojkvän
jag älskar min söta snälla mamma
jag älskar min knasiga pappa
jag älskar mina dumma syskon
jag älskar min min ägiga klass
jag älskar när timo gör allt för att göra en glad
jag älskar att jag har så underbara vänner, ingen nämd ingen glömd
jag älskar antagligen ingenting mer

jag hatar att vara ensam
jag hatar att det hände just mig
jag hatar att klockan går så jävla snabbt ibland
jag hatar att vakna ensam
jag hatar att studiebidraget är så lågt
jag hatar småbarn
jag hatar ganska mycket mer
jag hatar hon



HAha

Hejsan alla, vart ju som shopping idag, men ingen bikini.. jävla skit!
bilder på det finns i slutet av inlägget.
Jag och Ellen fick sällskap av Therese och sedan av Bella och då for Ellen och Therese hem för dom va hungrig och så kom Bellas kompis och så kom min Emil och så handla han en tröja på Stadium! :)
vi kuta runt lite till innan jag och Emil tog bussen hem och jag tog å åt en billys, var jätte hungrig, sedan duschade jag och så la jag mig i sängen och fixade mina naglar lite.

HAHA! även så märkte emil att han hade glömt snusdosan hemma så han gatt gå hem i hämta den, jag skrattar! :) ♥


Nagel smycken Åhlens ca 130 kr, 100 från presentkort och resten betala ja själv.


Svart linne från gina, 99 kr från presentkort


Lack leggins från Lindex utförsäljningen skulle kostat 149 men gick på 75 kr


tröja från gina, 149 från presentkort


Det vanliga H&M pudret, 49 kr, ser brunare ut än det är, det passar mig perfekt!


Solbriller hållare, jag förstör alltid annars mina solbriller, som på klassresan som är skev!
59 på Lindex Utförsäljningen men gick på 30 kr.

+ en bh från gina, men den tog ja på mig efter jag duschat så hann inte ta bild :) ca 129 kr från presentkort

det var nog allt :)

sunes igen

Jaha, då sitter man i sunes igen, hade ett lunch break men nu så har klassen matte,
finns fan ingenting och göra heller för sunes har ju egentligen stängt ner facebook men man kan "hacka" sig in ändå, men då så har dom ju för gammalt adobe grej så man kan inte ladda nyare heller så man kan inte spela eller någonting, så vad fasiiken ska man göra då? suck..
jaja,

Som jag skrev förut så ska jag ju ner på stan med ellen sen, ska nog uttnyttja mitt presentkort jag har på gina, om jag hittar någonting jag vill ha dvs. jag tycker inte gina har så mycket snygga kläder, mest fest kläder isf, men kanske blir nå undrkläder? De behövs allting :) och då kanske man kan köpa lite snyggare också.
annars ska jag också köpa nå puder, antingen de vanliga på hm eller någonting på åhlens där jag också har present kort, men funderar på att köpa lösnaglar där, nå snygga vanliga och korta.
Alltså jag och mina funderingar, just idag bara på shopping och smink.. så typiskt tjejer! ironi där,

Nej gu va less jag känner mig, tur jag får träffa emil ikv :) som varenda natt hittils ska han ju sova hos mig, och inte klagar jag, det är så underbart att ha någon ( emil då ) bakom ryggen :)

bloggar nog när jag kommit hem, har en frän bild som ska ut, och kanske blir en dresscode för idag och kanske nå bilder på shoppingen om jag hittar nått, fast jag ska ju köpa en bikini, jag måste det för har ingen och om två veckor far jag ju.
tänk, två veckor.. shit om två veckor far jag ju, tror jag börjar få lite resfeber, lite noja. men gu va härligt det ska bli när man väl kommit dit, själva hejdå:et och resan lär ju vara ett helvete, och säkert som första dagarna också, men sedan blir det nog bättre, men saknaden.. åh vad illamående och ledsen jag blir när jag tänker påatt vara borta från emil två veckor, jag satt ju och grät hemma hos emil förra veckan för vi pratade om resan. Patetiskt - ja
Sant - ja

men nuså ska jag läsa lite bloggar, så vi hörs.

PUSSPÅER

Stan efter skolan

Hallelåja,

har tänkt på en grej, jag börjar nästan alltid ett inlägg där jag ska skriva om vad jag gör med "just nu sitter jag ..."
Styggt så idag hade jag tänkt och göra en annan grej,

tsuj un rettis gaj i sunes ö och har svenska, skriver på min novell som egentligen ska vara klar idag, men dom jag lär få skriva ikväll också :p

efter skolan vid två ska jag och ellen ner på stan och sen vid fyra kommer emil & bella ner, jag ska leta bikini, eller någonting annat och emil tröja o bella någonting annat haha :)
men så vi höres,

PUSSPÅER

jag älskar dig emil

förlåt att ja fick så brått, men jag och emil skulle ner till hans kompis o en till och märkte att bussen var på g, så vi gatt rusa,
där nere så kollade vi på film, resident evil och prata o sedan kom det två till dit, men då for vi för vi va hungrig och så klockan inte skulle bli så sent,
så nu har vi lagat nudlar och emil ska kolla en grej sedan blir det ngo natti natti,

iallfall om dagen :
efter skolan följde ellen och johan mig till ica där jag komplett handlade lite och så stack jag hem och städade, bytta kläder och ringde hit emil så jag kunde börja laga mat, det blev köttbullar och makaroner, mums! och till efterrätt så fixade jag fram kladdkakemuffins, dom var sjukt goda! efter det la vi oss i soffan och myste & kollade på scrubs, men så fick vi ju för oss att fara ner på stan, så det gjorde vi och låg i hans soffa och myste :)
tack för idag älskling, har aldrig varit så lycklig som när jag är med dig <3



4 månader!

Hejsan alla!

idag är jag en lycklig kvinna :)
för idag har jag och min älskade 4 månader! och även jag har namnsdag idag!!

Men nu fick ja brått, skriver sen ikv,

PUSSPÅER

Helgen :) + alla <3ans dag

Hejsan :)

Jag har ju inte skrivit sedan i fredags för jag inte har tänkt på det, men i fredags kväll myste jag med emil och i lördags for emil till brunflo igen och jag var med emelie, bella, sara och arne, vi spelade wii och vid 4 så for sara och arne hem och jag och emelie o bella lagade tacos. det var sjukt gott och så satt vi o pratade i köket ett tag innan vi gick ner på bion och såg The wolfman, usch vilken äcklig film!!!
For hem till emil efter bion och var där.
När vi vaknade i söndags så var han deprimerad över att vara i stan, så hans mamma kom in till stan och hämtade oss så vi for hem till honom och var där hela kvällen, vi myste och kollade på tv så alla hjärtans dagen var riktigt bra :) mest för att jag fick vara med den jag älskar mest <3
vi åkte in med hans mamma och bror i morse och så stack jag på skolan och hade ansiktebehandling.

det var väl allt om helgen, ska se om jag och emil drar ner på stan en sväng, skriver kanske ikv.

PUSSPÅER



Emil Solestig, du är den jag älskar över allting på denna jord, det finns inte nog med ord för att jag ska kunna beskriva vad du betyder för mig.
Du är allt för mig, och jag saknar dig så fort vi lämnar varandra.
Att få somna och vakna i din famn är det underbaraste, du gör mig lugn, du gör mig säker.
Always and forever -v-

Porten ute, aj..

buhuua med mig..
Nejrå men nu har jag ont!

Jag kom till sjukhuset vid kvart i tio och där då gå på IVA och sitta och vänta på dom som skulle ta bort den. när dom kom satte dom en nål i min arm och förklarade att jag skulle bli dåsig och säkert somna till av medlet, och så började hon spurta in medlet i mig och jag kände på direkten hur mina ögon blev konstiga och ännu lite till medel och då blev de svart, men så plötsligt vaknade jag och jag minns att jag var vaken men jag minns inte att jag tydligen hade pratat en massa och frågat om grejer. och så sa läkaren/kirurgen : " dra i andan och håll den " så drog han ur min port och visade mig den. usch vilken äcklig pryl!
Jag kände ingenting som jag hade hoppats, men jag var ju vaken så det var ändå obehagligt..
när dom sytt igen mig vilket jag minns (!) så sa dom att jag kunde ligga och vila lite eftersom jag kunde vara yr och det, men jag gick nog iväg efter 10 mig och ja och mamma åkte på subway och åt och sedan clas ohlsson, och fresks och lillänge. liten jävle jag är..
Och jag har inte haft ont alls, bedövningen har ju legat i, men nu så stramar det och det svider och gör ont, och jag har inte mina starka piller här i stan, så jag fick ta en ipren, hoppas dom funkar.
Även att jag också har svamlat på om kor och att jag måste hem för jag har grönsaker att sköta om,  (jag snackade ju givetvis om countrylife spelet på facebook,men hur skulle någon veta det? ) och så pratade jag om att jag ville bli undersköterska och frågade hur lång tid det skulle ta och en massa annat strunt, för varför skulle jag vilja bli det? nja, nej tack :)
Svamlade på om en massa jag inte minns och jag tvingade mamma att ta kort under tiden dom tog ut porten, men dom korten är lite för äcklig för att lägga ut här :p haha!

Just nu städar min söt mamma min lägenhet lite och hon har diskat också, men jag ska ta ut soporna eftersom jag är den enda i min familj som är kompis med mitt sopskåp ;)
Menmen, skriver lite senare.

PUSSPÅER

Dagens klantigaste!

dagens klantigaste går till mig!
Haha, ohja jag är klantig. skulle göra ett snyggt litet hopp till sängen, men min fot hängde inte med och flög på mitt nattduksbord och slog ner ett av mina glas med fanta i! det gick sönder till miljoner bitar och jag hade fanta överallt, till och med i sängen, så jävligt skvätte det.
jaja, ni får skratta, men det gör inte jag.. eller jo lite :)

Menmen, godnatt!

PUSSPÅER


Sunes ö

imorgon händer det, och jag är nervös , sure jag vet att det kommer gå bra, de kommer gå jätte bra. men tänk om jag inte somnar, tänk om jag känner när dom drar ur slangen, tänk om det gör ont där dom snittar, tänk om någonting går fel...
Och tänk om efteråt när jag gör någonting om jag råkar slita upp de få styngnen, om jag ramlar på is, glömmer bort det och sträcker upp armnarna, tänk om jag rakar mig under armarna och jag rakar på styngnen?

Mycket tänk om, men jag tänker mycker, och om nått skulle gå fel.

Men till något mycke bättre :) jag längtar till den 16e! :D
Min och Emils 4 månaders dag. jag är så otroligt kär i den pojken, han är det underbaraste, han är allt för mig <3




Hos emw's

Haaaj,

sitter hos emelie just nu med emil :)
varit hos henne ända sedan vi slutade skolan, det var meningen att vi skulle träna men vi kände oss för slöa så vi gick och spelade wii hemma hos henne,
Bella tittade också förbi en stund men hon stack sen.
Vi har fortsatt spela wii hela kvällen och Emil har varit med några kompisar men så kom han hit nu för en timma sedan kanske,  blir väl och dra hem snart för jag är trött och hungrig!

Hörs.

PUSSPÅER

tisdaag

Hallå,

sitter hemma i lägenheten med pojken och han kollar på tv medans jag bloggar lite, ska väl lägga mig och mysa snart :)
Idag var de meningen att vi skulle ner på Lillänge och kolla på dator ljud och sedan till hans mamma, men det blev inget av det. Men jag träffade iallfall min mamma och anders, dom skulle bjuda på pizza men jag ville inte ha så jag höll dom bara sällskap och efter det släppte dom av mig här hemma och så kom emil hit.

Idag på skolan var det en ganska lätt dag ( för att vara tisdag) på morgonen hade vi massage, framsidan lår, vader och sedan armarna och bröstet, som vanligt masserade jag Ellen och hon mig, det var super skönt! (Y)
Och sedan så fick vi kolla på konsert och så hade dom en tyst minut, Rest in peace.
Konserten var riktigt bra, musik tvåorna är sååå begåvade och jag blir avundsjuk, jag vill också!
Och medans Åsa var hos landshövdingen så fick vi en egen uppgift att jobba med, men jag, ellen, therese, lisa, cecilia, johanna och nea satt o prata om hitler o alla hans jävla grejer, åh jag blir så förbannad!
Efter det när Åsa kommit tillbaka fikade vi och sedan fick vi sluta. bra dag faktiskt :)

och ikv, eller de är väl redan kväll? så har vi inte planerat något särskillt, lär väl märkas om något dyker upp :)
så vi hörs!

PUSSPÅER

Brunflo

sitter i brunflo just nu, ganska konstigt och förvirrande ställe :)
vid det här laget vet nog dom sötaste vad jag och emil gör här. men för er andra är det ett mysterium, men jag lovar er ni kommer få veta sinom tid :)

fick låna en dator av hon, en sådan här liten blogg dator på inte mer än kanske 10 tum. min kärlek för en sådan här dator minskar inte! ååh vad jag vill köpa en, så enkel att ta med på helgerna och så söt.
hej mamma! :D du är söt, och nej jag fjäskar inte för att du ska låta mig köpa en sån här! c(", )

på skolan idag fick vi göra manikyr med en twist, vi fick lägga på smycken och vi fick måla mönster med en smal pensel. men alla la bara på smycken :) så penslar blir det en annan gång.
Naglarna vart jätte bra! och de är så roligt att pilla på med sånt, men idag var jag ganska skakis, kanske nervös över ikväll?

nej men nu ska jag väl ta och lämna tillbakas datorn och sätta mig i soffan, vi hörs!

PUSSPÅER

Snart! <3

om en halvtimma ungefär är han äntligen här!
Åh vad jag ska pussa på honom :)


hejdå pappsen <3

Nu så har pappa åkt, kommer sakna honom! de tar ju nån månad nu innan jag får träffa honom, och jag vill tacka han för allt ♥

nuså,



199:- på skopunkten :)



Blå ljusslinga från rusta, 99 :-



och en termometer så man vet när man ska stanna inne ;) 49 :- på clas ohlsson

Pappa som betala allt förutom skorna :) så tack! 

Nej nu så ska jag nog sova nån timma :) så godkväll och om jag inte sover så hörs vi!

PUSSPÅER

pizza

Hej,

har varit ner en sväng på stan och sen lillänge och shoppat. visar er senare med bilder på grejorna :)
Nu snart blir det pizza innan pappa drar uppåt igen och jag ska ta en powernap och sedan hoppas att klockan är halv 10 ♥


=)

okej, egentligen har jag ingenting att blogga om, men jag fick blogg lust, så jag loggar in och skriver om det jag kommer på.

Pappsen ligger i min säng och kollar på någon krigsfilm och jag sitter här och på facebook och spelar countrylife. jätte roligt spel!
Sitter och funderar på om man kanske ska sova snart, vart en alldeles för tidig morgon för mig när jag somnade vid 5 inatt och blev upp 12.
Blir troligen att kliva upp vid 12 imorgon också för pappa vill på clas ohlssons och så ska vi handla åt mig och sedan vill han fara. men då kan jag ju somna om några timmar innan pojken kommer in ;)

förresten så växer mina naglar som ogräs! varför kan inte de andra växa...

Bahahahaham, jag vill sova, bajajama jag saknar emil. buhu. :( mina grödor växer sakta och mina kor är dum och mitt får har ingen mat...

PUSSPÅER

060210

"Love is giving someone your heart, knowing that they can destroy your whole world when you do that, but trusting that person not to do that"


Eastern Palace

tack malin för designen! den vart jätte bra! <3

iallfall :) jag pappa och fredrik kom precis till min lägenhet efter vi ätit på eastern palace, gu va gott det var! de vart en buffe :)

och nu så har vi varit på videoteket och hyrt en film som jag straxt ska lägga mig och kolla på.
vi ska tjocka oss som fasiiken också, har chips och dipp, godis, nötter mix blandning och nå marshmallows muffins och så klart redbull! :)
gott.. jag dregglar.

Längtar tills imorrn gör jag också, efter min älskling :) <3





haha även kolla skinkan, jag vill ha! :)



En disk vi fått utanför klassrummen, för att ta emot kunder, lite stor och jag fattar inte vitsen, men duktiga dom gjort den iallafall :)

PUSSPÅER

design.

TJEÄNA.
malin här, har precis gjort klart julias design, men lite hjälp av nathalie :)

höppes he dug.

Hejdå mammsen <3

då åkte precis mamma hem, haft en super bra kväll :) så TACK mamma att du kom in till mig, annars vet jag inte hur glad jag hade varit nu.. ♥
Vi åt på daffys och så for vi på Q8 och raggarn för att kolla efter hyrfilmen, men har mackar slutat med sånt? för man gatt köpa, och då gjorde vi det :) de blev "The ugly truth", (den jag såg på bio för några månader sedan) och är en svin rolig film!
vi åt en massa godis också så nu lär ja ha ätit för en hel månad.. :p

Hoppas på att få prata med älskling ikv så jag kan berätta en bra nyhet för honom :D hemlis för er ;)

men nuså ska jag spela på facebook, kanske börja med disken, kanske sopa lite och kanske torka bordet och kylskåpet? 

PUSSPÅER 

FEL IGEN

jag måste ha varit helt åt helvete i huvudet igår när jag skrev att jag skulle vara i Gambia på alla hjärtans dag ?! :O
för jag åker ju 1 mars, och kommer hem 16 mars, så alltså är jag ju hemma här och kan fira <3s dagen!


östersund

Hej,

jag blir kvar i stan i helgen för imorgon kommer min pappa hit och hälsar på!♥ :) roligt roligt,
men de värsta är att jag typ inte klarar av att vara själv, eller iallafall utan emil för så fort han åker hem utan mig känner jag hur jag slits itu inuti mig, så jag ringde min mor och nu är hon påväg till mig för att umgås och kolla på film :) sötmamma! ♥
så nu har jag städat och bytt sängkläder men jag ska diska imorgon innan pappa kommer.

inatt sov ju pojken hos mig, och när vi sa hejdå imorse när jag börja så börja jag halvt gråta och jag ville absolut inte släppa iväg honom, men jag hoppas han får kul hemma med skotern, eller de vet jag att han får! :)
vi ses ju ändå på söndag! Lovely♥

Menmen, jag gjorde iallafall mina naglar lite fina idag när jag kom hem från skolan, nu har dom en vit kant och är glittriga, sött!

Skriver väl senare när mamma åkt hem så höres vi.

PUSSPÅER



( kortet gjorde jag på tåget till Uppsala förra året den 1 feb. och jag menar det verkligen :) )


fel fel fel fel

HAHAH! nu skämms jag :(

jag menar ju såklart att jag missar våran 5 månaders dag! inte 4 som jag skrev, jag vet inte vad jag tänkte när jag skrev det, men helt åt helsikke vart det.

det ska vara 5 månader inte 4!


AFRIKKKKAA

okej, nu börjar jag få längtan till afrika, för om en månad är jag ju där nere i solen!
men gu vad jag kommer sakna pojken, att inte få sova i hans famn, inte få min morgon kyss.. eller alla andra kyssar.
men jag kommer ha super roligt och värme! de är nog den jag längtar mest efter, SOL och 35 grader varmt, lovely! blivit så less på Sverige och kylan nu.

menmen, pojken tog kort på mig nyss med kameran, ha ny pantsen på :) jag ser skev ut på bilden, men hua..





och så tog jag ett kort älskling när han spelar tv-spel :) ♥

dagens :

dagens bästa : min älskling!! <3

dagens köp : byxor och shorts på rut m.fl

dagens nyheter : fredagen om två veckor ska jag få ta bort min port, och den 25e mars blir det ännu en lungröngten.

dagens värsta : Jag missar alla hjärtansdag och våran 4 månaders dag :( är i gambia på <3 dagen och på arlanda på 4 månaders dagen... :'(

 


( för att få upp humöret )

ett år sedan...

... jag opererade mig, Huua säger jag bara. tror aldrig jag varit så nernös över någonting, men det gick ju svin bra och ärret är "snyggt" och varför jag gjorde "" är ju för att jag inte tycker de är snyggt men de har ju läkt fint iallafall :)

Och om ni undrar vars de sitter är det i midjan precis snett ovanför naveln, alltså där njuren suttit och är typ 2 dm om jag inte har helt fel ?




Mozilla Firefox

appråpå min rubrik!
är det bra? är Internet explorer bättre?

Iallafall!
tycker ni det börjar bli mycket emil?
tycker då inte jag :) jag skriver ju om mitt liv här på bloggen, och han är ju mitt liv !
så lite får ni ju ändå stå ut hehe.

just nu sitter jag iallafall i skolan, i sunes och väntar på att klassen ska sluta matten, men är det bara för att jag gör ingenting som klockan står stilla, för annars verkar ju klockan gå snabbt som fan!
Igår kväll var jag ju med Emil, vilket som alltid är underbar! och så startade vi en film uppe i hans säng, Never break down eller vad den hette. nån fighter film typ. medans hans pappa sov i hans utbäddade soffa under oss :) lät precis som klag, men inte då. hans pappa är rolig :) kanske lite mindre rolig dårå när han snarkar, men ja somna ju iallafall.

ikväll får jag väl si vad som händer, orkar iallafall inte träna idag då vi hade ett Build it pass med Åsa igår, svin jobbigt och har träningsvärk idag, så ska nog sova nån timma när jag kommer hem, sedan laga min sallad (mums) och sen vette fasiiken :)

just ja! idag är det ialalfall ett år sedan, känns både skönt och lessamt, men vad det är ett år sedan får ni se bild på ikväll.

<3

Jag älskar dig! ♥♥♥♥♥


hos emil

hellu,

jag skrev aldrig i lördags för jag åkte till emil :) wiie! eller först åkte jag och morsan och anders till staden och shoppa, jag fick två till kuddar till min säng, så sjukt sköna!!

så nu vet ni varför, jag har inte tid eller ork att blogga mer nu men tänkte bara att ni skulle veta att jag lever, mer eller mindre.

ska lägga in bilder senare :)

PUSSPÅER

RSS 2.0