23.18 eller nått?

det känns faktiskt ganska konstigt att ligga här i sängen helt ensam i mörkret med datan på ett nattduksbord medans låten "Hero of war" spelar på spotify och mitt enda sällskap är väl en och en annan dammtuss under min säng...
jag är glad, det är jag faktiskt. men jag är en konstig person, än om jag är super glad så ler jag inte så ofta, och om jag väl ler mycket, som jag ibland gör på skolan så är det oftast fejk.
Menar inte att låta cp nu, men man kan inte alltid vara "miss sunshine", ingen kan vara glad hela tiden. jag försöker alltid vara trevlig, i huvudet iallafall , men min röst och blick säger "dra åt helvete", jag är skeptisk och paranoid, men jag är glad. jag har bara inte haft det så lätt de senaste åren, och jag har nog aldrig riktigt kommit över allt. men jag är glad iallafall•

jag lyckas alltid låta cepe, förlåt för det :) men menar bara att allt inte är som det verkar, man kan se levande och glad ut på utsidan, men man kan vara död och arg inombords.
nästan alla är jävligt duktiga skådespelare för nästan ingen är sig själv, nästan alla spelar någon annan.

voddler..

Klart som fan att nu när man ska kolla på film på voddler så funkar det inte, det säger "klick" men händer ingenting!

grrr....

tomorrow is just a song away.

Hejsan,

då var man i Kälarne då, tog 1:an ner på stan vid två och mötte upp Emil och hans kompis, och så hade vi tråkigt så vi gick hem till Emelie och då spela Emil wii och vi kolla på :) Men så blev ju klockan 10 i 4, och då var han tvungen att gå, så pussades vi hejdå och jag gick från glad till ledsen , hatar att säga hejdå! :(

20 över 4 tog jag och Emelie bussen hem, blev lite girltalk om allt från himmel till jord.
Vi kom även in lite på klassresan, och det sticker till i bröstet, FAN VAD JAG VILL TILLBAKA!

hade tänkt lägga upp ett kort sedan klassresan på mig i Piran, ett fint kort som Karin tagit :)
men mammas dator gillar ju som sagt inte mig så den vill inte ladda upp den -.-


HELGGGG

tänkte bara skriva ett inlägg innan jag tar bussen till Kälarne, den går ju som 20 över 4, vette fasiiken vad jag ska göra i helgen, och det kommer kännas så tomt och ensamt utan Emil :( vi har ju sovit med varandra varje natt nu i typ två veckor..

menmen, undra om man ska äta nått innan bussen går eller om man ska skita i det och vänta tills man kommer hem vid 6?

är fortfarande så jävla förbannad på spotify för att det inte funkar! och de går ju inte heller att installera -.-
får se hur det funkar på mammas dator nu när jag kommer hem.

menmen, ska fixa litte.

PUSSSPÅER   ♥


Love


my love for you will never faint ♥



sonyy

Hejsan,

Sitter och har svenska nu, gör en novell analys, svin tråkigt men jaja..
väntar bara på att få sluta nu så ska jag nog dra ner på stan en sväng, ska handla en mascara, min börjar ta slut och klumpa sig.
Efter jag varit där ett tag med Bella och Emelie vet jag inte vad som händer, om jag fortsätter och vara med dom på kvällen eller om jag drar hem till pojken :)
Beror på vad han ska göra.

Förövrigt så sov jag ingenting inatt, typ..
jag drömde att en demon drog i mina ben och så vakna jag och var livrädd, och även idag om folk gör skumma ljud så rycker jag till, nej fy fan..



Haha, just ja, imorse så hade jag laddaren i min telefon uppe i emils säng som är typ 1,5 m från marken om inte mer? och då plötsligt när den låg i min säng så "flög" den typ iväg, sladden drog till och telefonen flög ner från sängen men världens duns! så kollade jag på den när jag gick ner, och den den funkade, men den vart seg som fan så ddå bytte jag till min Sony.

Menmen, ska fortsätta nu, den ska tydligen vara klar imorgon ;o

PUSSPÅER ♥

äckel film

nu har vi sett den, filmen alltså.
åh fy fan vilken äcklig film, den var verkligen allt alla sagt den skulle vara, och jag vill nog aldrig se den igen :p
tur jag har Emil här iaf, annars hade det nog inte blive mycke sömn, kanske inte blir det ändå men hoppas de,

fyyyfan!

Städat!

inte hunnit dragit iväg än, men det hinnns :)
har varit super duktig idag sedan jag kom hem från skolan.
har diskat mitt berg med disk ( som aldrig verkade ta slut ) och sedan har jag städat också, så nu har jag nog inte en enda dammråtta eller gruskorn.  !! (y) :)

men nu ni, nu ska jag göra nudlar, lägga mig framför tvn och vänta på att Emil ska sluta så vi kan sticka,
Så skriver ikv!.
Om jag inte blivit skrämd till döds av filmen ;o

PUSSPÅER


Engelska ?

hej,

sitter just nu och har engelska, eller kan man säga att man har det när man sitter och bloggar? egentligen ska jag ha engelska.
Men vi har typ inte börjat än. typ, men ja sitter iaf i klassrummet men hon har inte sagt va vi ska göra. hmm,
fick igen mitt glos grej, 17,5 av 18. en bokstav fel :) duktig jag, men även att det var ord man hade i typ 9:an ?

efter skolan ska jag, emelie och Emil iväg och träna, skööönt! och sedan ikv ska jag och Emil se en skräckis som alla ryser och huskes av, Paranormal activity!
undra om den är så äcklig som alla säger.

menmen, bäst å starta göra något.

PUSSPÅER

HIHI

hejsan,

Ska inte skriva så mycket om vad som hänt i helgen, bara umgåts med Emil och hans familj :)
myyysigt värre hörru, och igår kväll var Emil, jag, hans mamma och hans bror på bio, vi såg snabba cash , den funkade. men inte värd att se på bio.

ska lägga in två bilder på emil o hans brors ungar :) 
Och sedan ska väl jag och han dra iväg till en av hans kompisar,




Farbror Emil med Jacob :)



Och Emelie :)


<3

Emil hjärta Julia, så stavas äkta kärlek


sunesss

hej, då sitter man i sunes ö då och väntar på att få börja svenskan, om typ 2 timmar?
Hm, och alla har lektioner och ingen vill skolka och jag är helt ensam och jag har inget headset och då blir det ingen musik och nu skriver jag och mycket, men och?!

Igår när det var tönkt att jag skulle sova så kom det är liten halv *host* full pojke till mig, haha väldigt underhållade men så somna han i min säng och då börja ja undra vad han egentligen gjort på festen, mena svalde han en trakor? för som han snarkade har han aldrig gjort förut, iallafall inte va ja hört. och nu kommer bara få fatta, men han lät ungefär som Anders, då äre illa! och ja kan inte sova med folk som snarkar så ja gick o la mig i hallen på en morgonrock, men de vart för hårt så kunde inte somna, men så efter en timma så slutade han snarka men rullade över hela sängen, tog täcket m.m. men ja lade mig iallafall i sängen och lyckades somna efter ett tag, men de va nära att ja skulle väcka honom o skicka hem han XD , ja va lite smått irriterad. men så imorse när vi vakna låg jag på hans mage och han höll om mig, då vart jag glad igen :)
också skickade jag iväg honom på skolan vid 7 och så somna jag om tills nio.

Efter skolan ska jag nog ner på stan till Emelie, men mina present kort ligger hemma! jag tänkte faktiskt imorseatt jka kanske skulle ner på stan o att ja skulle ta med dom, men så tänkte jag sen "va ska ja göra på stan med vem?" så ja lämna dom. smart jag... :p

skriver nog senare, höress.

PUSSPÅER

TJOSAN

ikväll har jag haft en mysig hemma kväll med mig själv :)
gick på q8 och handla en godis påse och en stor redbull och så starta jag är kärleksfilm. sen gick jag och duschade och nu ligger jag i sängen och ska sova.

och idag älskar jag Julia Nederberg extra mycket <3 tack vännen för att du stod ut med mig i telefon i typ 3 timmar,


förlåt för ett till inlägg om de här..

hejsan,

idag fick jag två vaccinationer, först twinrix A-B i höger arm och sedan Pentavac ( påfyllning av stelkramp, polio, å nå mer ) i vänster arm, det gjorde jätte ont! Ja ja, jag vet jag är känslig, men man vänjer sig ju aldrig, varje stick är en plåga!
 :)
Även om ingen bryr sig så slutade kvällen igår bra, jag vart glad när han lagade mat åt mig :) kanske va matbristen som va grejen igår? men även pillerna.. hmm, undra när nästa humör sväng kommer? känner på mig att den kommer snart, bara jag irriterar mig på någonting. åh det finns så mycket sånt nu för tiden. kanske världens mest patetiska grejer, men jag stör mig till döden på det.

och förresten ta inte det som jag skrev om att "bli lämnad ensam" för hårt, jag menade inte att vi ska göra slut, verkligen inte! utan bara att jag blir sur på små saker, blir svarsjuk och sånt tär, jag menar. det är väl inte lätt för honom om ja surar över att något ex till honom skriver, för det händer oftare än ni kan tro. och då blir jag först lite pjurt på varför hon skriver ( xD ) å sedan sur och bitter för ja tänker på dom - de dom hade rättare sagt. och nu när jag skriver detta så fattar jag ju hur absurt det är, han är ju med mig! det finns ju en anledning till varför dom inte är tillsammans.
Nu vet jag också att Emil brukar läsa min blogg, men jag skriver ju ingenting fel egentligen, jag skriver vad jag känner och tänker, är inte det vad en blogg är till för?
och visst tänker jag på att fel personer kanske läser, men jag är mänsklig, och jag har känslor, konstiga känslor, men det är normalt.
och för att avrunda.

"svartsjuka är bara en rädsla att förlora den man älskar"
"svartsjuka är bara en rädsla att förlora den man älskar"
"svartsjuka är bara en rädsla att förlora den man älskar"
"svartsjuka är bara en rädsla att förlora den man älskar"
"svartsjuka är bara en rädsla att förlora den man älskar"
"svartsjuka är bara en rädsla att förlora den man älskar"

Jag älskar verkligen dig emil! <3 you are my drug, my heroin

sääämst

förlåt att jag inte uppdaterat!

jag har bara inte haft "sugen" , men det ordnar nog sig.
Tror fan pillerna ändrar mitt humör också, men inte till det bättre, utan till det svartsjukaste och sämsta..
vilket inte precis bådar gott, de går som en jävla berg o dal bana hela tiden,
glad - arg 
glad - arg...

ajja, sjukt jobbigt men jag hoppas det går över så jag inte blir lämnad ensam... 

iallafall
idag var jag och Emil och gymmade och efter de tog vi en buss till honom, hämta nå kläder, åkte mer på stan igen o va där ett tag me hans mamma o sedan kom vi hem till honom igen.
det var väl mysigt, eller väl. det är alltid mysigt, ja bara inte visar det så ofta.

PUSSPÅER

jag och min slav :) (a)


stan ikväll

hejssaaan,

sitter för tillfället ensam hemma i huset, dom andra är på bio, typ "göta kanal 3" eller va den hette :p
iallfall så om typ 40 min så går bussen till staden, och när jag kommer dit ska jag vänta typ 10 min på att pojkens buss ska komma och sedan ska vi myysa :) åh vad jag längtar!

menmen, skulle bara skriva lite :) skriver kanske mer senare ikv!

PUSSPÅER


3 månader

Idag är det åter igen den 16e, och det betyder att nu har jag och Pojken tre månader! grattis på oss :)

jag älskar dig! <3 iallafall i 99,9% av fallen ;)



Kälarn

hejsan,

Nu är man i kälarne igen, men vad gör jag här egentligen? menar.. sen ja kom hem sov jag, nu sitter jag vid datan o ska väl snart sova, sjukt trött. eller blev jag det för att jag kom hit? sov ju relativt bra inatt, somna vid 11!

igår var iallafall jag och Emil och två av hans kompisar på bio, avatar och jag tyckte iallafall att den var jätte bra! :) men tror inte Emil tyckte det eftersom han somna i början haha.
stackarn hade ju inte sovit något natten som var så jag vet inte varför vi gick på bio när han hade kunnat få vara hemma o sova, men ja.. vi firade väl mer eller mindre våran tre månaders dag som vi har imorgon! :D
men efter bion tog vi bussen hem och vi tävla om vem som hann först till toan för och pissa, men han hade nyckeln och han va före så han vann.. typiskt!
vi stekte också hamburgare och åt o sedan däcka han i soffan haha, så vid 20 över tid skaka ja liv i honom och slängde isäng han, och innan man hinner säga "koboocho" hade han somnat, jag somna ju jag också men vakna fleera gånger under natten av törst, det var olidligt varmt i lägenheten!

drog till skolan vid kvart över åtta och hade massa tråkigt lektioner, speciellt datorkunskap eftersom min lärare inte tycker om mig, typ dum förklarar mig...

slutade skolan, stack hem o packa och diska o sedan tog jag bussen ner på stan och jag var ganska stressad för jag hade inte tagit ut pengar o bussen skulle gå om 10 min då jag märkte att automaten inte tog mitt kort, eller ingens kort, de gick inte att stoppa in det :s så ja blev svin stressad, gick in på mittpunkten och hitta en automat där och tack o lov gick det att ta ut! och sen tog ja bussen till Kälarne.

och jag vill träffa Emil imorgon!! ja vill fira våran dag,  jag vill jag vill jag vill ! ! !
men vet inte om jag kan eller han.. :/ men annars har vi ju fler månader, men vill inte missa en enda..

PUSSPÅER


:)

hej,
jag var med pojken igår ( wohoo :D :D ) så kunde aldrig skriva om dagen, Men det gickväl relativt bra på sjukhuset, bara det att min läkare är mer eller mindre smart och jag tycker inte särskillt mycket om henne.
Får veta alla provsvar om några dagar och va dom sa om röngten.

Men, igår så kom ääääntligen Emil till stan, och skulle jag säga hur mycket jag saknat honom skulle ni inte tro mig, det är sjukt mycket.
Vi va en sväng på Ica och handla energidryck och en dricka och sedan låg vi och myste och kolla på en film, det blev Adam & Eva, inte Eva & Adam så ingen misstar sig. Filmen va skit skev och man fattade inte speciellt mycket men vad spelade det för roll?

Nu är emil här på skolan, ha hålis. så HEJ

PUSSPÅER

TRÖTT

jag är helt slutkörd, det blev ingen sömn inatt, jag kunde helt enkelt inte somna, så jag har gått på tomgång idag, jag har varit "vaken" men inte närvarande. fyfan!
 så när jag kom hem från skolan så satte jag mig i sängen och däcka på direkten, men vakna efter typ en timma av att jag var hungrig och var jätte pigg. så det blev en ost & skink sallad och en energi dryck, det vart underbart (y)

sitter och pratar med pojken nu för första gången sedan typ fredags? det är skönt att få höra hans röst igen! hoppas han kommer in imorgon kväll.

Iallfall imorgon så blir det ingen skola för mig, jag ska på sjukhuset och göra diverse undersökningar och röngtens, bara en koll för att se att allt är okej, men dryg som fan..
ska va där vid kvart i 9 och kommer väl va klar vid 3, skjut mej

menmen, höres senare. sängen nu!

PUSSPÅER


"DU SKOJJAR" tänker ni säkert

även att jag måste bara skriva detta! ( dom som sett min lägenhet fattar )
jag har en städad lägenhet! detta är mycket ovanligt, viss del mammas förtjänst men jag la faktiskt in alla kläder i garderoben och stökade undan massa ikväll!
Jag brukar alltid slänga allt på golve! så som sagt, MYCKET OVANLIGT!!!!!!!

östersund igen

HAHA! fy fan vad osmart jag är!!
Jag drog ur laddaren till datorn även fast jag vet att den inte har något batteri i! så den dog och mitt inlägg försvann :p så nu ska jag leta i mitt guldfisk minne och komma ihåg vad jag skrev..

Jag är iallafall i stan igen, känns riktigt tomt utan pojken här, men jag överlever nog.. Vet bara inte vad jag ska spendera min tid på, eller jo. Bella och Emelie, iofs :)

Idag när vi kom till stan så lämnade vi av Bella i hennes nya lägenhet, den var riktigt snygg (y) och sedan när vi kom till mej och skulle öppna bagageluckan så gick det inte, vi hade ju öppnat den 10 min tidigare när vi lämna av Bella och nu gick det inte, det var som om den hade frysit fast men de hade den ju inte. och jag hade alla mina grejer där inne så morsan och Anders åkte till Q8 och fick hjälp av några att öppna den, haha. Tur!!

och nu har jag även hett ut träningscykeln som stod i lägenheten och satt in en bokhylla ist, men problemet är att jag inte vet vad jag ska ha i den, lixom jag har inte nog med grejer. men jag ska iallafall ha en energidrycks samling på en hylla och så har jag fixat en hylla med alla nagellack och krämer, parfymer m.m :)

Jag är verkligen inte ivrig att få börja skolan imorgon, har hellre längre lov men man gitt u gå i skolan om man vill ha en framtid och jag tänker inte sabba det, för jag vet flera som har gjort det och dom är inte precis framgångsrika idag..

menmen, ska väl ta o lägga mig nu och iallafall försöka sova. 
vissa ses vi imorgon, och de andra får väl kika in imorgon kväll och se om jag skrivit något :)

PUSSPÅER 

vajert

Smejk  <-- min spotify lista :)
tänkte bara va lite gullig och dela den.. de är guu så blandad musik på den. och de mesta lyssnar ja inte på längre, men ja. den är frän (y)

just nu gör jag ingenting, är för trött för att spela wii men för pigg för att sova, vad ska man göra då ?!
och jag saknar min pojke så, och nu är han även lite krasslig så vet inte om han kommer in på söndag, utan kanske senare.. :/

smsar med honom om att de skulle vara skönt med 35 grader och en stor sol så man kan gå i bikini o bli brun! ooh. nu längtar ja till afrika :)


menmen, nu ska jag väl ta mej ett tugg och förtränga att jag är sugen på en stor marabou chokladkaka...

PUSSPÅER


skotertävlingen i tärna förra året

tråkiiiiig lördag

Hejjs,

Idag så sov jag tills 20 i 3, tror ni det var lite skönt eller? fast egentligen borde jag ju inte göra det, men jag kan inte rå för det. jag får värsta känslan i slutet av lov medans alla vänder på dygnet att jag måste ta ut all sovmorgon jag kan för det är slutet på lovet, knäppt?
sen så efter jag vakna så börja jag spela wii, mario spelet och de är svin kul!
Och så har jag också beställt en till kontroll idag, så nu kan jag och pojken spela två så behöv inte en sitta och kolla på :)

okej, nu såg jag att de va kursiv text, och det vägrar försvinna, jag trycker och trycker på knappen men icke sa nicke..
de är så styggt :s :p

menmen, snart ska jag väl börja packa ihop lite inför morgon dagen, då blir det stan igen, woho (y)

PUSSPÅER

visa julia framme

; det är saknaden efter det man haft som får en att falla
  men det är styrkan på något bättre som får en att ta sig upp


östersundddd

Nu snart bär det iväg till stader, jag och pojken ska dit över dagen imorgon för jag ska på ett besök hos en tant.
så då tyckte vi det vore bäst och åka in nu så blir det inte så jävla tidig morgon utan vi kan sova ut, jag har tid kl 15.00. men en grej är att bussen hem går 16.20 så hoppas jag hinner! har inte lust att stanna i stan längre än nödvändigt för jag måste ju ändå hem och packa och sånt innan söndag.

pojken är fortfarande fast med mitt wii, Mario :)
han spelade ju igår och tills sent sent och vakna, och börja spela igen, ojoj. att han orkar :p

menmen, ska fixa det sista. åker snart för och hinna.

PUSSPÅER

Förlåt

hej,

börjar med att be om ursäkt för min kassa uppdatering, men jag har varit hos pojken. inte blivit någon dator förutom lite face på telefonen.
Jag kom till honom i måndags kväll och vi åkte till deras stuga i Flyn och myste. det vart jävligt varmt på kvällen. men tro på fan att det var 3 grader i stugan när man vakna och vi hade tre filtar där. usch och fy vad jag frös!!
men så åkte vi hem till honom igen och när var vi hela dagen och dega tills kvällen då hans kompis kom och hälsa på, satt i köket och prata tills halv två då han åkte hem. gick kanske en halvtimma innan det ringde på emils telefon. då ville två andra komma. Javisst, kom ni. satt i köket då också men jag vart så jävla trött att jag gick och la mig och sov, emil kom in i rummet vid 5, och ja minns att han sa åt mig att kliva upp så han fick fixa sängen och jag klädde av mig men sedan är det svart, minns ingenting, däcka nog på direkten ..
Drömde värsta psyko drömmen också, orka inte detaljer för de är svårt och beskriva men en gammal äckel gubbe tog mig och sa att han skulle våldta mig, och även om jag skrev våldtäckt och sånt lyssnade ingen :s och sedan ändrades äckelgubben till emil och då ville han mörda mig. Jag vaknade av att emil skakade på mig för jag grät.
   Så idag har vi inte gjort mycket. åt och jag satt i köket med hans familj ett tag medans ha kuta runt ute i kylan och nere i källarn, vet inte riktigt vad han sysslade med :p
men så iallafall så blev klockan halv 10 och då kom mamma och hämtade oss för jag har tandläkar tid imorgon, så då bar det iväg mot Kälarn och här hemma gjorde vi hamburgare och sedan fastna vi vid Wii och datorn, eller gissa vem som fastna vid vad ;)
även att jag inte har något tålamod alls med tv-spel! jag blir flyförbannad när det inte går som jag vill. och han säger att jag får helt annan dialekt, typ min pappa dialekt och att jag låter som min syster.. SÅG DU DET SOFIA?!
 
men snart drar jag ner älskling i sängen för vi ska sova!
gitt ju börja vända dygnet också så man somnar någon gång inför skolan.

menmen, detta vart långt. höres :)

PUSSPÅER



Helt inne i spelet :p

.

helvete..

jag hatar det här
jag hatar att känna så här


utmanad

blev utmanad av syster, så får väl ta o göra den då :p
och jag utmanar dom som orkar..

Varje svar ska börja på samma bokstav som ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga svar och inte påhittade ord.
Om personen som utmanar dig har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt, får du inte skriva samma svar som han eller henne!
du får inte skriva samma svar 2 ggr.
Du får inte skriva ditt namn som svar mer än på fråga 1.

Lycka till!!

1. Vad heter du? Julia
3. Flicknamn: Josefin
4. Pojknamn: Jacob
5. Yrke: Järnvägsarbetare
6. Färg: Jordbrun
7. Klädesplagg: Jeans
8. Mat: Janssons frestelse
9. Sak i badrummet: Jordan tandborste!
10. Plats/stad: Jokkmokk
11. En orsak att vara sen: Jackan var borta
12. Något man skriker: JAG ÄR BÄST
13. Film: Johan Falk
14. Något man dricker: Julmust
15. Band: James Morrison
16. Djur: Jaguar
17. Gatunamn:  Jaktstigen
18. Bil: Jaguar
19. Sång: Jump

saknar dig Emil

Älskar dig älskling



Är det bara jag som är livrädd för att bli tillsammans med någon och nästan inte vill för jag vet hur dåligt jag kommer må när det tar slut? för alla tänker nog på den dagen, Jag är otroligt glad att jag har Emil, ingen tvekan om saken!
Och jag vill aldrig att det ska ta slut, men det finns inget "föralltid", hur gärna man än vill det. Och när dagen kommer så kommer jag må åt helvete, och det kan jag komma på mig själv och sitta och tänka på, jag blir alldeles gråtfärdig och får en stor klump i magen.
Jag är livrädd för hur jag kommer bete mig, vare sig det är jag som gör slut eller han. Man tycker ju inte precis om att göra slut.
så därför vill jag nästan inte ibland bli tillsammans med någon, rädslan tar över,
men jag ångrar inte ens för en sekund att jag blev tillsammans med Emil! <3 


haha, konstigt inlägg..


Mål för 2010!


Dessa jag kommit på för tillfället, men med tiden kanske det kommer fler.

2010


VÄLKOMMEN!

härligt med nytt år, det förra sög ju! men nu är det nya möjligheter och nya upplevelser som väntar!

Jag fick börja mitt år med den jag älskar mest, vi åkte till hans storebror Per-Filip och Jenny (och Emelie och Jacob då) och där var det två stockholmare som var Jennys vänner, dom var ganska fulla.
lite senare kom två av Emils vänner dit. vi/dom spelade vattenfall och "jag har aldrig" men lite senare på natten när vi var ute och hade smällt smällare så var det en av stockholmarna som hade fått lite för mycket och blev jätte förbannad på mej och Emils vänner så jag fick nog och var påväg in men stannade i dörren för jag hörde hur hon skrek på dom och så vände hon sig om och puttade till en av vännerna så han tappa balansen och föll handlöst mot dörren och så hörde jag en smäll och jag fick jävla ont i hela nederarmen. självklart hade min handled blivit klämd mellan dörren och dörrkarmen och jag trodde seröst den hade smullit av. Men de hade den inte, vilket jag inte fattar, min handled borde ha gått av :s men tur att den inte gjorde det!
så Emil och dom blev jätte arg på Tjejen och de va nära att hon skulle bli utkastad. men jag, emil och hans vänner stack hemåt till Emil, satt där en stund. sedan for dom och ja och Emil gick och lade oss..

trots att min handled är lite som den är just nu så var kvällen lyckad :) jag fick va med emil, träffa roligt folk och de knäppaste är att jag inte ens är förbbannad på henne, även fast hon kallade mig diverse saker som fitta m.m, hon fick bara för mycket och borde ha gått och lagt sig, eller iallafall slutat dricka.

menmen, nu har jag iallafall kommit hem ifrån Emil, jag ville stanna men jag kunde inte. skoter kurs imorgon igen och jag vill inte att han ska bli less på mig, men innan lovet är slut ska vi nog ha hinnat setts igen :)

Ska nu fortsätta att kolla på filmen ja startade. populär musik från vittula, och sedan ska jag väl sova, ska upp nio imorgon, och hur jag ska kunna det vette fan.. Hmm,
ska även senare eller imorgon skriva ner nyårs löften! eller som min syster skrev "mål för året", så ja :p

PUSSPÅER


woho, tyck synd om mig!

RSS 2.0