soool!

drar till skolan nu och får förhoppningsvis mina ben vaxade! (Y) :) :)

Solen skiner så det blev lättare kläder,

Gråleggins
Svart linne
Rosa linne


gonatt

Sängen ropar mitt namn,
godnatt!

ps. Ni ska troligtvis få se bild på håret imorrn, kanske.


kälarrrn

hejhejheeej,
Sitter i Kälarne med Emil, kom hit igår kväll och det var drygt. vi la oss och myste och sedan vid halv 11 kom vi på att vi skulle ut och cykla, så det gjorde vi, och det var första gången på jätte länge sen jag cykla sist, var lycklig!
Vi gick och la oss sen och så vakna vi vid 11 idag och fixa till oss och åt, sedan så for vi ut på Kälarne och träffa folk och kollade på olika "stånd" för det var typ en liten marknad :p och musik underhållning m.m.
När vi kom hem så färgade vi mitt hår :) och det vart typ röd aktigt :s eller alltså, jaru, brunt-rött-konstigt :s :p menmen...
Just nu sitter Emil och kollar i ett fotoalbum sedan jag var liten och söt!
Och ikväll blir det antingen dans på Ånäset eller Cykla till Emelie och spela wii :):)
PUSSPÅER

kväller

hejhej, jag skäms över mig själv :( :( buhhu
jag har gått över till den mörka sidan, jag har spelat WOW ikväll :(
haha, ja eller jag hade tråkigt så jag laddade hem något så man kunde spela gratis, och skaffade mig en gubbe och dödade en massa vargar, det var så synd om dom :( satt och grät när jag hörde dom yla en sista gång :(
....
ni förstår väl att jag skämtar? fast dock inte om det att jag laddade hem och spelade. men det var inge kul så stängde ner.


förresten, emil har en valk på örsnibben :O är det normalt!?
känner mig väldigt busig idag så, JA han har en valk, men den passar in på hans örsnibb!!!

gonatt :)

sova=skööönt

hejsan,
Idag hade jag en bra dag ;) jag gick till skolan till 10 och slutade kvart över 11, jag hade engelska och gjorde nationella sedan va de ingen matte för klassen och ingen svenska. gr8!!!
Då gick jag hem till Emil, åt en billys och la mig i soffan och sov :) vaknade runt halv 4 och nu har min älskling äntligen kommit hem :)
måste tilllägga att det finns såna jävla idioter här i stan! jag blir så förbannad!!

skolan nu!

nu drar jag till skolan, Heejdådådådå

suness

hej, det var alldeles lungt och skönt här i Sunes ända tills det kom en grupp tjejer och börja skrika, grrr...
har håltimme just nu men slutar om inte så himla länge, bara lite mer än en timme kvar.

igår hade jag jätte svårt och somna, låg och funderade på att om jag inte somnade snart skulle jag gå ner och kolla på en film, men då somnade jag. hmpf, en film hade varit roligt! Drömde väldigt konstigt också, minns inte riktigt så ingenting och skriva om, men jag var iallafall inge munter när jag vakna.

och alldeles precis nyss så "svarade inte" internetet, cp dator.

Dh

Hej,
sitter i Emils soffa och väntar på DH, var nyss Ugly Betty men jag kollade inte speciellt mycket på det,
Jag brukade älska det och min pappa sa att jag var lik henne ( vilken komplimang va!? :p ) men nu är det inge roligt länge och har missat alldeles för mycket så fattar ingenting och vet inte vilka alla personer är.
Idag har jag varit väldigt lat, gick till skolan, masserade ben och armar på Johanna och sedan gjorde hon bara ryggen på mig fasten det var hel kropps massage, men jag ville inte ha helkropp, vilket jag fick sota för sen när lärarn skällde på mig ;p
sedan gick jag hem och diskade och sen till Emil och la mig och slöa.
nu har det börjat förresten!!!

menmen, i helgen blir det faktiskt Kälarne med Emil, blir mysigt :)
ska kolla på tv, hejddddåå


just ja,

kom ihåg en grej,
mamma skickade ett sms om att min röntgen var helt okej! (Y)

Älskar dig Emil <3

Jag älskar dig Emil Martin Artur Solestig,♥
Jag skulle aldrig säga det om jag inte verkligen menade det från djupet av mitt hjärta, ända sedan första gången vi träffades har jag velat ha dig, du var så charmig i dina mjukis byxor, din tjocka vita tröja och keps.
Och vi har skrivit länge, har haft ditt nummer sedan flera flera år tillbaka, men aldrig tänkt särskilt på det förrens den kvällen när du skrev till mig och jag tyckte du var lite konstig. ♥
Snart har vi 8 månader, och jag kan inte vara lyckligare, du gör hela min dag och jag lever för dig.
Det har inte varit lätt alla gånger, men vi löser det. vi kan lösa allt bara vi älskar varandra.
Tänk att jag skulle hitta någon som dig! Någon så underbar, rolig och bra som dig. Jag tackar allt jag kan tacka varje dag för att du finns, och ibland är jag tjurig, svartsjuk och allmänt jobbig, men jag älskar dig så mycket att ibland blir det så. ♥
Utan dig är jag vilsen, utan dig blir jag ledsen, jag hatar att vara utan dig, det känns som att någon slår mig i magen när jag måste åka hem utan dig, jag blir arg, ledsen.
Du är som en drog jag måste ha varje dag, jag är beroende och ingenting, nej ingenting kan få mig att sluta älska dig, ♥
Det är Du och Jag nu och föralltid, du blir inte av med mig älskling :) inte förrens jag dör, och det är ett bra tag tills dess!




ajjdjda

hejehje,
Varit hos Emil i helgen, vi har varit hos Emils bror och Jenny, vi har träffat nåra av Emils kompisar och vi har kört 140 och vi har grillat och kollat på film och hållt i små barna :)
Är i stan nu, känns ändå skönt, fast det tycker ju inte Emil ;)
Imorrn är det kunder på skolan, manikyr och ansiktsbehandling, dryygt :(
Nu ska jag spela ett spel mot Emil, och såklart kommer jag ju vinna :)
PUSSPÅER

hål

Hejhejhejhejhejhejhejhejhej,
Har ont i mitt öra, men det är värt smärtan.
Gick iallafall bra på sjukhuset, en snabb visit med röntgen, sedan for vi ner på stan och handlade örhängen, hårfärg och en klorhexidin.
Hoppas bara hår färgen blir bra, vet inte om jag ska färga själv, eller om någon är så snäll och färgar åt mig eller om jag gitt vänta tills jag ska hem till Kälarne, märks :)
vågar iallafall inte lägga mitt hår i Emils händer ;) haha,

Ja ni är väl så smart att ni förstår att det är det översta va?

hemma hos emil

Hej, sitter hemma i Emils lägenhet just nu :) har två timmars håltimme så jag ides inte sitta på skolan och kolla på folk. Men när jag kom hit så kom jag på att jag glömde engelskan, men då blir det ett kvälls arbete.
Kl 3 ska jag iallafall på Sjukhuset för en lungröntgen, sedan ner på stan och ta ett till hål i örat och sedan på Ica maxi och kolla efter hårfärg, jag vill verkligen färga mitt hår!
Igår så bäddade jag och Emil ut hans soffa och kollade på film, sedan kollade jag på Greys anatomy, alltid lika bra! men sedan var vi för lat så vi sov i soffan inatt, mysigt :)
menmen, ska spela lite spel, vi hörss :)
PUSSPÅER

Skolan

Läste nyss på Vk, (västerbottens kuriren) för pappa ville att jag skulle läsa om jordskredet som skett i Tärna, fy fasiiken säger jag bara.
Och så hittade jag en artikel om fritidsgården/biblioteket, att det ska läggas ner, varför!? Det är ju ett jätte bra ställe att träffa alla vänner, träffa dom man inte precis bjuder hem på fika (haha) och sånt, vad irriterande..

Menmen, ska ner på stan efter skolan och träna med Emelie, sköönt :)
sedan ska jag hem, laga mat åt Emil innan jag däckar som igår kväll och sedan skriva lite uppgifter jag har ogjorda.

PUSSPÅER

HAHA

Emil gav mig ett gott skratt när han kom hem för en stund sedan, han är helt svart i ansiktet haha, men han är lite tjurig just nu så jag fick inget kort :( :(
hahahahaaa,

emils soffa :]

Ligger i Emils soffa ner myst i hans tröja (som doftar underbart) och hans stoora täcke. det är underbart, om ändå Emil vore här! ♥
jag fick sluta efter två, hon ville ha ett samtal, och det tog tamefan 3 minuter!! åh va less jag var..
Hade då suttit på skolan sedan innan elva och gjort, jaru.. ingenting, gaah, ajja.
Har även målat mina naglar, gjorde en halv kass fransk manikyr, jag har blivit så sjukt skakis, men att måla med höger hand är inte så roligt, ni vet, en annan är ju vänsterhänt, fantastico!

menmen, skriver kanske mer ikväll annars hörs vi imorrn.
förresten, ni ska få se en jätte fin bild på mig och Emil sedan i helgen :)
PUSSPÅER



grr

jag blir arg.. jag har ingenting att göra på hela eftermiddagen för jag har redan masserat och är klar med arbetet om cellerna, men tror ni jag får gå hem? nej det får jag inte..
jag blir lesss..... :(

borta bra men staden bäst

hejsan igen,
Haft det underbart denna lång helg :) fick träffa släkten, mysa hemma hos Emil, kört lite 140 och sedan firat min och Emils 7 månaders dag!

Lyckligare tjej kan ni inte hitta!
Hualigen vad jag älskar min Emil, han är bäst, han är underbar och ingenting INGENTING kan få mig att sluta älska honom ♥
men jag har egentligen ingenting och skriva, om jag skulle skriva om varje dag så skulle ni få mycket mycket att läsa så avslutar nog nu :)
Ska bara sitta här vid datan och vänta på att Emil ska komma hem från praktiken och sedan ska jag ta hand om honom :)
PUSSPÅER



Skolan

hej, sitter i sunes och väntar på klassen som har matte.
Har precis varit på ett möte med min mentor, rektorn och yrkesstudie vägledaren (lr va fasiiken hon är) och pratat om ämnerna jag missade iår för "återhämtning", Vi kom fram till en del och jag tror att det kommer bli bra, (förutom med matten...)

Idag slutar jag kvart i två och då ska jag hem och packa, sedan ta en tur till Q8 och handla mackor till mig och Emil och sedan ska jag bara vara hemma och vänta på att Emil ska sluta sedan kuta till bussen mot Hammarn där mamma o Anders hämtar upp mig och så far vi bort mot Häggvik där min moster och hennes gubbe ska ha 101 års fest, blir nog roligt och jag får träffa mina kusiner :)
Vi blir nog där till fredag eller lördag och efter det ska jag och Emil hem till honom resten av helgen. MYS!
Blir alltså ingen bloggning om jag inte får till internet på telefonen,

Menmen, ska avsluta nu,

PUSSPÅER


blääääh

ååh vad drygt...Har massage kunder idag och jag har gjort en halvkroppsmassage, när vi inte skulle massera så fick vi en uppgift i Medicinsk grundkurs om celler, huden, temperaturer och sånt, jag fattar ingenting och har heller ingen ork till att göra den.  dumma fröken
Känns helt onödigt att göra...

speeeelaaaaa

hejsan,
Tänkte jag skulle skriva, men har egentligen ingen lust.. är så sjukt drygt nu för tiden.
Idag hade vi ben vaxning innan lunch på skolan, alltid lika skönt! :) sedan efter lunch gjorde jag en manikyr på Ellen och sedan for jag ner på stan för jag skulle på ett besök, även bella följde mig :) sedan så gick vi på hm och kollade och jag handlade hårnålar, en ögonfrans böjare och två ringar.  hämtade Christian och Emil upp oss och så for vi på lillänge och gick på lindex, blev en Bh och bella handla nå strumpbyxor.
Vi for hem till Emil efter det och satt där ett tag och sen gick vi till Ica o handla och så for Bella och Christian hem.
Nu ikväll spelar vi spel på olika sidor, haha underhållande. ska väl snart plugga till kortet och sedan blire lungt :)
PUSSPÅER

pussss

halloj,

Sitter hemma hos Emil, vi har varit på språng nästan hela dan. precis efter jag bloggade sist så gick jag och Emil ut i solen och gick en sväng till hans syster där hans bror o jenny va med små barna. Satt där ett tag o sedan följde vi med dom på Ica maxi o sedan for vi på en thai resturang och åt, gott! :)

Ikvll blir det nog ganska lungt. o jag gitt läsa lite i boken jag fick idag också. segt...

menmen, nu blire inge mer :)

 

PUSSPÅER



♥&hearts;&hearts;&hearts;&hearts;&hearts;&hearts;&hearts;&hearts;&hearts;&hearts;


EMIL SKA VISST ÄTA

Hej, klev upp 20 i 8 imorse och var död! men var tvungen o kliva upp gå sticka till körskolan.
Var svin tråkigt och jag höll på o somna, men tiden gick iallafall.
Kom hem och väckte Emil med nåra pussar :)
är iallafall jätte fint väder här i stan så ska dra ut Emil o gunga lr nått.
skriver sen.
PUSSPÅER

Hemma

Hej då har man kommit hem till Sverige igen då, har haft så sjukt roligt och skönt denna veckan, sovit ut, ätit gott och haft det roligt på kvällarna :)
Orkar inte skriva allting vi har gjort, men vi har legat på stranden, brottats med vågorna, sett eld blåsare och blivit kallade snygga och jävla svenskar ;) haha,
Alla var på en och ville ha in oss i ståndet, och deras älsklings meningar var:
"bara en froga", "Hej kompis" och "bara kolla, inte kopa",
Emil gjorde även en tatuering på armen, flammor på neder armen, den vart riktigt najz :)
har handlar en massa kläder och egentligen spenderat för mycke pengar, men det är så jäkla värt de :)
Lägger in bilderna från resan på antingen facebook eller bdb så ni får kolla där om någon dag.
Är för trött ikväll och ska upp tidigt imorrn bitti, jag och Emil är ju i stan för jag ska ta moppe kortet här i stan, lika bra att ta kortet så man tar sig någonstans i sommar :p
menmen, ska ta o stänga ner nu, hörss.
PUSSPÅER



RSS 2.0