Se där du..

Hej!

 

sitter i soffan, kom hem ifrån att ha hälsat på Nina med Emil en sväng ikväll för en stund sedan, (krångligt förklarat.. ) Men innan vi for till henne va vi till Spader Dam och hade lite romantisk middag, blev en lövbit för mig och Pizza för Emil :)

 

Första skoldagen då.. Började 12, slutade 2 halv 3, prata lite om sommarn, fick en massa papper, tog skåp och fikade, hände inte mycke mer, alltså en rätt bra dag :) Dock va jag himla trött när jag kom hem, huvvaligen, ska de verkligen vara så haha?!

 

Imorgon blir de nog också en rätt skön dag, Karaktär på morgonen och kan gissa att de är fria beh och sånt men sen på eftermiddagen börjar vi med en ny kurs, Livsmedelspedagogik eller nått sånt, kan bli spännande!

Sen så hoppas jag också att jagkan få sätta igång med matten så snart som möjligt, typ Nu helst.. :p

 

Nää, en vi hörs!


auuustin

Ligger och ska kika på Austin powers på tv, dricker Loka och leker nyttig fastän att vi har chips och lakrits på bordet ^^..

.

Nä men vi lär väl höras imorrn bitti innan jag drar på skolan!

 


Sjukan..

Hej!
sitter i soffan och kikar lite på klockan, har tvätt tid idag så väntar på att de ska bli klart.
.
de gick iallafall sätt så bra hos läkarn, dock är hon ju så jävla virrig att jag bli smacka till na ibland, men ja, är ju snart på vuxen avdelningen så då blir jag ju av med henne hehehe..
.
annars då..? de har gått upp för mig att jag börjar skolan imorrn, att detta är min sista sommarlovs dag, huvvaligen.
Och så nu har jag lite panik, sista året.. men dock är de skönt, himla skönt, en vardag, rutiner och ja såklart allt de roliga som händer iår! :)
wie, så ikväll blir de lite grejer som ska fixas, blir bra!
.
Nää nu hörs vi!

Kattfan

Hej!
sitter och slöar i soffan :)
.
Idag har jag haft besök av Nina och hennes stora bjässe till hund, har haft de himla trevligt :)
.
I helgen så har jag och Emil i stort sett bara varit barnvakt till tvillingarna några timmar lördag och söndag, så vi har lekt, och tröstat och sånt, har varit kul mesta dels av tiden haha ;)
.
Ska till sjukhuset imorrn, läkarbesök.. men ja, de är inför den "stora" undersökningen jag ska ha innan jag förflyttas till Vuxen avdelningen så de är väl OK.
.
Nää, men vi hörs!

Att vara barnvakt är en himla bra anlednin...

28082011912 (MMS)

Att vara barnvakt är en himla bra anledning till att få leka i sandlådan :) blir nog aldrig för gammal hahaha.. Den ultimata byggnaden är döpt till ankhuset!


Trött tjej som har ont i huvudet lagar mid...

25082011911 (MMS)

Trött tjej som har ont i huvudet lagar middag nu då pojken kom hem för en stund sedan. Färgade även håret igår lite mörkare, nu äre najs, bara utväxten som är bajs :)


ma råkes

Hej!

 

ligger i soffan och jäser, mamma for hem för en liten stund sedan, har haft en jätte bra dag :) kutat lite på stan, fikat, hon har tvingat mig till att plugga lite körkort (TACK mamma) och så har vi borrat hål i en SUPER betong vägg och satt upp hyllor :) sedan blev de Thai-mat, MUMS!

 

annars händer de inte mycke, satt och kolla vad jag måste plgga och lite sånt för att kunna skola om mig senare i livet, bara matte B så de är ju perfekt! :)

 

vi hörs!


Silica

30 kronor på Ica maxi, får se hur de fungerar nurå och om de blir någon skillnad :)



blå-lila

Hej!

 

Sitter och tråkar i stan, ingen rolig som har lust att typ hitta på nått?

 

Iallafall har jag precis sminkat mig, Och de som känner mig vet att jag har en liten smink fetish, så idag blev de en Blå lila make-up, lite coolt ändå sådär, Och pga att jag gillar smink väldigt mycke (drömmer lite i smyg om att bli make-up artist men njaa ändå) så har jag skapat en ny kategori som jag lägger in sminkningarna i om ni någon gång skulle vilja kika på mina amatör sminkningar ;)

 

 

Imorgon kommer mamma till stan och umgås med mig, mor och dotter dag, blir bra! :) längtar lite rå!


allt?

Hej!

 

kikar på gossip girl och äter salta katten.

 

kan ju berätta vad vi gjorde i helgen, fredags så hälsade vi på Jesper på jobbet, sen så tog vi och for till Pf och jenny och lekte lite med barnen.

Lördags regnade de typ hela dagen så vi höll oss inomhus och måla lite huvar och sånt, på kvällen fick vi för oss att åka till Stugan och sova, så ut i skogen i regnet, när vi kom fram så fick vi till vår stora förvåning se att stugan har haft inbrott, två rutor spräck, kaffe, kastruller och en filt borta.. vi kan bara anta att de är dessa bärplockare som tagit en tupplur i stugan. blir tokig! Men sen resten av kvällen grillade, myste vi och sov. :)

Blev väckta söndag morgon av en traktor, fyrhjuling och två småbarn, emils pappa och bror ville kika på stugan, så sen efter de for vi typ hem, mekade lite och for sen till stan.

 

Idag gör jag inte så mycke, tare lugnt,


Mys kväll med älsklingen framför 6ans film...

17082011867 (MMS)

Mys kväll med älsklingen framför 6ans film :)<3


sota..

Ibland får jag en liten energi kick, och idag handla den om att sota, men ingen skorsten eller något, utan ögonen.

Är inte så jätte duktig på de men öva öva övaaaaaa, för kan jag inte göra bra på mig kan jag fan inte sota någon annan. men blev riktigt nöjd idag :) väntar bara på vad jag får för kommentar av Emil när han kommer hem ;)

 

Använde en vit bas, sedan drog jag på med svart ögonskugga från H&M, trodde den skulle vara sådär grå sotig som billiga ögonskuggor kan vara, men den vart verkligen svart! :) efter ja skuggat tog jag och drog på lite glittrig eyeliner(även från h&m), tänkte göra som en fest make-up, la även på lite på fransarna efter mascaran torkat.

Låter inte svårt och de är de väl egentligen inte, men att få de jämt är svårt då de syns så himla mycke om de blir fel.

Nöjd! :) lägger ut bild på de och så får ni även se nya tröjan från Gina som säkert ungefär halva stan har men den är söt!

 


..

Jag är mållös..

Denna jävla förbannade skit cancer..

 

I, jag tänker på dig, älskar dig och jag finns här för dig dygnet runt! ♥


and a word to the wise when the fire dies, you think it's over but it's just begun

Hej!

ligger i soffan med täcket och kikar på 7e himlen, efter jag kikar på de ska ja äta fruskost och sedan slänga mig i duschen en sväng. 
och så har jag tvingat mig själv till att avlägga minst en timme till lite körkorts plugg idag, Emil har nå super program på datorn jag hade tänkt och använda.

 

Igår kväll så kom Emils mamma och bror förbi, så då tog vi och fika och sen kika vi bara på tv i nån timme, mysigt :), men dock brukar Emil ha en tendens att glömma att berätta för mig när dom ska komma och hälsa på så jag stod och fixa lite i hallen när de rycker till i dörren, höll på att göra på mig haha...

Menmen , vi får höras, pausen är över,

 


Papppssseen

Hej!

 

sitter och jäser i soffan, har precis ätit middag :)

Pappa har varit här och hälsat på, därav den halv taskiga bloggningen, han kom igår kväll och åkte för nån timme sedan, har haft de kul :)

Han handla även på Ikea till mig, ett nytt soffbord, vart så jäkla bra!!

 

Och idag så har vi kutat lite på stan och sånt, men först och främst blev de såklart DollarStore! vart handlat en del, men visar de då jag fixat till de :)

Och så fick jag en t-shirt av pappa, sööt! och sen blev de Lillänge och kollade lite, rusta är alltid roligt att gå igenom. Och när vi skulle åka ifrån Lillänge tog jag och satte mig bakom ratten och körde runt lite och sedan ut i Torvalla och körde runt lite, himla kul och FÖRSTA gången i stadstrafik och jag greja de som fan! inte ett ända motorstopp, det är bra jobbat! :)

 

Menmen, ska slöa ikväll, så vi hörs !

 


Like walking into a dream, so unlike what you've seen

Hej!

 

Vart inge bloggning igår även fast de va då de hände grejer haha, så tar de idag :)

Röntgen gick bra, så efter den gick jag till Emelie som för ovanlighetens skull var i stan! :O vi fikade, gick på stan och kika lite, sedan färgade jag Emelies Överhår blondt, och så satt jag och kolla när Emelie spelade nått wow liknande spel och höll på att dö av skratt flera gånger, Alltså en helt normal dag :) Runt halv 7 kom Emil till Emelie och så åt vi tacos ch dampa oss lite tills typ halv 10 då vi for hem.

.

Men när vi kom hem så fick vi för oss att hälsa på Jessica och Chrille som flyttat ut i Torvalla, så då bar de iväg till dom och drack kaffe och prata,

Riktigt trevligt! :)

Sedan hem runt halv 12 och SOVA!

 

Idag så gör jag inget, ska duscha strazt och sen diska lite. så inget mer roligt. vi hörs!

 

 


mina lungor är okej, likaså mitt hjärta...

Hej!

 

ska alldeles straxt ta och dra mig ut till bussen för att åka till sjukhuset, är lite irriterad över att jag ska vara där halv 11 och gå på en röntgen som tar 3 minuter för att sedan åka hem igen.. men måste ju.

 

Näää, men vi hörs!


Nu äre klippt!

Hej!

 

Ligger och slöar i soffan, är ganska ruggigt idag så myser ihop mig under täcket.

 

Igår så hämtade vi upp Emils syster, sedan for vi på lillänge och kika runt lite, sedan mot thai stånd och handla middag, FAN vad gott!!!! Hem till Emils syrra och käka så man hamna i matkoma :) Men så mot kvällskvisten så tog Emils syrra tag i mitt trollhår och klippte mig, Blev så sjujäkulskt nöjd! :D verkligen jätte bra ! vart lite uppklippt och lager, håret känns så otroligt fräscht nu!

 

Men nu ska jag kika lite på internet så vi hörs! :)

 


On the waaay

Hej!

 

Kikar på tv, har vågat satt igång allt nu, hade ju världens oväder här för ett tag sedan, åska och dunder som fick mig att vilja krypa ur mitt eget skinn, + att jag var ensam i lägenheten, inge roligt!

 

Ska straxt dra på lite mascara och sedan ta bussen ner mot stan där Emil plockar upp mig så ska vi på rusta och jula tror jag och sen hälsa på Emils syster :) blir kul!

 

Men vi hörs! Juuuste, är ju i stan igen haha, Emil plockade upp mig igår och så for vi till stan.


Silly boy

Hej!

 

ligger i sängen och funderar på om man snart ska till och sova, dock lär jag ju fastna här ett bra tag till haha..

 

Ikväll har jag gjort fransk manikyr på mamma, kört bil till hammarn för godis inhandling haha och sen bara kikat på tv typ. haft en lugn och skön kväll :) Började förresten att locka håret i eftermiddags, inte använt tången på över 2 år av naturliga skäl så nu kändes de roligt, känslan varade dock tills jag gjort halva håret, då krampa fingrarna haha! :) så halva håret är lockigt iallafall !

 

MEN, vi hörs!

 


nothing to say but there is still time..

Hej!

 

ligger och dör lite i sängen, kom hem för lite mindre än en timme sedan från Fugelsta, var väl sådär, bra sällskap men lite halv tråkigt ändå, men handla lite godis och sedan skicka mormor med 3 burkar rullrån så nu har man de man äter haha! :)

 

ska nog bara ligga här tills middagen är klar, men sedan ska man väl ut och umgås lite med folket,

 

Men vi får höras!


Tids inställt

Är antagligen i Fugelsta just nu och tääänkte som så att har jag inte orkat eller hunnit blogga så kan ni ju få detta inlägget.
Kan även berätta att jag läängtar tills jag fyller år, att vara 17 på sommaren måste vara de jävligaste för tusan, jag vill kunna komma in på alla ställen även fast jag inte vill haha.. men snart så! November är inte så himla långt borta.. SNART! och då jävlar säger jag bara :)
Också kan jag berätta att jag hatar dessa gula ramar som blir runt varje bild, inget jag satt dit alltså och jag får inte bort dom.. hmpf.
Tänkte även bjuda på en liten bild..  jag en helt vanlig fredags kväll (alltså igår) :)

nytt!

Som ni ser (om inte tryck f5(?) så har jag bytt header och satt in en bild i menyn, dock ska man väl också ta sig i kragen någon gång och göra något riktigt men inte idag.

 

Men iallafall, rätt nöjd än så länge :)

 

Ligger iallafall i sängen, som ni kanske förstod blev de ingen film, men ska ändå lägga upp bilderna som jag lova, sedan blir de nog läsa lite bloggar och sova, ska ju till Fugelsta imorgon! :)

 

 

haha Emil sa till Mulle att han skulle sitta, då satte sig båda två och stirrade ut Emil, Undra om dom va sugen på nå gott? :)


Do YOU wanna die happy?

Hej!
.
sitter i Kälarne och gör inget haha, (funderade på vad jag skulle skriva men kom inte på något..)
Har haft min älskade här ikväll med mig men han for för en timme sedan hem till sig, vi hjälpte min fejk pappa med lastbilen, sedan åt vi lite middag och myste en sväng innan han for :)
.
Mammsen jobbari kväll men kommer hem imorgon och då ska vi fara till Fugelsta på markad, träffa mormor en sväng och kika lite, blir nog kul :) + att jag ska köra, ÄNNU bättre!
.
Juste, har ju inte berättat att igår när vi for till härnösand så svängde vi ju in hemma hos Emil och så tog vi med Mullis till stan med oss över natten så jag fick lite sällskap, och så himla kul de har varit, haha och så följde han med hem hit så Mulle och Timo har busat hela kvällen.
Dock har Timo  fått spunk nu och gnäller och puffar på mina ben, vet inte riktigt vad han vill få ut av de, men tror han också saknar dom :)
.
jaajaaa, sitter vid mammas stor dator, men ska väl snart sätta mig vid min och kika på film och kan då lägga ut nå bilder på busarna och styggisen vi handla på roadtripen :)
HÖRS!


rubbe

Hej!

 

Har helt tappat blogg lusten, finns som inget att skriva. men försöker.

 

Kikar på tv, ska snart börja fixa lite här hemma, lite smink och disk och sånt som ska göras, sedan runt 4 tror jag så blir de en liten road trip till Härnösand om allt går som det ska :)

 

Är dö varmt idag, börjar bli lite less nu haha... men blir nog åska snart om jag fattat rätt.

MEN iallafall, brände näsan i helgen (anteckna nu..) och nu flagnar den, typiskt!

 

Vi hörs!


hurt huuu

Haaaj,

 

Kikar på greys, och så spelar jag lite datorspel + att jag väntar på att Emil ska komma hem så jag kan börja steka köttet till middag :)

 

har hållt på och röjt idag, satt upp lite tavlor, dammsugit och sånt, huuurtig :)

man får se vad som händer ikväll, men är inte så jäääte sugen på att sitta hemma, men de märks.

 

Men så vi hörss dåå


Weekenddddd

Hej!

 

Kom precis hem från stan, kutade en sväng med Malin :) blev handlat en tröja på REA, nöjd :)

 

I Fredags så for jag, Emil och Långeman till Fäviken, trodde först inte att jag skulle komma in då de är 18 på campingen men dom hade då ingen koll så de va bara att betala in sig, hade de kul! :) 
åkte hem på Lördag kväll efter lite grillning och sånt.

 

Sedan lördag kväll och söndag tog vi det bara lungt, spelade lite data spel och sånt, mys :)

 

Nu ska jag alldeles snart slänga mig i duschen sedan dö ett tag tills det ska bli middag så vi hörs!!

 


RSS 2.0