TATTOO

Jaaa, igår då så klockan 2 infann jag och Emil oss i Brunflo och Devine tattoo studio för lite tatuering.

Gjorde inte ont i början och var faktiskt riktigt skönt. men så när det gått typ 2 halv 3 timmar tog vi en paus för lite mat innan hon skulle börja fylla i tatueringen, Och i fyllningen gjorde så satans ont, men skam den som ger sig haha!

tog väl 1 å en halv timme till sedan var den klar, och då var jag så himla mörbultad men är så jäkla nöjd! kan verkligen rekommendera henne!

http://hairmake.se/Devine/Devine.html

Gå in och kika på hennes bilder! :D

 

Är så himla himla nöjd över min tatuering som står för allt jag är, att jag överlevde, att jag fick en andra chand och min kära saknade njure haha!

 


 


Snö

Okej vart inte riktigt sova när jag hade tänkt det, blev ist 6 timmar på skype. somnade väl 3? Tur de va roliga människor haha! :p

Sen nu idag ska jag diska och röja upp litte här, sedan åker jag ner på stan till Emelie och sedan får vi se vad vi gör, men runt 8 ska vi på nån konsert och kanske följer med dem ut ikväll, dock blire lugnt för mig! ;)

 

Vill inte ptcchhha på söndag hahahah!

 

Slänger in bild på min och madrassen sedan förra helgen hos malin! :)

 


tråkigt

Så förbannat jävla tråkigt i Östersund........

What to do?

 

Sitter just nu å snackar med Emelie och några spelare från wow på skype, ganska mycke jag inte fattar :p

Funderar på att lägga mig snart, men så vaknar man ju tidigt imorrn å så är den dagen seg innan man fär till Emelie på kvällen haha, stört tråkigt i ÖSTERSUND.

Ett tips, flytta aldrig hit om någon läsare funderat på det..


Östersund

Hallå!

 

sitter i stan, blir här i helgen då jag har en tid på söndag att passa!

Funderar lite på vad fasiiken man ska hitta på, kanske kikar på någon konsert imorrn?? eller nått, ska iallafall städa och plugga lite. :)

 

Njaaa, nä nu jävlar anamma. tv ropar att jag borde kolla på den.

FÖRRESTEN, fick hem wii spelet igår, dock äre ju så jävligt att jag typ inte kan dansa idag, världens satans träningsvärk sedan idrotten i onsdags. skit liv! men imorrn såååå


17:e januaaari

Hej!

 

sitter i stan har precis duschat och saknar min blåås som är i övik :( måste hämta den!

 

Annars har jag idag beställt hem ett wii spel "dance nått" från elgiganten som ska komma om några dar, fanns inte i butiken. och när de ha kommit blir det daaance ofta så schemat :) tihihihi!

 

sedan har jag bestämmt mig för att tatuera mig, har bestämt vad och har bild. ska bara beställa tid nu, så imorrn ska jag och emil åka en sväng och kika på studior ! wiiie, snart gaddad då :)

 

Nä inget nytt nu, vi hörs!


Natten

Hallå!

Sitter i Kälarne å kan som vanligt inte sova, har försökt nu i några timmar men har alldeles för mycket på hjärnan för att kunna somna....

Ska bli skönt att åka till Malin imorrn å tolka lite madrass å leka av sig! :)


Första skol veckan detta året har gått bra, låg ju som sagt hemma tills onsdag men då pallrade jag mig iväg till idrotten. sedan har de gått snabbt, manikyr å sånt skit.
Ja annars då..? Gode lugnt.
Skulle behöva en utgång snart, någon som e på? Nästa fredag kanske??

Idag va jag och Malin förrresten på Make up store, med mig hem fick 2 ögonskuggor och en blush följa. kommer bild sen! Känner på mig att jag kommer bli beroende av mus å de kommer bli dyrt :p

Nää men nu ska jag läsa lite bloggar å sedan MÅSTE jag sova, annars dygnar jag fan, kanske sover i soffan. då väcks jag ju av folket :)

Hörs!


Östersund

Hejhej!

 

dåligt med bloggning, är iallafall i stan nu, SKULLE egentligen på skolan idag då de är första dagen efter lååångt lov, men fuck igår vart jag himla risig i kistan och samma idag, vaknade 6 kunde typ inte somna om men ja, somnade 7 halv 8 och vaknade 9 igen och drog ett tag innan jag klev upp så försov mig inte iallafall. :) (mamma I promise! )

 

Ska förresten börja SISTA terminen nu, shit pommes vad panik jag får, en sån jäkla massa jag måste fixa nu, balklänning, mösspåtagnings klänning, studentklänning (flak), klänningen för student kvällen och hår, smink, naglar GAAAH, och MINA BETYG!!! eeeehm, Hjälp?!

 

Iallafall hade jag det jätte bra i övik, just vad jag behövde just nu, käkade god mat varje dag, även SUUUBWAAAY!!! shoppade lite (eller för mycket......) lekte och blev beten ett antal gånger av molly ♥, färgade håret för er som missat kommer bild. 
Jaa, en hel del hann vi med, jag hann även kolla på Hockey, jag som aldrig kollar på hockey hah! :)
Är även nöjd att jag och sis har hållt ihop ;) så vare inte för cirkus 4-5 år sedan haha!

 

Jaja, har som inget mer att berätta just nu, ska duscha och sedan se hur magen mår om man kan stöka bort julen, för skolan ska jag fan inte till idag, nä nä.

 

hörs :)

Jag e sååå nöjd! :) känns mer som mig.


Alfååns

juuste, glömde typ bort att jag lovade pappsen att lägga upp bild på Alfååååns på bloggen för han ville se han så nu kommere :)

Dock är han inte så utvecklingstörd som han ser ut, bara lite lurvig ^^


Örnsköldsvik

hej!

sitter och slöar medans mina slavar lagar mat, blir hemma lagad pizza, mums!

Idag har vi gått lite på stan och jag har handlat spännande grejer som kanske ka fixaas ikväll, tänk att jag aldrig ska va nöjd!... haha :)
Jag har iallafall bestämmt mig nu för att vända på dygnet så inatt däckade jag kl 9 imorse i soffan och blev väckt å klev upp 11, så ikväll ska jag nog fan kunna somna :)
Sofia drar även på jobbet så blir nog gode lugnt ändå!

jaja, iallafall, ja.. sofia hämtade en ny "valp" igår som e 7 månader å med bara en pungkula tihi. Himla söt och lurvig osm ett litet (stort) får, ska lägga upp bild senare :) leker med den och med min favorit MOLLY som jag köpte en pip leksak  till idag, hon fattar nog inte riktigt att den ska pipa så hon bär bara omkring den å e stolt, sååå söt :) hon ryggade även tillbaka lite när jag tryckte på den så den pep, men snart fattar hon nog det även :)

Meeen nu ska jag piska till slavarna lite, JAG E HUNGRIG!

sitter på bussen till övik, ska spendera v...

sitter på bussen till övik, ska spendera veckan hos syster. ser fram. emot det :-) skriver sen i veckan!


RSS 2.0