Bildbomb från ljuva tiden då man inte visste bättre

Malin, tur vi har make-up på skolan så du lär dig!








Å dit ska man flytta...

 

Well, inte berättat det, men efter studenten flyttar jag till övik, har sommarjobb där så är inte bara något jag säger. vi har skickat in papper att säga upp denna lägenheten så.

 

Men äre DIT jag ska flytta :o woooooow, trodde Torvalla va värst då jag knappt går ut ensam här, men när det står på aftonbladet att kvinnor ska hålla sig inomhus i Övik börjar man ju fundera..

 

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14580737.ab

.

Tycker det är jävligt roligt att det är så jävla många som är nyfiken och går in på bloggen för att se om jag skrivit något, "min känslor" eller sånt skit..

Det är så otroligt roligt att ni tror er att jag ska skriva något då ingen av er frågat mig face to face något.

Nä, tillfredställningen av att jag skriver om hur jag mår ska ni inte få.


2 år och 4 månader

Okej..

Nu är det officiellt, Jag och Emil har gjort slut. Jag tänker inte skriva varför eller om vårat förhållande så för det blir så lätt misstolkat och skit. Men vi har "typ" bestämt det tillsammans så ingen är den "dumma"..

.

Ikväll drar jag till Övik och är där några dagar för att få annat att tänka på och så att Emil får tid att flytta för det orkar jag inte se han göra.

Kommer nog inte blogga så mycket nu på ett tag men det lär ni ju förstå.

Vi hörs!

.

When it was good..


Dagen efter.... .

Okej 100 dagars va igår då! Å sååå sjukt roligt vare! ;D

började ju föra hos Johanna, spelade lite spel och hade de allmänt trevlish! sedan runt 10(?) fick jag och Malin skjuts ner på Olles, när vi står kliver ut ut bilen utanför Olles står det en polis bil med poliser, en massa vakter å dessa jävla föräldrar på stan och då gör jag en rolig grej, RAMLAR!! TVÅ GÅNGER..... blöt upp till låren, trodde de skulle ta mig men icke ;) ja sedan trängde vi oss in, och började dansa och leva satan där inne! alltså en sjukt rolig kväll! ;) 100 dagars får godkänt!

.


RSS 2.0