<3

hejsan,

skrev aldrig igår för jag vet inte, hade inte tid :) jag försökte dra upp älsklingen i typ tre timmar och innan festen städade jag lite och dukade.
men sedan kom allt folk och vi åt gott, drack lite och umgicks. men vi sa KAKA KAKA ganska mycket jag syrran och emil ;)
senare på kvällen stack vi till hotellet för Erika b och hennes kompis tydligen var där men stack hem senare för vakterna var ju dum i huvudet :p

vi la oss och kollade på film, the piano blev det men jag var så sjukt trött att jag knappt minns vad den handlade om hehe..

vaknade typ 1 idag men klev upp på riktigt vid 3 och sedan så har vi bara myst typ, eller jag retades med emil när han spelade mitt tv-spel så han va nog innte så glad på mej då :D hehe.
vid kvart i 8 tog vi bussen in till stan och sedan hamnade vi här hemma hos Emil, kmr nog stanna här inatt. inte så stor ide och gå hem nu.

menmen, helgen har varit underbar<3



du gör mig så lycklig älskling <3

bra helg!

hejsan,

just nu sitter jag i dryg jävla Kälarne hos mamma, men har med mig en pojke så det är mysigt :)
vi har varit ute på Kälarn och kollat på julskyltning typ, kallt men det var endå ganska härligt..

Imorgon blire då 50 års fest och det kmr massa folk, både bra och dåliga!
Men det blir nog roligt, menar. kanske dom blir lite för på fyllan?
ihhihi...

men nu ska jag umgås lite och kolla på tv, kanske äta lite. så skriver imorgon :)

PUSSPÅER


kvälls less

gu vad jag känner att denna dagen är lång, dryg och jag vill bara sova.. är på depp humör men har ingen anledning till det.
men ibland blir det bara så, och jag kan inget göra åt det.
den har inte varit bra på hela dagen! men jag ler, falskt..

hade det varit så här för två år sedan vet man aldrig vad jag hade gjort..
oj va emo jag lät!
nej men jag menar.. jag är less, arg, förvirrad, ledsen, besviken, ensam, och bara allmänt bitter och funderar på och tröst äta.

nudlar? potatisbullar och bacon? chickennuggets? lr vänta nu, har ju typ ingen mat hemma längre!


godnatt!

irriterad

SKÄRP DIG!
jag blir så irriterad på dig när du gör så här..

dom är bäst!

hejsaaan,

nu sitter jag här med Bella och Emelie :) lr som hon kallar sig Emw's . man ska uttala det konstigt :s
vi ska ngo snart dra till Bollan och kolla på film. men jag har ju inte ätit middag än!!!! (hoppas dom kollar vad jag skriver!)

Vi tog lite damp kort, njut ;)



jag älskar er!

Btw, jag har pojkvän tröja på mig :D myyyyyyys :* <3

PUSSPÅER

new moon

hellu mates,

Guuud vad trött jag är! pojken sov ju hos mig inatt, men.. vi somnade inte förrens 3 och klev upp vid 9, har inte varit speciellt pigg idag. haha och Ellen va inte heller så pigg, för båda två höll på och somna när Jennie snackade om olika hudtyper, (gäspa ba ja skriver om de) så när vi äntligen slutade så gick jag och la mig i sängen och kollade på OTH och sedan tänkte jag sova några timmar, men pojken smsade och pigga till mig så jag ringde Emelie och kollade att hon bokat biljetter åt mej och pojken tills ikv då vi ska se new moon kl 9 :)

Så inget sova blev det utan jag startade datan för att kunna hålla mig vaken och drar kanske snart iväg till pojken ääven om de är okänt folk där och jag kommer vilja krypa in i någon garderob och gömma mig för jag är så blyg :p men jag måste lära mig umgås haha!

menmen, ska väl fixa mig lite, bussen till centrum går 19.28, om typ en timma och jag kan inte missa den! så kan inte sega mig nå länge med mat och sånt.

PUSSPÅER

förresten! jag längtar tills i helgen!

födelsedagsbarn!

då var man 16år då,
Jag ser varken äldre ut, jag har inte blivit längre och jag har ännu inte fått sitta bakom ratten.. men konstigt nog är jag nöjd för tillfället.
självklart ska jag fixa körtillståndet snart och jag ska växa!

dagen har varit underbar! taack så mycke mamma och anders. Ja, och alla andra som grattade :D
jag vaknade av att mormor ringde och en minut senare öppnades dörren av sjungange mamma och en anders. hehe, såg nog ganska roligt ut när jag redan var vaken och dessutom pratade i telefon. men jag öppnade mina paket. i det första var det en liten "påsk-häxa" jätte söt! och i de andra var det en jättte mysig morgonrock! gu va jag blev kär i den.
sedan hade jag bara kuvär kvar från släkt och i de vare ju såklart pengar!
det riktiga firandet blir ju nästa helg då de är 50års fest för anders och min brors födelsedag, då ska dom fira mig med :)
Vi åt en massa tårta idag och sedan tog vi bilen till stan och åt på Athena, blev en fläskfilé curosa! mumms..
efter de åkte vi på Ica maxi handla och sedan dumpa dom mig här ensam! :(
hehe, men älskling kommer nog snart eller så sticker jag till honom. MYS!

menmen, ska fixa lite och sedan ha en fortsatt jävla bra födelsedag ;) !

PUSSPÅER


SNAAAAAART SÅ

hej.

nu är det fasiiken inte llänge kvar tills jag fyller år, faktiskt bara en o en halv timma!
WOHO.
och jag ska hålla mig vaken, men kroppen och huvudet skriker att jag vill sova, men icke!

Idag har jag städat mitt rum inför mormor besök imorgon och inför nästa helg då det är 50 års fest för Anders, bli nog ganska smockat i huset, men de blir kul. även då kanske pojken är här också om jag har tur :)
Rummet blev så fint som det kan bli och jag hängde upp en mys belysning, men nu när jag tänker på det kanske jag vill ha den i stan ist?
hm,

Konstigt nog önskar jag mig inget speciellt. har allt jag skulle kunnat önska mig, så det blir nog mest pengar så jag får shoppa det jag vill ha i klädväg och sånt.
Läängtar efter tårtan ;) vi kommer äta middag inne i stan på någon resturang och sedan hoppas jag på söndags mys med pojken. h3h3

jaja, skriver väl den 22 igen ;)

PUSSPÅER

sminkning

när du ändå håller på och skriva hur mycke du gillar dom, kan du inte skriva att du gillar mig också?


fick lite tråkigt efter jag bloggat, så tänkte göra något freaky. så jag tog och sminka mig.. Lila runt ögonen, tre olika nyanser, vitt under ögonen och svart kajal uppe och nere samt eyeliner och markerde ögonbryn (Y)


utom ögonskyggan vart sminkningen inte så tokig.
Notera också hårbandet man hade när man var 7!


Och ja , jag är besviken!
PUSSPÅER

twilight

hejsan, ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår, MEN jag var ganska upptagen, pratade nog i telefon med pojken hela dagen, kvällen och tills halv 2 inatt kanske ? :p
Saknar dej lurken så mycket!

Annars har jag bara legat framför soffan, ropat på mamma efter dryck & mat eller kollat facebook, Mer får man inte göra.. fick ju inte ens sticka iväg till ug även om jag inte hade feber.. tristess!
men då fick jag ju en anledning till att kolla på film, och gissa vilken de blev!

för allra första gången, den första filmen av TWILIGHT!
jag tar inte illa upp om ni kallar mig seg eftersom jag aldrig sett den och nu har tvåan kommit ut. men jag har mina skäl!
lathet, inte trott att den skulle vara bra, inte haft tid och återigen lathet..
men filmen.. den var ju, jätte bra ju! jag är paff och ber om ursäkt till alla jag kallat Twilight nörd, Iallafall nästan alla!
Och måste bara skriva att han som spelar Edward faktiskt inte var så snygg som alla tycker! jag tycker bara han var söt och jag älskar sättet han var så skyddande på, jag skulle lätt vilja ha en "Edward" till kille, men jag är gode nöjd med den jag har.

Är lite förvånad att jag skriver detta. men nu vill jag se tvåan!
ojoj..

tack gode gud att man blir sjuk så man har en orsak att se hemsk ut!



PUSSPÅER

h3h3

hejsan, ber om ursäkt för att jag inte skrivit, men har inte orkat.. fick feber i fredags och det har inte blivit ett smack bättre, hostar, nyser och e väldigt slö,
men nu har jag tagit alvedon för febern och ska berätta lite om dagarna,

15e: så låg jag och vilade hela dan och sedan på kvällen fick jag träffa min älskade pojke! otroligt mysigt, Också kollade vi på Bolt och jag blev så kär i den där hamstern igen, han e så söt!

16e: hade vi 1 månad!<3
jag älskar dig Emil Solestig :*
Jag och mamma tog en tur till akuten där dom tog blodprov på mig och eftersom jag hade feber och sånt ville som inte riskera någon OM ja skulle ha influensan, så ja fick ha på mig snyggaste munskyddet ;)
Sedan efter akuten så for jag och mamma förbi mcdonalds och åt och sedan åkte vi hem till kälarne.. så fick inte träffa emil någe typ..

17e: har bara legat i soffan och kollat på tv, kollade på the dark knight och den var sjukt bra, och Heath Ledger va så snygg!

och nu idag har jag inte hunne så mycke, kollat på tv och suttit vid datan..
räknar dagarna tills jag fyller år! 4 dagar kvar!!! :D
wohohohohoo

ajja,

PUSSPÅER


TACK

hejsan alla,

gårdagen var sjukt rolig! när jag kom till malin förstod jag allt jag inte fattade förut, eller alltså, varför dom varit så hemlighetsfulla, för när jag kom innanför dörren så började som sjunga "ja må hon leva", det var en överraskningsfest typ, dom hade den nu i helgen för att ja inte kan nästa helg och ja fyller om 8 dagar nu!
Väldigt mysigt! och vi var faktiskt lugna, h3h3.
det enda som var jätte synd var att pojken inte var där :( men klart han ska fixa bilen så det funkar snart..
men TACK :) <3

Sov över hos henne och när jag vakna gick det nån timma och så tog jag och terese bussen hem.
Och nu ligger jag bara i sängen och ska väl senare dra iväg till Bella, vi ska äta tacos ikv och mysa, denna helg kan ju inte bli bättre! för också på söndag kommer ju pojken till stan igen :D

PUSSPÅER

fredag

hejsan,

Just nu så ligger jag återigen med datan i sängen och kollar på simpsons, ska snart fixa mig lite och sedan dra till malin med halv 7 bussen :p

iallafall så igår var ju pojken här och sov, jätte mysigt, och som vanligt så fick ja inte liv i stenen förrns en kvart innan han skulle börja då han hoppa ur sängen, segis.. :)
Så stack vi till pc, han skulle också vara där på svarv och så hade jag dryg jävla svenska och sedan efter den träffa ja han lite igen innan datakunskapen börja och sa hejdå typ.
Data kunskapen var sjukt tråkig och jag höll på att somna och hade ont i magen så efter lektionen stack jag hem, la mig i sängen och somna runt 12, vakna sedan vid 4 haha. det var skönt!
när jag vaknade mådde jag mycket bättre och det blir bara bättre och bättre med tiden som går! härligt.

men nu så ska jag väl fixa mej lite, klockan är ju ändå halv 6, måste gå om typ en timma för att vara säker på att jag hinner..

PUSSPÅER

öppethus

hejsan,

en lagomt trött julia som skriver, Vure på skolan länge idag och knappt äte någonting!
Även om man hellre hade varit hemma idag så var dagen inte så tokig.
Kollade på teater, modeshow och vinterakronas uppvisning, den var sjukt frän, jag är helt impad haha!
dom lekte med eld och gjorde volter och sånt. bilder kommer!

sedan efter det blev det en korv och sedan satte allting igång, jag och malin satt i gympa salen från kvart över 4 till kvart över 6, sjukt drygt men det vart bara en manikyr som tur va, men den vart typ perfekt. jag va ovanligt bra idag ;o
sen så gick vi till manikyr i manikyr "salen" och jag gjorde två st manikyrer och sedan så var klockan typ 20 i 8 så då fråga ja om jag fick sticka hem och det fick jag.

Mamma kom förbi för en timma sedan kanske och lämnade en högtalare till mej, och sedan åkte dom hem och nu har jag gjort nudlar och ätit och väntar på att pojken ska komma hit :]
hur mysigt som helst!

menmen, han är på G så vi hörs imorgon, btw, jag blir i stan i helgen!

PUSSPÅER


greys på tellyn

hejsan,

just nu sitt-ligger jag i sängen med datan i knäet på ett väldigt bekvämt sätt och kollar på Greys Anatomy, det är dom alltid intressant men samtidigt så där jävla sorgligt!
Han kunde inte operera en ryggmärgstumör, men nu verkar det som om han tänker kanske göra något, är lite förvirrad haha ;)
Upd tre min efter : han ska operera den!

Idag när vi slutade skolan så tog jag bussen ner på stan med Ellen och vi gick omkring och kollade i affärer, jag handlade två enkla bas t-shirts på H&M, en rosa/turkos och en brun, bara härligt och ha något!
Efter det kom äntligen Emelie för vi skulle gå och träna men det var inget, Emelie skulle hämta något och ja orkade inte vänta, så det blir nog i helgen eller nått :)
Så jag stack hem ganska snabbt igen och hamnade i sängen med datan, är så sjukt trött! 
pojken gör något annat intressant, han är nere på stan tro jag.

och imorgon har vi öppet hus på pc!
kommer få träffa saknat folk och antagligen det bästa är att vi ska till skolan vid 1, så har bra jävla härlig sovmorgon! ;)

Efter Greys måste jag plugga engelska som vi har prov i på fredag för imorgon tror jag inte att jag kommer orka :p

ajja, vi hörss

PUSSPÅER



puss :*


sunes ö får en att göra vad som helst!

Vad heter du? - Julia
I mellannamn då? - Annikki
Vart bor du? - Stabsgränd och Kälarne
Trivs du där? - Stabs - JA , Kälarne - NEJ
Brukar du läsa horoskop? - ne, sjukt drygt
Har du körkort? - nope
Äger du några converseskor? - Nej, snygga men inget för mej
Favoritdjur? - Bäver :B
Vad spenderar du dina pengar på? - Onödigt krafs
Senaste konserten? - No idea
Antal kuddar i sängen? - 2 st
Kan du baka bullar? - nej, ser ja ut som en hemmafru eller?!
Har du varit med i scouterna? - ne, men typ fältjägarna lr va fan det hette, long time ago!
Bläck eller blyerts? - blyerts
Mc Donald's eller Burger King? - mumms med donken, mc chicken meny!
Är du allergisk mot något? - En pencilling sort
Äger du ett busskort? - Jojjomen :)
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - red
Vad åt du till frukost? - Lite yoghurt o chocklad puffar!
Hur ser du ut idag? - Jeans, linne, kardigan och sjal
Har du haft sex idag? - Yes :*
Nästa mål i ditt liv? - bli tjock :B neerå, men bli rik!
Vad såg du senast på tv? - nått på MTV
Hur svarar du i mobilen? - hallå
Vem ringde du senast? - isabellN<3
Antal timmar sömn inatt? - 4?
Sov du ensam? - Neheeeru!
Brukar du snusa? - Uscha nej
Vad innehåller din favoritnattmacka? - salami!

SENASTE PERSON SOM...
Sov i din säng; Ingen
Såg dig gråta; Bella eller emelie
Du gick på bio med; emelie
Du gick på stan med; Emil, hans och nån
Skällde på dig; No one
Skickade ett e-mail till dig; nå reklam

HAR DU NÅGONSIN...
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja :*
Bråkat med ditt husdjur? - Timo, neeej.. går inte å bli sur eller bråka på honom :p
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Mjooru, men de är en secret! ;)


EXTRA STUFF...
Tar du droger? - nej fö fan!
Vem är din bästa vän? - Den som alltid förblir min bästa vän är malin och ida, no matter what!
Vad är du mest rädd för? - vampyrer och pedofiler!
Vilka kläder sover du i? - troser
Vart vill du gifta dig? - Kanske lite spontant? vet inte.. kyrka, trädgård, lasvegas?
Vem hatar du verkligen? - den jag stal listan av!
Har du varit kär? - ja, och jag är förbannat kär!
Kör du bil? - ska börja snart :D
Har du ett jobb? - Räknas barnvakt åt pojken?
Gillar du att ha folk omkring dig? - beror på vilka :p

STUFF...
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - Åh så många gånger..
Är du ensam nu? - Ne, är i sunes och massa okänt folk omkring mej
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Sånna som nöts av alla!
Vill du gifta dig? - Kaanske
Vill du ha barn? - Nej,

FAVORIT...
Rum i huset? - Hela lägenheten är söt :}
Typ av musik? - Lite blandat
Månad? - November och Juli!

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit? - halvt
Köpt någonting? - Kaka igår ;p
Varit sjuk? - lite förkyld
Sjungit? - Självklart
Sagt "jag älskar dig"? - ja :)
Velat säga till några att du älskar dem? - hela tiden, kan aldrig bli för ofta
Träffat nån ny person? - ja, igår
Saknat någon? - Nej inte hunne så långt :p lr de är väl Ida isf!
Kramat någon? - Ja men ohja
Kysst någon? - Hihi ja

SENASTE...
Låt du hörde: Knock you down - Keri hilson
Film du såg: Ice age, eller jag halv sov
Dryck du köpte: No one
Sak du stal: Kanske en puss?
Mat du åt: Pannakaka
Gången du åt en 7-Eleven korv: never..?
Stora bussresesan: Från tärna till stan
Långa telefonsamtal: Ojoj, länge sen
Dusch: i förrgår kväll, hade inte tid igår :p
Irritation: GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

FÖRSTA....
Bästa kompis: IDA
Inhandlade skiva: Kanske 100% barn?

Begravning: Farmor :/
Piercing/tatuering: none
Fiende: u wish u knew


morn morn

halloj,
kom hem för ungefär en halv timma ifrån pojken, orkade aldrig gå hem inatt så sov där :) och även om kvällen var den drygaste, kallaste, jobbigaste så blev det bra till slut!
Emil drog ner mej, Hans och nån till ner på stan för att han skulle handla cigg åt nån kompis, och vi gick ner, gick runt i kylan och sedan hem till Hans som bor vid Lidl, ja va gaaanska irriterad och förfryst innan vi var framme ;)
men när ja tinade upp till slut så blev ja lite gladare igen.
När vi tillslut gick och kom hem till Emil så la vi oss i soffan och plötsligt var vi jätte trött. så vi gick upp o la oss.
Och vaknade av hans brandalarm till klocka (inge ljug) fy fan vad den skrek och hela sängen vibrera! men stenen bredvid mej vaknade ju inte av den, så fick skaka liv i honom och då såg vi att klockan var 8, och han började kvart över 8, så lilla pojken hade ju inte ställt om klockan rätt ;p
så det var bara att kliva upp och dra sig hemmåt som en zombie. haha,
och nu sitter jag och väntar på att dra till skolan, ska bara ta nån macka före :B huuungrig!

ajja, jag älskar honom<3



PUSSPÅER


the power of love

Jag plågar mig bara genom att kolla på det som var er


hellu mates,

Idag på skolan så började vi med att kolla på film i två timmar, Slumdog millionaire lr nå sånt. och efter det hade vi lunch i 1 o en halv timma! :)
När vi började efter lunchen så hade vi massage, jag blev masserad av Ellen och Cecilia, hääärligt!
och sedan så massera jag och Cecilia Ellen.
ganska okej dag iallafall!
men gick höra av Åsa att nästa vecka så ska Pc( och säkert nån fler skola ) ha Dialogveckor, typ för att motverka diskriminering, det är väl iofs bra! men vi ska gå till 4 varje dag isf. känns så drygt och jobbigt, verkar ju inte ens roligt det där..

Vet inte riktigt vad som händer ikv, hoppas på mys :)


SOLA

få mig inte att tvivla nu..

Nu har jag precis kommit hem från Bella, eller.. solariumet vid Bellas hyreshus, skönt som tusan att sola! hoppas jag blir lite brun så ja inte ser sååå himla blek ut, typ som hon som bländar alla, vissa vet vem jag talar om ;)
Och nu lääängtar jag tills jag ska till Afrika den 1 Mars! GU va brun ja ska bli, och värme och hav. Grr säger jag bara! enda nackdelarna är väl alla vaccinationer och att vara borta från pojken i två veckor :(

men nu ska jag väl slänga mig i duschen och sedan ta en tidig kväll. känns att det kan behövas.

PUSSPÅER


inte precis de där solaruimet, ja tog en bild på google ;p


sug min fula..

GAH, hur ska man kunna veta sanningen? sitter honestly och gråter nu

sov hos pojken inatt, det var himla mysigt, men trött som en ko idag..
Idag på skolan så hade vi massage, dryyygt och jobbigt, fick knåda en röv igen, inte det mysigaste men något man måste kunna göra.  

vill lr orkar inte skriva mer, ska höra med Bella om vi ska sola ikväll. vill bara göra något

<3

då drar jag iväg till pojken :)

hörs imorgon.

PUSSPÅER

:)

Nu sitter man i stan :) vure på Ica Maxi och handlat lite.
Och nu sitter man och väntar på att pojken ska komma in till stan :)

det kommer nu några mongo kort, haha!

 Mums på vindruvor


rubriken saknas*

hallu,

Söndag.. usch, men ikvällen blir nog mysig :')

Har inte så mycket att skriva om och kan inte heller lägga in bilder, det funkar bara inte, blir sjukt irriterande!
ska få åka bil in till stan ikväll med Bettan och Bollan, tro också saras kille Stoffe ska åka med ? :p
blir nog kul!

Nu ska jag straxt gå å sminka mig (ytlig :) ) och sedan packa det sista så jag är klar när dom hämtar mig.
När vi kommer till stan tro ja vi skulle på ica Maxi, bra det! för mitt kylskåp e nog ganska tomt ^^
Ikväll ska vi förresten äta älg filé! så sjukt gott alltså :)

GRATTIS PÅ FARSDAG PAPPA!
jag älskar dig <3

PUSSPÅER

Inte ok

Det känns så inte okejj..

gonatt


Lödagen

hejsan,

Då var man hemma i Kälarne, lr det va man ju igår också men inte skrive något för igår kväll typ 1 o en halv timma efter ja kommit hit stack jag till malin. vi hade kul ;)
Somnade toktrött och när vi vakna vid 10 så drog vi oss till 11 innan malin drog iväg till s-vall och jag till kälarne vid 12.

Nu idag har man inte gjort mycket, skrattat som fan åt sofias valp Harry, vilken liten jävel det är!
bits o skäller.. klumpig också ;p
Va även ut till skogen och kolla på en död älg, kände mig inte så hungrig efteråt när dom tömt på blod o allt va det är..

just nu är Bettan och Fia här o hälsar på syrran o snart ska vi väl äntligen äta! huuungrig..
O efter det blire nog att ta det lungt o kolla på tv, tjocka mig lite :)

och läängtar tills imorrn :3 finns det något bättre än träffa den man älskar efter man vare ifrån varandra?

PUSSPÅER o PUSS på han!

Skolan

men halloj,

sitter just nu på skolan en datasal, slutar om 45 minuter typ,.
Så jävla skönt, då ska man hem, äta, packa och vänta på att få åka hem.

Kmr sakna pojken så mycket!

Nu kallar malin, antar att hon ska pissa.

höres..

PUSSPÅER

FREDAG

Gomorgon!

ÄNTLIGEN FREDAG! jag är så sjukt utpumpad av veckan att jag ska sova hela helgen ^^
och umgås med syster, även bråka lite och skrika på mamma, men sånt hör till :)

Igår så var jag med Pojken och Hans, dom kollade på youtube och jag försökte iallafall kolla på EMA ´09
Det jag fattade (eftersom det inte var textat och dom spelade musik och bilfilmer) var jätte bra!
och GO eminem! ;p

Nu ska jag om typ en kvart börja gå till skolan, det kan ju ta sig tid eftersom balansen är på noll och det är halt, så..
Och imorse var inte hjärnan riktigt på plats. mena jag ställde klockan på 7, och kände hur tvingad som helst att kliva upp då för jag "började ju 08.15" men så var det inte såg jag nu, jag börjar 08.35.. så hade kunnat lega i sängen längre. tar ju inte precis lång tid att fixa mej :p

Iallafall så blir det nog något inlägg ikväll när jag kommer till Kälarne, eller så får ni ett innan jag åker, de blir bil! skönt..



Mongo jag nu idag :)

PUSSPÅER


but i don't care what they say, i'm in love with you

hellu,

idag hare varit en ganska jobbig dag, jag stack till skolan vid 9, och skolsköterskan tog emot mig, det va som ja trodde. helvete..
så ringde vi barnavdelningen och läkarn skrev ut nå antibiotika som jag hämtade sen.. men innan va jag på 1 lektion, mer kunde jag inte. jag gatt hem!
väl hemma somnade jag och så ringde emelie och väckte mig så då tog jag bussen ner på stan och hämtade ut "trimetoprim" och sedan stack jag hem igen och lagade mat, värmde först en tacofiesta men den va inge god så då gjorde jag kroketter och stekte sallads kyckling. mumma :)

få se vad som händer ikväll, ska nog kanske gå till pojken :) gratta litte, lr typ sova?
och pissa...

men

PUSSPÅER

5 november!!!

hej,

JAG MÅSTE PÅ TOA!

iallafall så väntar ja på att klockan ska bli lite mer o sedan ska jag gå till skolsköterskan o se vad som händer. hoppas det bara är något jag inbillar mig, men tyvärr så tror jag ju inte det..

Och GRATTIS på födelsedagen älskling! <3
      

dåligt dåligt..

hellu mates,

inte speciellt bra nyheter ja tänker blogga om,
jag har nog fått urinvägsinfektion! så.. det betyder att jag måste skydda min enda njure jag har. haha, och inte med livvakter och typ sköldar.. men jag måste imorgon på morgonen sticka till någon skolsköterska på skolan och få testa mig, och kan lr vill dom inte så ska jag åka till akuten.. jag måste kolla så det är urinvägsinf. och få antibiotika mot det. annars kan, kan det gå illa sa läkarn idag.

iallafall så la jag in bilderna från lover på datan nu så tänkte lägga in nåra.

 
denna sötnosen tog en massa kort på mig och sig själv med min mobil :)

ser ni vad glad jag kan vara?! :o

gulljänta :)

Va egentligen inte såå brun i ansiktet som det ser ut, haha. men tyvärr så blek!
 
hos älskade ida :) hon gör sig snygg för kvällen ( lr jag menar, snyggare)

<3

Älskade farmor och farfar!

de va nog dom bilderna som va värd å se..

PUSSPÅER

HEJ

Halloj,

nu sitter jag i sunes och har håltimme, jävligt skönt men lite ensamt :p

iallafall de gick super bra på sjukhuset, jag har ingenting mer och oroa mig över! förhoppningsvis ;p

Åååh, det var värsta mysigt igår också, jag gick till pojken, och då var två av hans kompisar där och drack öl innan dom skulle vidare till någon fest, och dom ville att vi skulle följa men ja orkade inte så ja stannade i pojkens lägenhet medans han följde med. Han kom tillbakas efter 1 o en halv timma tro jag och då startade vi en film, en skräckis och bäddade ut hans soffa till en säng, för hans soffa är sjukt liten! :p
Efter filmen myste vi bara framför tvn och sedan så spelade nörden lite farmville och jag gick hem :)
Btw, ja gav han också födelsedagspresenten, och jag som suger på att handla presenter till killar tror faktiskt han gillade den ;o !

Menmen, få se vad som händer ikv, jag vet iallafall att när jag slutar skolan så ska jag träffa syster och morsan, har inte träffat sofia på huuur länge som helst, och hon ska inspektera min lägenhet, ojoj.. haha!

men ajja, nu ska jag väl sluta skriva o kanske göra nå vettigt, synd bara att min bokrecension är på datan hemma -.-
Hmm,

PUSSPÅER


Gomorgon

gomorgon!

nu ska jag dra iväg en sväng till sjukhuset, hoppas på bra nyheter! men som vanligt är magen vääldigt nervös..
wish me luck!

Kände mig söt i mina nya kläder idag så gjorde en dresscode ;)


(förresten så har ja inte fixat mig än så klaga inte.. haha)

PUSSPÅER

wrong hole!

morsning!

Idag har jag haft världens störigaste dag! började med att jag kom till skolan och fick lyssna på Vanja "något" från lugnets naturprodukter, lite halv tråkigt och sedan så trodde vi den andra som skulle prata, Sanda Reppe skulle komma vid 10, men inte de fick vi veta, hon skulle komma ett, så vi hade håltimme i 3 timmar!!
vad gör man då?! Jo åker på stan och äter på Subway, de va gott! :)
När hon äntligen började prata vid ett så var jag super trött, somnade nog, men vaknade ganska snabbt igen.. o jag skämdes. satt längst fram typ och somna så hon kunde se.. ajaj..

Efter skolan tog jag bussen till stan och emelie, vi gick och tränade, soft och så jävla skönt faktiskt! börjar bli stark nu ;)
och det var en läskig gubbe där som sa till mig när jag hade en armstyrke grej "jag väntar faktiskt på dig! men jag hoppar väl över ett steg då!" Och jag typ kollade konstigt på honom och typ sprang till emelie :p
när träningen var över gick vi upp till emelie och vi åt lasagne, mumms!
Tog bussen hem vid 10 i 6 och nu väntar jag på att få gå till pojken och kolla på film :) mys :*


kommentera nuurå!

funderar på att skriva ut bloggen.. hmm, men vågar jag :s
änn så länge vet bara ytterst få! inte för att det är någon hemlighet, pratar ju öppet om bloggen.. men aldrig riktigt skrivit någonstans att den finns..

ni få läsare måste kommentera varför lr varför inte jag ska lägga ut den!

Gonatt nu,

emåndeahgh

ingen varnade mig för att detta inte alltid skulle vara en dans på rosor, jag har trampat på några taggar

Idag när jag och Malin kom till skolan så fick vi reda på att läraren var sjuk och vi inte skulle ha lektioner. så jag och malin åkte mer på stan, åt frukost på subway och shoppade littegranna, känner mig som en shopaholic!
Men så ringde vi emelie när vi blev less på att kuta på stan och gick dit, fikade lite och så gick Malin och Bella kom dit, då vare bara o kuta ner på stan igen och kika i affärer igen, lite drygt men fick träffa Karin för första gången sedan vi sluta skolan tror jag, va såå kul! :)
Emelie följde med mig hem också och vi gjorde middag och sedan la vi oss och kolla på tv, och jag somnade, haha.. Emelie sa att jag snarka ;) hoppas ja inte utvecklar nå gubbsnark bara!
när Emelie skulle sticka hem så följde jag henne till bussen och sedan slog jag ett samtal till Bollan och frågade om solariumet i källarn, hon sa att vi kunde kolla o det gjorde vi, den va söt så det blev en 20 minutare! ;) 
några solningar till o jag är så som jag vill vara, hoppas jag ..
Vi gick upp till henne efter solningen och kolla på film me Bettan, "the proposal", den var bra! sluta som man förväntade sig, hatar varandra i början- älskar varandra i slutet

Iallafall, detta blev ganska långt märkte jag så ska väl avrunda med att dagen var så bra den näästan kunde bli, var för trött för att träffa pöjken, så det var väl vad som saknades..

appråpå det högst upp, jag är nog lite överkänslig.. hoppas jag

RSS 2.0