Eriiika

åhåjaja, jag är trött! :p
Men än ska jag inte sova, ska spela lite The sims3! det roliiigaaaste spelet! :)
har ju faktiskt gjort en familj om mig och Emil :] gifta och jag är på smällen!

Ikväll har Erika varit hit! :D
va jätte jätte länge sedan vi träffades, så nu har vi pratat om allting i våra liv, gick på en promenad men vände när ingen av oss hade kläder och vi blev uppbitna av mygg! :p
Super mysigt har vi haft! :)

jag längtar sååå tills imorgon då jag äntligen åker till Emil igen, saknat mitt hjärta, har känts alldeles för tomt♥
hihi åker dit runt 12 och känner jag min pojke så sover han då, så han ska få ett bra uppvaknande av mig, pussa på han lite.

Ska spela nu, gonatt till er!

tandis

hej,
Såg nyss en reklam om Danska Hollywood fruar, Svenskarna började ju, sedan härmade norskarna och nu Danskarna, När kommer finnarna? patetiskt,, finns väl ingen som kollar på dom programmen..
Iallafall så var jag ju till Tandis idag, gjorde riktigt ont vissa grejer och obehagligt att ha en massa grejer i munnen, så tandläkarn valde att vi skulle sluta efter ett hål och göra det andra nästa vecka, blir bra det.
Va helt bedövad i kinden till alldeles nyss.
jaja,
hejdå :)

gonattten

har nyss kollat på I taket lyser stjärnorna där en ung tjejs mamma har cancer och i slutet dör, Och jag kan inte förmå mig att gråta, jag gråter över nästan alla sorgliga filmer eller där ett djur dör, men just denna film, den kan jag inte gråta över, va samma sak med Allt för min syster, jag tror det är för att jag själv gått igenom det där, Då känner jag mig svag om jag gråter.
ska förrsten sova nu, ska upp 12, känns jobbigt.
PUSSPÅER

sängen i kälarne

Hejsan,
Är en liten le flicka som skriver, hon har tyvärr åkt till Kälarne, ensam. hon ska ju så otrevligt nog till tandläkaren imorrn och fixa två hål, och det är ju egentligen bra att bara ha två hål efter allt hon va med om förra året, men hon vill icke! tur är att hon får en snäll tandis ist för den elaka som gjorde undersökningen för nån månad sedan.
Hennes pojkvän stannade hemma för att va med sina kompisar och fiska som inte hon vill göra, det hatar hon. Hon saknar sin pojkvän och hon hatade att lämna honom, och så är hon så mjäkig att hon börjar grina, hon är en fjant men hon älskar ju honom på mycket! han är ju allting för henne!
Ikväll ska Emelie kika förbi hos henne och lämna the sims3 så hon kan spela lite, och imorgon ska hon träffa Erika B som det var jätte länge sedan hon träffade, och sedan!! på onsdag åker hon äntligen till sin kärlek igen! :)
Då åker hon Hem igen :) Hem till Selsålandet!
Menmen, nu ska hon vänta på kompisen och sedan kolla på film, I taket lyser stjärnorna blir det nog!


Hammarn

hejhej,

Sitter fortfarande i Hammarn, jag firade ju midsommar här igår och det var trevligt och roligt :)
Vi åt gott och spelade boule, jag vann ju! ;) så sedan på kvällen cyklade jag och Emil ut och träffade Hans och några fler, umgicks lite men sen så cyklade vi hem när det blev tråkigt och kollade på tv med Pf, jenny, dennis, rebecka och barna :) och sedan mitt i natten spelade vi boule igen och efter det kokade vi ägg typ 4 på natten och åt. somnade nog runt 7 :o och sov tills 5 idag, men skönt var det :)
Vet inte riktigt än om vi åker hem ikväll eller imorrn på dan, men det märks.

Menmen, ska kramas med Emil i soffan nu så vi hörs :)

PUSSPÅER

Bilder från Afrika

Kom på en grej ikväll när jag kollade på bilder på datorn, ni fick aldrig se från Afrika, lägger in några speciella bilder :)
bättre sent än aldrig va!?



Detta åt jag på Arlanda kväll, då var jag hungrig!! och det ända jag skulle få äta på ett antal timmar :p





Klappa krokodiler! :)


Vi var på ett ställe där tog tog slavar och sålde till Amerika, där är en tidnings annons.



safari!!








Ap park :)







Enza våran "egna" guide.



en del av stranden



Min vackra mormor och min vackra mamma sista kvällen.

mihhhii

Jag älskar älskar älskar min emil!! <3

rubriiik

Hej,
Har inte kommit igång med målningen än, vi fick inte färgen förrens en kvart sedan så blir måla hela kvällen, tveksamt om man kan hälsa på Emelie, och så kanske man ska säga hej till Sofia som kommer hem en gång per år typ :p.

Idag har man dessutom blivit ambulanspersonal! så nu kan jag rädda Emil om han får brist på pussar :)
Har ingenting och skriva, men heller ingenting att göra, så jag kan skriva att igår målade jag naglarna, en färg som heter sophisticated Susanna, jätte fin färg som ser jätte somrig ut :) finns på Hm, deras egna nagellack, jag tycker om dom, dom täcker bra och torkar snabbt!

vad ska ni göra på midsommar förresten!?
själv ska jag och Emil troligtvis vara i Hammarn hos hans bror :) var tänkt att vi skulle åka upp till pappa men vi är gaaanska panka just nu så blir nog inget av det, åker upp lite senare i sommar!
Saknar mitt älskade Ängesdal! ♥
PUSSPÅER



kanske inte världens bästa bild :p

måla måla måla måla

hej,
Sitter i sängen just nu breve min älskade Emil, vi har målat idag, och nog syns det! jag blev nog mer vit än plankorna vart :p
Råkade även hälla lite cola på honom :) ops!
menmen, imorrn ska vi nog träffa emelie! och måla lite till och lite till, och så kommer min "kära" syster hem, mohahahaaaa!
PUSSPÅER

Kälarnee

Hej,
är i Kälarne nu igen med Emil, men denna gång för att stanna några dagar, vi ska måla lite grejer åt mamma.
Och så ska vi passa på att träffa Emelie iallafall en gång :)
Menmen, ska sluta skriva, känner mig lite less ikväll. Hejdå

Selsålandet,

Jag trivs så jävla bra här! <3

gottt

Gott med Energi dryck! :D
efter två sånna här billiga goda burkar är jag glad och ganska pigg :)



Österssuuund

hej,
det känns som om jag ränner runt mycket, för just nu är jag i stan, Emils mamma skulle in och kolla på något så Emil for på körskolan (äntligen) och jag sitter i hans lägenhet och kollar på tv :) åker tillbaks till Selsålandet ikväll igen :)

Huvva vad jag har sovit dåligt inatt, vi somnade runt 3 halv 4 och så vakna jag lite innan 7 av tusen myggor i rummet, och då kan jag inte sova, hör surrandet. Så jag var mygg jagare tills klockan var 9 då vi var tvungen och kliva upp för att åka till stan, ingen bra natt alltså,
Känns som om jag är en zombie idag, ingen ork i benen, ingen ork att tänka men ändå, ändå sover jag inte!? :p

Mekis,

Hejsan, snodde emils telefon så jag skulle kunna blogga, internet funkar ju inte i byn gud glömde :-)skämt osido. Sitter med emil i en lada och kollar när emil mekar, rätt roligt när emil tror han är bäst på det :-) min sötnos! Idag har vi också 8 månader! :D underbart! Vet inte riktigt vad som händer sen men det märks, ska sluta nu så baj. :B

Kälarrn

Hej,
sitter hemma i Kälarne just nu, jag och Emil tog moppen hit igår kväll, vi skulle hämta mitt wii och säga hej till mamma en sväng :) ska väl åka tillbaka i eftermiddag/kväll.
Emil är just nu i duschen, jag ville inte följa för han fyllde i sin tatuering igår i Brunflo och då kan han inte duscha nå varmt så jag fryser ju ihjäl om jag duschar med han :p
Nej jag duschar sen :)
Såg förresten på fb att vi har fått våra betyg nu, men dom är på dexter och jag minns inte mitt inlogg och det ligger i stan. skit! men hoppas man kan kolla med mammas inlogg :)
ska dra. pusshejjj!

Emils säng

And I'm staring down the barrel of a 45,
Swimming through the ashes of another life
No real reason to accept the way things have changed

Ligger här i Emils säng och väntar på att han ska komma in, han är nere i källarn och svetsar någonting till nå extraljusen åt nå kompisar nu...
jag kan heller inte sova för källarn e precis under hans rum så det bullrar och låter.
Så jag lyssnar på musik och skrev precis med kusin micke på msn! :) saknar honom!

har väl egentligen ingenting och skriva, detta är väl mest bara ett tidsfördriv så ska avsluta, ska bara skriva en grej,
Ett år sedan!
11 juni 09 - Kom hem på kvällen med Ambuss från Umeå efter 7 dagar på sjukhuset
12 juni 09 - Slutade 9an med feber, men sjöng solo ändå! och jag vågade.
13 juni 09 - Åkte jag in igen på sjukhuset i Östersund och fick blodpåsar.

Selsålandet,

hej,
Emil har ju inte världens bästa täckning hemma så internet går cp segt. :( :( :( :(
Iallafall så idag så har vi inte gjort så mycket, vakna vid ett och sedan så for vi iväg och hämta på stag från en bil och nu så ska väl Emil sätta in dom i en annan bil.
jag ska väl sitta och se söt ut :)
PUSSPÅER

Emil idag!!

you are the one I've been wating for

ska åka till min älskade ikväll! :)
Åh vad jag längtar efter att få hålla om honom igen! ♥
tar självklart med mig datan, vet inte hur länge jag blir där men nu är det ju sommarlov så det spelar ju ingen roll :) ingenting planerat än på ett tag.
har på min världens mysigaste tröja idag :) varm och gosig!
men nu ska jag packa!!
PUSSPÅER



02.15

Haha, väckte precis mamma och anders som låg och sov på soffan och fråga om det inte var dags att förflytta sig till sängen :p Dom klev faktiskt upp ;o
Filmen jag såg var "marley och jag" och jag blir alltid lika bölig i slutet på den, hunden dör ju!! så nu vill jag krama om timo men han övergav mig mitt i filmen :p
Nej men ska väl stänga av snart, bara plantera liiite på country life :D
gomorgon!1

film tajjm

nu blir det film i min ensamhet, fast inte riktigt ensam är jag ju, jag har min extra pojkvän timo här ju som håller mig sällskap! :) men det är ju inte samma sak, hans andedräkt dödar så han får inga pussar.
Åh emil!!! :(
PUSSPÅER



bilen!

Hej,
Sitter i bilen påväg till Kälarne, men ensam :( Emil hade inte tid att följa, och jag som är så mjäkig är jätte ledsen över det och vet inte hur jag ska klara mig och kunna somna, har ALLTID honom bredvid mig!
menmen, är snart i stugun och då är det bara 4 mil kvar, seg resa, idag har vi kutat överallt känns det som.
Följde Emil och hans familj till OnOff och sedan Julia och sedan när dom skulle äta, sedan hem till mig och packa väskor, sedan hem till Emil och packa mer väskor sedan säga hejdå till Emil och gråta och sedan ta bussen ner på stan utan packningen på 5 väskor och möta upp mamma och anders, säga hej till min bror och hejdå efter 3 min, sedan på gå & löp kliniken och sedan ovanför busstorget till bilen och sedan till Emils lägenhet och hämta packningen och sedan till min lägenhet och rensa mitt kylskåp och hittade en mjölk sedan mars, mys! och efter det for vi på rusta och efter det till den nya vildmarks affären breve elgiganten och efter det blev det kina på eastern palace! :D
Gr8 day! förutom den delen att Emil for hem och inte är bredvid mig just nu! :(
haha, förresten, det var meningen att jag skulle skriva "och sedan" ;)

PUSSPÅER

SOMMARLOV

ja ni, då vare sommarlov! :)
var ändå en ganska mysig avslutning i aulan, fasten dom är ingenting jämfört med dom man haft i grundskolan.
Musik klassen sjöng och spelade, sedan kramade jag dom få i klassen som var där och gick hem :p
ska sitta här ett tag, sedan hem till min lägenhet och packa en massa kläder, sedan hemöver. hoppas Emil följer med bara :)
PUSSPÅER



det luktar grillat -.-

SOL SOL SOL SOL!
hade ju så tråkigt idag så ringde upp Emelie till lägenheten, alltid lika underhållande.
Sedan kom älskling hem och umgicks med oss :) Det blev även lite jordgubbar, mumms!!
MYSIIGT!

Typ sommarlov

Hejhej,
Jag klev upp 9, gick till skolan 10 och slutade 11 :) bra dag!
Men nu vet jag dock inte vad jag ska göra resten av dagen, alla är i skolan konstigt nog och det är jätte fint väder ute, när solen kommer på Emils balkong blir det väl att gå ut dit... fast känner jag mig själv rätt kommer jag somna :p
Men en bra grej är att jag har typ sommarlov nu! :D Eller egentligen är det väl imorgon bitti, men jag räknar det som om jag har fått det nu :)
Nej men nu ska jag kolla klart på tv sedan hitta på något, hörs!
PUSSPÅER

Greys kl 21.00

blir att vänta på Grey´s och sedan blire sova.
Vart otroligt less ikväll!

KOLLA MINA NAGLAR

Hallojsan!
Har tränat idag med Emelie, ätit subway macka (Tack malin!), kollat på film på skolan och sedan nu hemma med Emil.
men nu är jag hungrig, och Emil är seeeg med mat...
HEJDDÅÅ

grillaaat!

Hej, sitter en frysen tjej och skriver, är jätte ruggigt väder idag.
det har ändå varit en rätt okej dag, var planerat att klassen + mentor skulle ner till Badhusparken idag och grilla och spela kubb, men i morse va det så ruggigt väder så vi for till skolan och kollade på film och grillade nå kött :) Vi kollade på "låt den rätte komma in", ganska konstig film, men köttet var iallafall gott! :D
Menmen, ska krypa ner under en filt nu, kanske somna och sedan äta när min älskade kommer hem :)
Hare bra,
PUSSPÅER

(Y)

fått benen vaxade idag och ögonbryna färgade och plockade. Bra dag! (Y)

Studenten

Hej, kom precis tillbakas från stan, varit och sett alla vagnar, dom lät ganska bra, och flera hade roliga texter :p
Nu ska vi äta och ta det lungt och sedan ska vi ner på stan. Mys!
hejssåddåå
och förresten!
grattis till alla studenter!!!!!! :)

Jag älskar dig!

min bara min Emil! ♥




cp dag.

åh, denna dag har inte börjat särskilt bra, försov ju mig, sedan precis när jag skulle gå till skolan, (40 min tidigare för klassen hade slutat matten) så kom jag på "jävlar, min ryggsäck med nycklarna är ju hos emelie!" så panik ringde henne och ville att hon skulle komma upp hit med dom för jag kunde ju inte låsa lägenheten. SÅ kom jag på att jag kunde klättra ut från Emils balkong , så jag låste ytterdörren och klämde mig igenom balkong snörena och hoppade ut, såg nog heltokig ut :p sedan kutade jag ut och tog bussen ner på stan där jag mötte Emelie och fick mina nycklar sedan fick jag stå en kvart och vänta på bussen och sedan kom jag precis i tid till skolan, PUH!
Vi kollade på film, sedan när jag skulle gå hem så börja det spö regna, grrr.
Men än är inte dagen slut så hoppas de blir bättre kväll :)
Planera för imorrn!! blir nog super kul! :)

MJAAu

hej,
råkade försova mig i morse, missade engelskan och just nu har jag håltimme så sitter fortfarande i lägenheten tills svenskan börjar 13.40, :) sedan efter svenskan så slutar jag, sköönt!
Och så hände en konstig grej i morse, jag har telia mobilt bredband, det är ju simkort i den så man kan smsa, och plötsligt får jag ett sms från ett konstigt nr där det står : "Lämnar tillbaka alla böcker i de kurser som avslutats samt böcker ni lånat på biblioteket senast den 4 juni. Ni blir ersättningsskyldiga för de böcker som ej återlämnas."
förstår ju att det är från skolan, men visste icke att nummret stod på mig eftersom mamma skaffade det och att dom hittade det.. haha, men bra då vet man ju detta.
men ska börja dra mig snart, så hejss :)
PUSSPÅER

Emws

sitter hemma hos Emelie med Emil, dom spelar wii just nu, super mario, Ovanligt!? :p
Jag och Emelie har tränat och så har vi kollat efter strumpbyxor till mig och sedan så gjorde vi tacos till alla oss och åt, MUMMSSSSS!!! :)
Måste tyvärr hem snart och göra några rester, menmen.

PUSSPÅER

humor!


körfältsgrillen,

Igår va vi förresten på körfälts grillen, va riktigt roligt och vi kom hem vid 1 för Emil va ju tvungen att kliva upp imorse,
Var super mycket folk, mycket fylla och även misshandlingar, Vart lite kallt på kvällen men då tvär gick vi hem till mig och hämta kläder, sedan va det grett!
super roligt :) men såg ut som en jävla svinstia, flaskor överallt :p
PUSSPÅER

Balkonnnngg!

Hej allesammans!
Gissa vad jag gör!
Jag sitter ute i solen på Emils balkong och bara njuuuter!
slutade för en halvtimma sedan och tyckte det var så vackert väder så jag ville sitta ute ist för inne, Och det är så underbart!
Och jag är ganska nöjd för jag sitter här i solen medans Emil ligger under någon lastbil, jag är lite ond :)
men det är svettigt, det må jag skriva, verkligen sommar värme! inte svettats så här sedan vi var i turkiet. woho!
men underbart, verkligen underbart :)


RSS 2.0