Blåst..

Hej!

 

Kikar på jims värld medans jag blåser håret, duschade förut och satte håret i två flätor, får si om de blir nå fina vågor, annars äre ju bara att platta ut :)

 

Igår kväll vart man lite chaffis till nån snubbe som Emil känner, skulle ut i skogen på frösön, där vare nå folk och de va väl trevligt :) blev där en timme, sedan skulle han på stråket så vi släppte av honom och sedan hem, skönt de! dock inte lika skönt att man inte kan somna, mindre skönt för Emil som börja 7 i morse.

 

jaja, ska blåsa lite till. hörs!

 


Home sweet home

Hallå

 

Sitt och kikar på gossip girl i skön soffan! Emil leker med ett spel på sin dator.

Kom till stan sent igår natt, runt halv 2 och sedan är man ju så lite glad att vara hemma och övertrött så man kan inte sova, så idag tog vi och sov ut.. 
sedan till willys och handla lite mat och en glasaffär och fixa en spricka i framrutan for free! :)

 

Men annars då..? nja just inget, igår i bilen satt jag och läste expressen, såg då att de stod att Lotta på Liseberg hade framfört den skrattande polisen , och jag fattar väl att de va inte hon som valt låten, men borde inte dom som gjorde de ha tänkt lite längre än deras näsa?! idioti.. Blir så förbannad.


sista dagen

Hejsan! sov verkligen lite för länge idag, vaknade runt halv 2 och var då tvungen att kliva upp! somnade väl runt 4 inatt och så vaknde jag flera gånger inatt jätte pigg, drömde om Norge och den där jävla mannen..

 

Idag regnar de, så blir en lugn dag igen. Men ikväll så bär de iväg hemöver igen, blir ne seg bilresa men kan lägga oss direkt och sova när vi kommer till stan! :)

 

ska ta och äta en macka nu, vi hörs! :)


Man har det jävligt bra ikväll! :)

26072011811 (MMS)

Man har det jävligt bra ikväll! :)


Morn morn!

Godmorgon!

 

Sovit ut idag, känns skönt! Idag hade vi planerat att fära ut och locka hjortron på fjället, men.. så är det dom typ storm så det blir nog inte så. ska väl istället pilla på lite här hemma, Emil ska nog laga farbrors motorsåg. så bär plockning får nog ligga å lur tills imorrn kanske. :)

 

Igår kväll vart de tårta, pappsen fyller år på onsdag men eftersom vi fär imorrn kväll och han på onsdag vart de firning igår, good tårta, johansson släkt.. kan inte bli annat än roligt haha.

 

Men nu ska jag dra å mig lite kläder och sen äta något, så vi hörs!

 


Over

Ja då var årets Tärna marknad över, känns helt okej. Åkte in till Tärna runt halv 1 idag och 1 började min kusin och hans band Noice-makers spela, ni vet dom som gjort låten Ox'n?! vart ett riktigt drag :) sedan kutade vi nått varv runt marknan, åt lite och sedan hem igen.

 

Har inte så mycke att skriva om igår, var roligt till viss del, inte lika kallt som förra året så det var bra. kom väl hem runt halv 3 och då var de bara att slänga sig i sängen :)

 

Ska duscha ikväll och sen ba ta de lugnt, varit en lååång helg! men vi hörs!


<3

Vill även skänka mina tankar till alla i Norge, jo även vi i fjällen hör nyheter.

Så himla hemskt, och jag har inte ord som kan beskriva hur arg jag är, och sorgen jag känner för alla som dog.

 


Regn + arsle

Hej!

har precis kommit hem från marknaden, blev dyngsur mot slutet då det kom ett skyfall, men hade så ont i magen så vi snabbade oss till bilen och for hem. 
har ätit de traditionella Phim grillspetten, handlat blåa fiskar och en tum ring, jag är alltså nöjd! :)

 

Ikväll blir de att chafförera pappsen och hans kompis till Udden, sen se vars allt annat folk i Tärna är :) men först grillat kött!

 

 

Resan igår gick bra, lite öm i rumpan innan vi kom hem runt 11, stannade i hoting på grillen, MUMS!

 

Men ni börjar folket här att prata om en blå älg ;) så vi hörs!

 


snart!

Hej!

sitter och kikar på Oprah, inge jag brukar kika på men idag var de riktigt spännande, tydligen har Oprah en låtsas syster och en massa krångel, men intressant är de.

 

Har precis duschat håret också, i pauserna haha. så är redo att fara typ.. haha, lite packning kvar sedan lite röjning, men blir nog bra :)

 

Men programmet slutade nu så jag ska ta och fixa lite! vi hörs! :)


good day!

Hej!

 

Är helt slut i huvudet ikväll, blir en rätt tidig kväll. 
Idag har jag iallafall varit med syster, vi lekte lite på stan och sedan åkte vi till torvalla och kika på tv och spela tv-spel, riktigt roligt! :) Åt även på mc och syster tog + meny så fick ett glas, mitt nya favvo glas!

 

Annars så tog jag och Emil och får på Willys för att handal middag, och vilka träffar vi då om inte Jenny, pf och barnen. riktigt trevligt :) vart lite barnvakt på willys och som vanligt såna där roliga blickar på mig och Emil haha.

 

Imorrn blir de iallafall att åka till tärna :) wiie! så imorrn ska jag packa och fixa lite, är riktigt pepp!

 

Men vi hörS! 
jag och sis förra sommaren!


mums!

Sitter och njuuter av en kopp varm choklad med små marschmallows i :)

 

 


Segt..

Hej! sitt och kikar på simpsons, klev upp rätt tidigt idag då jag trodde min kära syster skulle komma till stan över dagen, men blev visst imorrn så vad dagen annars ger märks :p

 

Juste har ju inte berättat de, men på fredag eftermiddag tar jag och Emil bilen och åker till Tärna och stannar där tills onsdag tror jag :) blir kul! och så är ju tärna marknan och de kan man ju inte missa ;)

 

Men vi hörs! :)


bilder ni aldrig sett

:) ska försöka att inte ta bort inlägget denna gången haha


rubriker...

Hej! ligger med täcket i soffan och vill inte vakna till... trött. 

idag blev en sån här dag som inte får ske! jag OCH Emil vaknade 10! åh då blev de brått på pojken, 4 timmar försenad.

.
Igår kväll kom Emils mamma och bror förbi, riktigt trevligt :) annars såg vi bara på film och jag lagade lasagne till middag! hurtig ja!


får se vad som händer idag, ska iallafall vakna till före. så vi hörs!


10 cm + en jävla massa race

Hej! 
.
Sitter och kikar på tv :) goppis girl som vanligt denna tid! 
.
I helgen då..? I fredags satte vi in en till bas i bilen, sedan så åkte vi lite bil och sen sov vi haha. 
ördags blev de då dags för döviken och traktor/gräsklippar race m.m.. sov lite för länge så vi missade skoterracet som vi hade velat sätt, men dagen var trivsam, riktigt rolig. speciellt gräsklipparracet som jag då tycker är de bästa på dagen, men hamburgaren satt inte helt fel den heller :) 
Och i söndags bytte vi lite olja, tvättade bil, moped och lite sånt, fixade lite allmänt, så påväg till stan blev de lite mekning, regnet kom och vi hade ingen vindrutetorkare haha. blev mathandling och film (the fighter) när vi kom till stan :) 
.

Och ja juuuste ! växte 10 cm i fredags också, för ynka 99 kronor, I like! :) måste bara lära mig gå i de haha!

.
men vi hörs! :)


Haha det är då förjävligt att man måste ti...

17072011798 (MMS)

Haha det är då förjävligt att man måste till å meka när man är påväg in till stan.. Ja det är ju en pära vi kör.


harrrrrryyyy

Okej, jag kan inte beskriva sista filmen, inte för att jag vill det heller för er som inte sett den, men ni måste se den!! är både glad och ledsen, kändes verkligen att det var sista filmen fast det var det perfekta slutet! :) 
.
annars då..? jag har iallafall märkt/uppfattat att jag inte ska sitta i en fullsmockad biosaong. blir så himla irriterade på mina grannar och allt annat övrigt folk haha! killen brevid tuggade sina hårda karameller såååååååååå högt, en annan började stortjuta, vissa skrattade för alla i salen. och sedan vid en scen i filmen börjar alla klappa sina händer, I EN BIO SAL?! gah... ajja.
.
men ska umgås lite nu, har ont i magen så ska ta de lugge. 
.
oj, ps. slängde också i lite färg i håret förut! :) HÖRS!


bio!

är inte trött ännu, riktigt förvånad, men lär nog somna på bion haha! 

ska ta och åka runt 5, emil ska bara äta sina nudlar och så ska vi fixa lite :) 
Men annars idag då? drog ner på stan och handla hårfärg och ett torrschampo, billig dag!

Men vi får ta och höras!


..

skitliv, skit stad, skitskitskit...
.
apsvårt att sova, somnade sent, vaknade av att de klia på benet kunde inte somna om typ 1 timme, sedan vakna jag 6 av Emils larm och kan inte somna om.. 

skitliv.. less och förbannad


nanaaa

Hej!
Sitter och kikar på scorpion king på 6:an, fast filmen sög faktiskt, menmen.. 
Jag och Emil hade tänkt gå och se den sista harry potter ikväll men dock fanns de inga platser så vi bokade så vi kan se den imorgon, blir himla spännande! tänk sista filmen, lite sorgligt också, dom är ju förjäkla bra! :)
.
Annars har de inte hänt så mycket, trivs i soffan nananaa. ska lägga ut bild eftersom min syster så snällt tvingat mig! :)
.
men vi hörs!

SOFA!

ligger just nu i sofan, så sjuukt skön! :) blir kanske bild imorrn då jag och grabben ska lägga oss och kika på film nu. Så vi hörs imorgon! :)

Kladdis

Hallå!
Sitter och små städar lite, ska dammsuga och trixa lite för ikväll ska denna skit soffan ut! :D
.
Ska snart också baka en kladdkaka, måste ju bjuda mammsen och anders på fika,
.
Och så vet ni ju kanske att jag är lite smink fixerad, tycker det är jätte kul med smink, så tog och gjorde en brun sotning, blev nööjd :) syns inte så jätte bra då jag har den bäääääästa camen i världen! not haha!

soon

Snart kommer soffan!! :D imorgon

I never needed you to be strong

Hej!
sitter och kikar på Gossip girl, saten har äntligen dött! mohahahaaa..
har sovit som en jäkla stock inatt, och skönt var det! :) sedan snackade jag med syrran ett tag men som vanligt har hon brått eller inte tid, säger att hon ska ringa upp men ringer inte upp ;)
.
Idag blir det att ta de rätt lungt, men ska äta go middag, blir lövbit med bea och pommes, ska bara vänta på att gubben kommer hem, vet inte om han gitt jobba över eller något :)
.
Igår såg iallafall jag och Emil Paranormal activity 2 tokyo Night, rätt sjuk film men dåligare än dom andra amerikanska, ska inte berätta för mycket om någon tänkt se den nu, men flickan i filmen har varit i Amerika och brytit benen.. haha.
kan dock vara lite störigt att dom pratar japanska, men de ordnar sig :)
.
Men nu ska jag fortsätta att kika på tv, så vi hörs! :)

Hehe..

Hej! sitter i soffan och kikar på tv. Och jag måste be om förlåtelse om ni runt omkring här har dåligt väder, jag kan ha råkat bett till HIM om att det var för varmt igår och ville ha svalare och lite regn idag hehe... för vi har haft regn och molnigt, dock börjar de tyvärr lysa upp nu.
.
Och vet någon när dessa fotbolls spelare ska dra hem till norge och alla ställen..? börjar faktiskt bli lite less, kan ju inte sitta på balkongen och slappa utan att dom ska störa och man vaknar på morgonen av deras heja rop. GRR, hade tänkt kasta mitt mini fresbee igår på dom men Emil stoppade mig.. :)
.
Men nu så ska jag röja lite och sedan får man se,

shopping!

Hej! sitter och väntar på middagen, annars håller jag seriöst på att dö av denna jävla hetta!!
Emil sitter på golvet och jäklas med en hårddisk, dator och ett spel hehe :)
.
Idag när jag kom till stan la jag mig helt utmattad i soffan, men så runt halv 12 hörde lilla Lisa av sig :) då var det bara att röja lite och sen så kom hon hit. 
Vi satt och prata om turkiet, klagade på program, lyssnade på nytt knäppt på youtube och skrattade :) Men sen så bar det iväg ner på stan, var nästan så chockerande varmt att jag ville klä av mig naken och lägga mig ner på asfalten (gjorde dock inte det..), införskaffade mig två grejer idag, ändock blev det ganska dyrt..
Men det är bara Lisa (och Emil) som vet vad jag handlat för jag orkar inte visa det just nu, men ni får se senare i promise :)
.
Nu ska jag bara jäsa och vänta på att american pie2 ska börja sedan dö ett litet tag :)
HÖRS!
.

Timmer

Hej! kom till stan för en liten stund sedan, är jäääte trött haha..
Klev väl upp runt halv 7 och det är verkligen inte min stil att kliva upp så tidigt.
Ska nog straxt slänga mig i duschen och sedan vet jag inte vad som händer :)
.
Ska iallafall irritera mig på dessa fotbolls spelare som skriker utanför lägenheten...
så vi hörs!

Nytt

juste..
är himla less på blogg.se, funderar på att byta så jag har faktiskt gjort en till blogg, ni kan ju kika in och hjälpa mig om jag ska idas byta eller så kanske någon vet hur man flyttar över inlägg från denna till den nya (vore super! )
.
http://aiilujj.myshowroom.se/
.
:)

Hush Hush...

Hallå!
Sitter och lyssnar på musik i rummet, ska nog spela the sims en sväng snart :)
Hörde att det tydligen var dans i Hällesjö ikväll, fick lite lust att kanske dra iväg men ångra mig när jag insåg en grej, så blir bara hemma ikväll och färgar ögonbrynen :)
.
Idag tog jag och mamma och for till fugelsta, sedan till mormors stuga och fika och hälsa på. la mig lite i solen när jag kom hem men jag har ingen ro så gick in igen och lata mig :)
.
Imorrn fär jag till stan igen, kanske skulle umgås med Lisa så de peppar vi på! :)
.
Hörs senare

Då var det kväller

Ligger i sängen nu, ska straxt lägga mig, är ap trött.
.
Ikväll så har jag kört ännu mer, tränat lite och jag är en naturbegåvning! tame tusan ;) Sedan blev det en dusch och lägga över en film på en cd för att kika på med mammsen, men då vill inte dvdn fungera som en ska så blev ingen film, försökte allt men icke.. så blev die hard 2, dock är den inte så jätte bra så jag blev trött/frysen och la mig här :)
.
Imorrn så ska jag köra med mammsen till fugelsta fram och back sedan kanske malin skulle kika förbi? och sedan blir det en tidig kväll! :)
.
HÖRS!

Kälarne!

Hej! sitter och kikar på tv och väntar på att maten ska bli färdig grillad! :) är sååååå hungrig!
.
Buss resan köndes så otroligt lång, men när jag äntligen kom fram körde jag fet merca hem! sån skulle man ha haft i bakfickan ;)
Har bara kikat på tv sedan jag kom hit, men ska nog bara ta det lugnt och kika på filmer ikväll, är så himla trött.
.
Men ska iallaall typ äta nu så vi hörs! :)
.

Inser nu när jag sitter på bussen mot hamm...

Inser nu när jag sitter på bussen mot hammarn hur grymt länge sedan det var som jag faktiskt åkte buss och inser vad tråkigt det är, samt att jag glömt hur man sitter skönt.. Hm.


Helgen

Hej!
.
Sitter och kikar på tv, ska snart slänga igång en film och mysa med grabben :) Imorrn ska jag ta bussen till Kälarne och stanna någon dag och på torsdag morgon fär jag tillbaka till stan. ska bli kul och komma hem en sväng :)
.
hade en jätte bra helg, i fredags for vi till dennis och spelade kort, sedan i lördags var det dags på cruuusingen i Hammarstrand! vart en himla rolig kväll, gick väl och la oss 6 på morgonen, då var det totalt folkdött på hammarn kan jag tala om för er :)
I söndags tog vi det lugnt, hälsade på pf-jenny och småknoddarna, himla kul :) sedan stan och la oss.
.
Ska nog ta och avsluta nu, men hörs imorrn! :)

På g mot hammarn! Pepp! :D

02072011793 (MMS)

På g mot hammarn! Pepp! :D


RSS 2.0