PADDAN

Hej!

 

kikar på skönheten och odjuret och leker med paddan ;)

Och om ni är nyfiken på att veta va de är så e de en surfplatta :)!

Dock begagnad då syrran haft den förut men inte behöver den längre så fick ta den, PERFEKT! :D

Menar väärsta perfekt att ha till å lyssna på musik, blogga och kika grejer om man ska bort någon helg å så :)

 

 

Imorgon blir det till att åka till stan med mammsen och kika på de sista grejerna av mellandagsrean, hade planerat att köra en hansväska om jag hittar någon fin, ny mascara kanske och få se om jag hittar någon tröja eller nått :)

 

Hörs imorrn!


okej nu fungerar mobilbloggningen igen, g...

okej nu fungerar mobilbloggningen igen, glömt bort att ändra numret :) fått julklappen ifrån syster, en padda :D lägger upp bild sedan ;)


Baaaah

hej!

 

haha glömde skriva det sist men va inne på statestiken, verkar vara många som har varit intresserade utav min jul, för en det var värsta uppgången den 25e, ni e såå sööööta! :) bah!

 

Iallafall ligger i sängen och drar hem en film att kika på, berättade ju att jag hade vänt på dygnet och är inte ett dugg trött nu. men det skiter väl en hårdrockare i...

 

Idag har vi iallafall haft finbesök av lite folk, varit en bra dag, fullt upp med folk å grejer men bra, antar att jag hade kunnat bete mig bättre bara men är inte så jävla lätt ibland. inte efter 1 år..

:)

 


Tlött

hej!

sitter och degar, väntar på att syster, patrik och 2 hundar ska komma på besök i några dagar :)

Annars idag har jag inte gjort NÅTT, vaknade halv 3, har totalt vänt på dygnet oturligtvis.. somnar mellan 5-7 på morgonen, inte konstigt jag e så sjukt trött... haha.

 

Igår hos mormor var det okej, kusinerna var där, god mat och sånt. de va kul :)

 

Dagmar fortsätter att retas, blåser och har sig. var faktiskt ganska livrädd i söndagsnatt då den härjade här!

Tycker det är dags att dra vidare snart. vi blev ju även utan täckning igår kväll, ganska tragiskt.

 

Jaja, ska se om det finns nå vettiga bilder att lägga upp sedan igår, annars hörs vi senare!


Jul bilder + paket!






När alla hade samlat sig i vardagsrummet drog Emil ner i källaren till sin kära skoter och MISSADE när en sjukt snygg tomte kom på besök, han hade även med sig en liten nisse ;)



Och julklapparna :) GAAAH, ska shoppa loss som fan på make-up store!
Tack för alla fina presenter! ♥
Väntar fortfarande på presenten från syrran ;) dock vet jag redan vad jag ska få! can't waiit!


Dagen efter!

Hej!

är i Kälarne nu, Emil körde hit mig då han ska till stan imorrn kväll och jag till mormor.
Hade iallafall en bra jul igår, good mat, massa paket och jätte bra sällskap. ska lägga upp bilder senare. promisess!

Idag har vi kört skoter i kylan, mycke roligt och väääldigt uppfriskande haha !

jaja, ha som inge mer att berätta :) ska som sagt lägga upp bilder ifrån igår å så ska jag ta kort på mina julklappar. I'll be back!

GOD JUL





Ha en riktigt fin jul nu! ♥
Och missa inte Kalle nurråå som börjar om 5 min! de ska då inte jag :)


Imorrn äre juuuuuuul

hejhej!

kunde i nte blogga igår på min dator, så orkade inte gå till en annan haha!

Låg och kollade på Polar expressen inatt, riktigt bra film på nått sätt :)

idag försov jag mig till kl 1, inte hört larmet så när jag klev upp fikade jag, sedan färgade och plockade jag mammas ögonbryn och sedan tog jag mina egna. ska senare ta tag i mina ben också haha!

Snart blir det till att klä granen och sedan en mini jul, mamma och anders ska få sina julklappar :)
Sedan åker jag till Emil och firar den riktiga julen där :)
Blir nog en bättre jul än jag trodde ändå! :D

jaja, iallafall så får vi hörs senare, eller i övermorrn eller nått :) Hejdå!

Lugg + fb.. !

När man väl vill blogga då gåre fan inte! irriterande. fick byta dator och ta hen bilderna IGEN!

iallafall så har jag ikväll låtit min söta mamma få spontant klippa av min lugg, blev först lite brydd för håret va ofixat och jag utan smink så det såg knäppt ut. men drog fram plattisen och mascaran så såg jag helt jävla okej ut! :) detta blir nog bra!



sedan så har jag sett på emelie fb att den ser konstig ut så försökte fatta mig på va fasiiken detta va, fick till de, fattar inget men ser himla grett ut iallafall!



(tyst med din pappa, min fb, my shit :) )

!

gör en hemlig grej!

 

lägger upp bild sen! Om jag vågar vill säga haha


Jullov!

Hej!

tänkte jag skulle blogga, borde komma igång igen för det e ju som kul att kunna kolla och tillbaka och det vill jag ju göra idag om ett år också! :)

 

Är iallafall i Kälarne, mamma åkte in till stan igår och fixa lite så for jag och Malin hem med henne på kvällen. skönt, hade en jävla massa packning haha!

Igår kväll gjorde vi inte så mycke, kikade lite på tv. men idag for vi till Hammarn och hälsade på Mormor ♥

Skulle även handla där men hade lite bråttom hem så handlade i Kälarne och lika se tur va väl det!

 

Alla julklappar är iallafall klara nu, har ingenting att oroa mig över nu. eller jo en del.. men inget idag, idag vill jag inte tänka på nått :) ska färga utväxten ikväll så den är fresh till Jul och nyår! sedan ska jag väl slå in de julklappar som ska de och lyssna på julmusik. har ju inte gjort det ännu!! Meeh.

 

Jaja, vi hörs senare! promises!

 


3 år

Idag för 3 år sedan låg jag i Uppsala för undersökning, jag flögs ner "igår" 14:e i ett jätte litet, kallt och jobbigt flyg. hade precis fått redap å att jag hade en tumör. om några dagar får jag reda på vilken cancer det är och får min första cellgiftbeh.

Det gick åt helvete med nålen i handen sedan fick jag träffa mongo läkaren Magnus som jag förövrigt fortfarande är jobbig att tänka på Haahaa...

 

Tänk att det gått så sjukt lång tid! Men ändå minns jag det som om det var igår. jag hade lite fantom smärtor för några dagar sedan i magen. var tvungen att känna efter så jag inte hittade någon knäl. klämde som besatt i armhålan, halsen och vid ljumsken. Hittade inget, men ont hade jag.

3 år sedan.. aldrig aldrig någonsin att jag tänker gå igenom det igen. vilket jag förövrigt inte hoppas att det ska uppstå.

Såg även en grej på facebook jag var tvungen att kommentera.

En grupp hade lagt upp en status där det stor "Disney borde göra en prinsessa utan hår, så att små tjejer med cancer kan känna sig fina!"

Som är en väldigt fin idé, och varför i helvete inte? Allt handlar ju så mycket om håret vi har, nästan alla klagar ju på om dom har en dålig hårdag och drar håret i en toffs och mössa. en Cancer sjuk liten flicka har en dålig hårdag DYGNET runt. Håret är ju vår personlighet. så det hade varit en fin film med en hårlös prinsessa, för disney kan göra allt vackert så varför inte en tjej?

Jag kommenterade då en hel del hade skrivit riktigt idiotiska saker som "små barn kan inte få cancer", "spela roll om dom har hår, dom vill väl överleva" men tror dom inte att det litet barn märker att dom är annlorlunda? speciellt om man är 5-6 och disney och barbie är det bästa? Att dom får blickar på stan just för att dom är barn, har cancer och inget hår. idioter.. hår är viktigt för en tjej som är 5 och en som är 15!

Sedan var det dom som skrev att peruker är jätte bra, men har ni någonsin sett en peruk? ja det är hår men dom kommer aldrig kunna ersätta ens riktiga hår, peruker kliar, blir varma och är allmänt jobbiga och jätte dyra.

Idag är en sån dag där allt kommer tillbaka. för jag antar att jag aldrig bearbetat det. började skolan direkt jag var färdigbehandlad och då handlade allt om att vara normal så jag trängde undan allt jag kände. Mycket börjar komma nu.

 

Väldigt virrigt inlägg, men jag är både arg, förvirrad och ledsen!

 


Back?

Hej!

 

ja, sitter och kikar på desperate och funderar på mitt kontantkort, mitt abbonemang går ut imorrn och nu ska jag skaffa ett med surf, men 0.5 låter lite, har googlar och för vissa räcker det bra, men gör det de för mig? jag läser bloggar, fb, twitter och kanske tidning ibland. hm.. tåls att fundera på. vill ju inte punga ut för mycket heller.

 

Sedan så idag då följde jag med Lisa hem efter skolan, fikade, kika på tv och gick sen och häma hennes lillasyster den söta lilla (stora) saken, hon va himla blyg så jag försökte fråga henne grejer och prata med henne. gick sådär :)

Men så spelade hon, lisa och jag memory och då kändes det som om hon accepterade mig i flocken haha ;) stolt! :)

 

For hem, skrev dermatologi om herpes som jag är klart med nu och inskickad. FY FAN vad äcklig sjukdom. Emil kom hem runt 7 med mats och berättar att jag ska sova ensam inatt för han ska bort på jobb imorrn så han for hem ikväll. Okej, ja, pratade lite i köket och sen så for han.

haha, så säger grabben "undra nu igen varför jag skulle hem..?" han menar då alltså lägenheten haha, TACK sötnos att du tänkte på att säga hejdå........ :D

 

jaja, ska kanske äta nån middag snart :) hörs!

 


When she was just a girl, she expected the...

When she was just a girl, she expected the world.


RSS 2.0