by bye östersund!!

by bye östersund!!


sjuukt

Hej!

 

förlåt för himla lite bloggning förutom nå mobil inlägg... men idag måste jag bara blogga!!

 

ja, vart ska jag börja?! 
föreställningen vi såg var teater Barrda, en grupp utvecklingstöra som framförde en liten pjäs på en halvtimme, men den var så otroligt bra, dom fångade verkligen min uppmärksam het. dom var så bra på att spela och så NORMALA.

jag satt verkligen och tvingade mig själv till att inte gråta.

 

Men så idag hade vi en föreläsning. En som håller på med Healing. Och själv tror jag inte på sånt. men jag ville att hon skulle ta fram mig och testa för att se om hon vet att jag har varit sjuk eller något.

 

Och så tar hon fram mig,Hon sätter händerna på mitt huvud och.. och ni som följt min blogg vet att jag har haft en massa urinvägs infektioner, väääldigt många. och så vet hon det bara genom att ha händerna på mitt huvud. hon säger en massa grejer till hon omöjligt kan veta.. konstiga saker som jag känner, som ingen vet.

Några andra i klassen får också komma fram och saker hon säger stämmer på dom också.

SÅÅ SJUKT!!


en sån himla bra och genuin föreställning ...

en sån himla bra och genuin föreställning vi nyss varit på! har rysningar och hade jag inte varit för feg hade jag gråtit lite.. hehe


men åt helvete va tankspridd man är...

men åt helvete va tankspridd man är...


om du tar mig som jag är, så ska jag ta di...

om du tar mig som jag är, så ska jag ta dig som du är. för vi har alla lik i garderoben, ömma tår och folk som trampar på dem...


Fredag!

jaha, Hej!

 

Varit rätt tyst på mig i veckan, har som inte haft något att blogga om :p

 

Sitter hemma i lägenheten och väntar på att pojken ska sluta så vi kan åka hem :)

Kikar på husfruarna från New Jersey, haha gamla avsnitt men så jävla kul! drama drama drama... :D

 

Annars då..? kunde inte vara nöjdare över telefonen! så jävla bra :) sen har vi tagit de lugnt i veckan, hälsat på Nina, fixat lite sådär.

 

Näää ,men vi hörs :)

 


Allt möjligt..!

Hej!

sitter på skolan då vi har hål timme i typ 2 timmar, dock 1 timme kvar nu :)
har skrivit klart svenskan, och nu kikar jag bara runt lite.
.
Igår iallafall!!
Skola, inte mycke och skriva, men sen efter skolan tog jag och Emil och for till Elgiganten och kika lite, slutade med att jag kom hem med en samsung s 2! :D och när vi kom hem så ville en av Emils kompisar ha bärgning, han stod på E14 vänd mot stan och skulle till krokom, så det var ett jävlasjå och vända bilen, sedan att bärga då vi bara hade ett tunt band, men de gick ju iallafall :) 
.
men sen så slängde vi oss i soffa och dog ett tag medans vi kollade på Gumball 3000 :) 

Och så fyllde ju även mammsen år igår, GRATTIS! ♥!
.
okej, väldigt mycke skrivet nu, men jag ska bara berätta att jag tänker på syrran som är på operation idag♥, fick ju även träffa henne en sväng i helgen, och lilla mini Timo vid namn Molly, :)
.
Nää nu hörs vi!

Okej, såhär ser jag ut idag, det är lite k...

19092011935 (MMS)

Okej, såhär ser jag ut idag, det är lite kyckling på vift, men så jävla cool tröja! :D + kilklackar och rosa läppstift, kör fullt ut!


väntans tider....

Hej!

 

sitter och kikar på barnfilmen Antz, himla bra, dock säger dom saker som inte är så passande men man inte förstod när man var liten haha :)

 

väntar på att syrran och dom ska komma, tycker dom borde vara här snart, jag är rastlös.. :p

 

 

Nä har som inget att skriva, vi hörs!


Jag hoppas att ditt vin blir till vatten,Blixtar prickar dig,Hälsa till satan, vi hörs....

Hej!

 

sitter och gör samma sak som igår kväll haha,.. :p

 

idag har jag övningkört en massa, tränat olika grejer och jag är bäst! haha fast har en stört rolig bil, utan styrservo och med chok, men eftersom jag klarar de bra borde de gå superB med körskolan :)

sen så har jag DUSCHAT, kikat på datan, kikar på film, stickat, ja lite sånt där. och inatt har jag fint sällskap! en Timo som sover här med mig då mamma och anders åker och jagar imorrn bitti :)

 

Och imorn kommer syrran och patrik med två hundar hit, blir kul att träffa dom en sväng innan jag fär till stan! :) träffa nya hundvalpen!

 

 

Och ja, rubben är väl till någon speciell :)

HÖRS


Boy you got my heartbeat runnin' away. Beating like a drum and it's coming your way

Hej!

 

ligger i sängen i Kälarne och lyssnar lite på musik. helt okej! :)

Emil skjutsade hit mig idag, och sen så for han hem.

 

Ikväll har jag hjälpt mamma och Anders att skära upp älgkött, haha! inget jag tycker om så särskilt men dom kunde ju behöva hjälp :)

Sen va ja ute och gick med Timo, dock va de liiiiite för mörkt och liiiite för mycke ljud så jag snabbade mig in haha! lite mörkrädd då (:

 

 

Har förresten tänkt på att köpa ny telefon, min nokia bråkar lite och fungerar lite som den vill.. funderar på antingen den nya samsung eller en HTC, ska ALDRIG mer iallafall ha en sony hahahahahaaa... sämst telefoner!

Nää. men kanske en HTC sense eller typ nått annat bra :)

 

 

Nä, men vi hörs!


morgon

Hej!

 

sitter och dricker frukost i min fina simpsons kopp nu när jag har så mycket tid innan bussen går, blev en varma koppen.

 

Kan även berätta att jag är lite sunkig idag, skulle duscha imorse men orkade inte haha... så här sitter jag med mössa, men vafan, kan du duscha senare idag!

 


make-up

Ingenting att blogga om, så ni får se en sminkning jag gjorde igår eftermiddag.

Blå-grön






Dagens

Hej!

 

sitter och kikar på tv, slutade lite tidigare idag då vi inte hade någon lärare, men har haft UF så har filurerat lite på ett företag med Lisa och Therese :)

 

Provade ju även och beställde Studentmössa idag! :D så jävla pepp nu! Blev en snygg kungamössa, bara de bästa för mig :) Sen lite små grejer haha..

 

Men, dåligt med blogg inspiration så blir en dagens.

 

Dagens humör: HAPPY! 
Dagens mående: Jorå, lite förkyld

Dagens borde: Diska...

Dagens frisyr: Platt, volymiserat, och sen eftermiddagen uppsatt
Dagens smink: Puder, rouge, mascara och lite grå/röd ögonskugga
Dagens klädsel: Brallor, linne, skorta och halsduk
Dagens planer: Laga mat, och ja, resten märks
Dagens materiella vill ha: Vinter jacka! 
Dagens fundering: Ifall om Uf förestaget blir bra, tjänar man bra? gör vi rätt haha... 
Dagens beroende: ..
Dagens tråkigaste: Ehm,. regn?
Dagens längtan: till Studenten!!
Dagens superlängtan: 18 års dagen!

Dagens tidning: Typ öp?

 

 


Nu är student mössan beställd! Kungt de ko...

Nu är student mössan beställd! Kungt de kommer bli ;)


Blååå

Hej!

 

sitter och kikar på tv och stickar, ja ni såg rätt, har tagit hem stickning från skolan, har ju textil på IDV, så ska sticka en blå rund halsduk haha...

Och idag så när jag slutat och skulle med bussen så är jag typ 5 meter ifrån den när den står med hållplatsen, (var lite sen..) men när jag är typ 2 meter ifrån kollar han på mig och hånler lite och far, jävla idiot... , och när jag tog bussen 20 min senare så börjar de kittlas lite på handen, jag kollar ner, och ser en spindel på handen, dock ganska lite, men jag skakar handen och den fär, men vart vet jag inte så lär väl hitta den i brallorna ikväll...

 

I helgen så ja, bytte vi ruta (hade tänkt lägga in bilder, men va som så suddiga) vi sparkade ut rutan med fötterna när vi insgå att de va jobbigt att skära ut den, och så på med den nya, kul!

sen så kollade jag på när Pf och Emil mekade med 940in och så hälsade vi på gammgubban i byn :)

 

Ja men de va väl allt, så vi hörs! :)


HELG

Hej!

 

har helg nu, skööönt! :)

har haft en lugn och skön dag, naturkunskap på morgonen (10...) och sen religion där läraren pratar om gangbang och allt möjligt, hon är bra rolig hon!

 

När jag slutade så följde jag med Lisa till Lit, haha himla kul att åka med henne, duktig förare! så sen så visa hon mig vart hon bor i Torvalla och släppte sedan av mig hemma, så båda hennes hem på typ 1-1.5 timmar är bra jobbat! :)

 

ska följa med Emil hem i helgen så blir inget bloggande, vi ska byta ruta och sånt roligt ^^, så vi får höras på söndag!

 

Hejs!

 


veckan

Hej!

 

Varit himla lite bloggning, men har som typ inte haft tid att sitta vid datorn, men ja..

 

måndag: gick i skolan och sen hände väl inte så mycke mer, om jag inte minns helt fel kanske vi hälsade på Emelie? haha :) :)

tisdag: skola, och minns inte hahahaaa...

onsdag: igår alltså haha, skola, blodprov på sjukhuse, tvillingarna fyllde 2 så vi for hem till Emil och firade dom :) tårta och sånt, himla mysigt!!

idag: skola, ansiktsbehandling(himla skönt), och sen typ rep på triggerpunkten och stretch och sånt inom massagen, sen hälsopedagogik där vi fick disskutera lite om hälsa och sånt. helt okej dag!

 

Ja så de va väl mina vecka, inget nytt som hänt typ :)

 

Hörs!


2 år!!

Hej!

 

sitter i lägenheten nu, for ifrån nina runt 1 idag, men vi har haft de himla trevligt, mycke film och godis! :)

 

Idag iallafall har jag varit Cancer fri i två år, för två år sedan idag låg jag på östersund sjukhus och fick min sista cellgifts behandling, läkarna kom in och grattade mig, sköterskor kom in och kramade mig. det var nog den bästa dagen i mitt liv!

Jag vill aldrig mer tillbaka dit, jag SKA aldrig mer tillbaka dit, FAN VA SKÖNT! jag är frisk, jag är lycklig och jag lever livet! :)

 

 

Mina ärr påminner mig om min kamp, och att jag VANN! och det är jag så jävla stolt över!

 

"kära 16åriga jag, du överlever"

 


staden

hej!

 

sitter nu hos Nina i ås, vi kom hit för en stund sedan :)

 

vi var så stan en sväng idag vid 4, och när vi står och väntar på bussen till torvalla för att jag glömt laddare och sånt så kommer Kenza och en massa småbrudar gående med nå film kamera, står typ 5 meter ifrån oss, SÅÅÅ COOOLT! närå, men lite att se henne även om jag inte läser hennes blogg :) och sen vid sibylla på andra sidan kommer Isabelle Strömberg gående, två bloggare inom 3 min, fast dock äre inte coolt att se Isabelle..

Men då när vi sitter på bussen kliver se på en tjej och sätter vid bakom oss, och då kan man ju inte undgå att höra vad hon pratar om, och då hade hon varit på Modell castingen, så hade tydligen Kenza frågat hur gammal hon va, 22 år! haha, och hon babbla på om att hon typ va sur för hon hade inte gått vidare, Kunde inte hålla mig för skratt ;)

 

Jaa, så de va väl vad som hände :)

Ikväll blir de film, redbull och godis i ås! :)

 

Så vi hörs!


Är med nina i stan, ska blogga när vi komm...

03092011917 (MMS)

Är med nina i stan, ska blogga när vi kommer hem till henne om vad som hände när vi kom till stan! :O


skola

Hej!

 

sitter och väntar på att få gå till bussen, har 1 lektion idag, från 10 till typ 20 i tolv, naturkunskap så de är helt okej, och sedan så får jag helg :)

 

Igår kväll så lagade jag middag, ÄKTA jävla älgkött, å fy fan va gott de va!! med lite pärer och bea så är de ju perfekt :) sen så tog vi och for till flygplatsen för vi skulle hämta ut ett paket, men väl där så säger dom att vi måste komma tillbaka vid 11, så de gjorde vi, och blev en sen natt, ingen av oss kunde sova så idag försov Emil sig en timme, så SJU klev jag upp, ingen ide att somna om typ en timme eller mer... haha :)

 

Nää, men vi hörs!


grupper..

Hej!

 

Kom hem från skolan för ett tag sedan, har haft en bra dag, manikyr på "morgonen" sen lunch, rygg massage (SKÖNT) och sen Hälsopedagodik (inte livsmedelspedagogik som jag skrev hahahahaha...fail.)
de verkar spännande, men först och främst har vi ju en bra lärare :) Och sen slutade vi, så tog jag och Lisa bussen och nu sitter jag här och väntar på att Emil ska sluta, så jag kan få steka köttet jag har i frysen :)

 

Har förresten suttit och kollat på min fb typ gamla inlägg haha.. och jag ser så många roliga/fula grupper jag har gått med i, typ:

Män kan också ha känslor - Hunger tillexempel..

Vi som vet att fruntimmer ALLTID får som dom vill..

Vi som hatar när penisen glider in i skon när vi går..

Alla vi som undrar vad gubben på pilsnerkorvburken heter..


ja några grupper av alla, hahahaa så fult! men ja, så roligt :)


RSS 2.0