Hiss och Diss

Nu kör vi en hiss och diss!


Dissar

Alla julhatare!
ja precis, jag dissar alla er som hatar julen! Och som en kompis sa "jag tror ju fan Inte på Jesus" Man behöver InteVara troende för Att man ska Få fira jul, för Att man ska tycka det är mysigt med Julgran, släkt, julklappar och Att bara ha en underbar julkänsla. nej ni förtjänar en massa smisk!



Folk som vill splittra och sabotera för par som är tillsamans!
Vad är erat problem?! kan ni inte våra glada Att man har hittat någon?
Och ni som säger Att nu är Bättre än killen / tjejen och säger Att man ska Göra slut med personen .. Ni är ju helt slut i skallen!
Tror ni Verkligen Att man tänker Göra slut.n kille / tjej bara för Att ni ska ha en chans När ni så respektlöst har sagt åt en? nej, ni kan ta Något och stoppa upp det någonstans ..


Rosa
tyvärr, men jag tycker Int färgen om den, Inte om ma klär sig för mycket i den, och för Utmanande, ett linne, bh / trosor eller kanske en mössa i den färgen är helt okej, men byxor Stora Munkjackor, klänningar känns så fel .
de är inte snyggt heller om man kommer med brösten under hakan och en rosa kort klänning.

Ett exempel ..


Hissar

NYYÅR!
Årets bästa dag, typ
Vissa festar, vissa myser med vänner / pojkvän / flickvän, andra år med familjen, vissa Kaske är utomlands. men alla firar vi Ett nytt år!
Och hur man är gör det, hur man Än börjar Sitt nya är så Sätter Nästan alla mål med det året, tillbakas man tänker på det gamla. glömmer gammalt groll och tänker på det nya.
Nyår hissas till himlen!




Emelie Hallenborg!
ni kan leta hur mycket som helst över allt, men ni kommer inte hitta någon så rolig och knäpp som Emelie,
haha. världens tokigaste och bästa Emelie.




skulle ju ha hissat mig själv också, men så ego är ja inte ;)


Kommentarer
Du får jätte gärna kommentera, men som en vis kanin sa "Har man ingenting snällt att säga ska man inte säga någonting alls. ni förstår va?! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback