HAha

MÅSTE BARA SKRIVA ATT EMIL HAR GJORT UT MITT MARIO SPEL PÅ WII NU!!!
MEN...
HAN FICK BÖRJA OM DÅ SOM LUIGI.. -.-

LOV

Hej, sitter hemma i lägenheten för tillfället med emil, ska snart hem till honom med all min packning och sova där, för jag har ju LOV nu! :D
men det har inte emil än så han ska gå på skolan medans jag stannar och sover i hans lägenhet ;)
Sedan på eftermiddag åker vi bil hem till honom.
Idag har jag iallafall varit duktig! jag for ner på stan efter skolan och tränade med emelie och sedan kom emil ner och vi handlade presenter inför fredag och sedan åt vi på donken och sedan upp till emelie en sväng innan vi tog bussen hem för jag var tvungen och packa och städa och likaså emil,
Jag handlade även ett påskägg till emil som jag fyllde med massa godis, jag är snäll :)

men ska väl ge mig snart så kan vi dra till honom.
Skriver nog inte nå mer innan helgen om jag inte snor åt mig emils data imorrn, så nu får höra om helgen efter helgen :)
PUSSPÅER

sunes ö ö ö

Hej, sitter i sunes ö nu och väntar på att klassen ska sluta ha matte, sedan blir det en håltimme till och sedan engelska... Men sedan slutar jag! och då blir det ner på stan och träna med emelie och köpa presenter till helgen.
Har egentligen ingenting och skriva men måste fördriva tiden på något ju, Så kan väl berätta att det är 7 personer här inne plus mig. ( nu kom det in 3 till )

Jag hoppas även min ledighets ansökan blir godkänd för då blir det bäst! :D
Jag läängtar så!

Och jag längtar tills lovet, till imorrn till o börja med, sedan blir fredag rolig och sedan söndag lr måndag far jag uppöver till pappsen med emil :) underbart! men jag är lite orolig att min släkt kommer skrämma iväg honom ;)
men det blir nog bra, också så ska jag ju äntligen få träffa Ida, Julia, cajsa och flera fler :)
Längtar♥

nu är det bara typ 20 min kvar tills dom slutar!
Och jag vet inte varför jag inte gick hem, men jag kommer bara somna och sova bort dan :p

Och även i morse så vaknade jag 20 i 10 och jag började 5 i 10, då fick jag lite panik men som tur var hade vi ingen lärare och skulle bara läsa så egentligen hade jag kunnat sova vidare tills engelskan börja.. :p

Igår kväll var jag iallafall så duktig att jag skrev klart min novell som egentligen skulle ha varit inne men jag trodde verkligen att jag hade lämnat in den,men icke.. den låg hemma på mina dokument så nu har jag skickat in den.

Nej men nu jäklar ska jag inte skriva mer inädigt krafs.

Tänkte bara tilllägga att jag älskar emil!

PUSSPÅER

kääärlek

Jag älskar dig över allt annat!♥







.

Okej, jag förstår inte riktigt...

läääägenheteN

hej,
har varit lite tomt om inlägg nu,
men helgen har varit roligt :D speciellt eftersom den spenderades med emil från lördag till söndag :)♥
smart jag imorse...
när klockan var tjugo i tio i morse kom smart jag på att jag skulle vara på spa kliniken kl tio i tio för studiebesök.
fick panik, ringde ellen och tog bussen ner mot stan och kutade resten av biten till kliniken, hade även missförstått vart kliniken skulle ligga så när jag kom dit var jag litte sen.
sedan vid elva fick vi fara tillbaka till skolan, åt lunch och hade manikyr så vi slutade tre! det var grett.
Då for jag och ellen ner på stan och så hjälpte jag henne handla och när vi höll på å gå ut från mittpunkten såg jag ett välkänt ansikte. FREDRIK, så jag fick även träffa min bror :) stod och pratade med honom en stund, ellen for hem och så kom emil och jesper ner på stan för vi skulle leta kläder till mig för bröllopet och emil skulle kolla på kläder.
Jag hittade mina kläder, (hemligt för tillfället. ni får se bild till helgen :)
Så vart vi ju också hungrig så vi gick ner på via grande och åt, mums!
Men så sedan for vi hem och nu ligger vi bara här, emil spelar tv-spel, jag dator också sitter två av emils kompisar här.
Ska snart sätta igång med ett arbete och sedan blir det dusch, kanske film och sova! :)
PUSSPÅER

Även en bild från stranden, lite kass men man ser ju lite :)



Hemma igen

OkejOkej, blev ju faktiskt ett inlägg till,
Men bara för att skriva av mig lite. nivet, ibland kittlas det i fingrarna på mig och jag vill bara skriva. blabalalaha.
förlåt..

har iallafall haft en rolig kväll med malin, inte ofta det sker nu för tiden så man uppskattar verkligen det. Pratat roliga minnen, pratat lite skit och en stor del av samtalen var om våra stora kärlekar. Hennes Simon och Min Emil :)
sedan gick vi en sväng på Ug, haha. men var rätt okej där. satt i soffan och kollade på när nåra spelade bandhero och så testade även jag och malin.
Men så kände jag för en promenad så jag gick hem. duktig jag?

Nej men nu ska jag ta och fika te o nå salami mackor och sedan mysa ner mig ensam i min säng och läsa nå toffelgrejs och sedan sova :) ska försöka ta mig iväg till Emil så snabbtsom jag bara kan imorrn.
Allting hänger på vädret.

men vi synes.

Hay. ni får ingen puss nu för jag sparar alla till emil :B

kom på en grej!!

ja jäklar hörrni!
kom på en grej precis när jag publicerat inlägget och tryckt bort.

Till veckan LOVAR jag att jag ska ha fixat bilderna från afrika så ni får se nåra av dom.


Kälarne ;o

ja då var man i kälarne för en gångs skull :p
Jag är ensam här med jag och min älskade emil tog samma buss 10 över 2 och han klev av i Stugun medans jag fortsatte till hammarn där mamma hämtade mig.
Alltid lika jobbigt att säga hejdå och när vi närmade oss stugun fick jag en klump i magen och blev illamående. och emil tog mig i sin famn och pussade på mig, då höll jag på att börja gråta. jag är så mjäkig! ska ju
för skjutsingen till honom imorrn ju..
:)

Ikväll blir det att träffa Malin och gå på ug kanske. THE PLACE TO BE. nath..
men det blir roligt att vara med henne, bara vi :)

Hmm, vet inte riktigt vad jag mer ska skriva. lite tomt om ord i fingrarna.
och om det inte blir något inlägg imorrn innan jag far till min pojke så vet ni vars jag är och att jag har det jävulsk bra :D♥

PUSSPÅER
men den störta pussen till emil :)♥


en vanlig tråkig dag..

idag har Julia ont i ryggen, ajaj.. men man dör ju inte av lite smärta :)
idag har nog varit den tråkigaste dagen på länge, vaknade av att det öste ner snö och så hade jag en lektion innan det var dags att gå ner på campus på UF och sedan sitta och lyssna på en förläsning.
Men efter det fick vi iallafall sluta och då följde jag Ellen på konsum där hon skulle handla lite smått inför helgen :B
Sedan tog jag bussen hem och kurade in mig i mitt mysiga täcke och kollade på förhäxad. Även att det går igen, var sjukt länge sedan jag såg det och det var ett av mina favorit program sedan jag var liten, men nu är det för kinkigt för mig.. :p
Sedan gick jag hem till Emil och vi gick på ica och handla en sweet & sour sås och sedan gjorde Jag kyckling röra och nudlar medans Emil spelade wii. Ajja, man är ju kvinnan i huset. därav mina små fötter... ;p
Nu ikväll gör vi inte mycket, Emil spelar fortfarande wii och jag bloggar, Skrev nyss en uppgift vi hade tills imorrn om föreläsningen vi var på med Tommy Svensson.
Ska väl stänga ner datan snart och duscha och sedan diska. ska hem till Kälarne imorrn och sedan till Emil på lördag tro ja :)
PUSSPÅER

emilemilemilemilemilemilemilemilemil

Jag har världens bästa pojkvän!
jag skulle nog kunna säga att jag svär inför gud, men så helt inne i det där är jag inte.

Men han är världens snällaste, tokigaste och roligaste. går inte en dag utan att jag skrattar så jag har ont i magen.
Men ibland är han ganska dum mot mig :( retar mig. men då får han en smäll så är det bra igen :)

Puss på honom ska han ha ♥

Händelserik dag, typ.

hejsan folkens,
idag har det varit en bra dag, började iofs halv 9 idag och skulle på en föreläsning som en gubbe höll i om tillsatser i maten och om vad vi stoppar i oss, var intressant och man fick vissa tankeställningar, men när han började klanka på nudlar och panpizzor och energi dryck gick han för långt haha, men det där om energi dryckerna var faktiskt ganska äckligt, jag ska ändå fortsätta att dricka det men inte i samma mängder.
Men så efter det så skulle vi massera två och två 45 minuter var och sedan fick vi sluta vid typ 12 :) Åsa har ju ryggskott så hade ingen lärare så därför var dagen så kort.
då gick jag hem och städade lite, bytte sängkläder och röjde. stolt!
När Emil slutade vid 4 tog vi bussen ner på lillänge för jag skulle handla lite små grejer, blev ny rakhyvel, avsminkningservetter, ljus, en grej på apoteket och emil köpte hårfärg :) skulle även ha köpt ramar men dom hade inga :s blir leta på stan imorrn.
Efter lillänge så skulle vi äta på Max så tog bussen dit bort och klev av, då tyckte Emil det var för mycket folk så vi gick in på stan och köpte varsin lång subway macka, och for hem och åt :) mums!
När vi satt på Bussen hem och väntade på att den skulle åka fick vi se polisen ta hand om två människor, dom verkade inte fulla så det var någonting annat. kanske drogade? för polisen såg elak ut och tog i dom, dom fick inte ha händerna någonstans där dom inte va synliga. var ganska roligt att se :B
Skulle även färga håret på Emil ikväll, men det började svida så vi sköljde ur, kom på sedan att han har torrhårbotten så det var nog därför, får färga om en annan gång när det är bättre :) surt sa räven!

hade mycket att skriva ikväll, och har ni orkat läsa så grattis!

vi ska snart kolla på film, bara Emil slutar spela wiiet :)

PUSSPÅER



u give me strenght to carry on <3

Jag älskar dig Emil, du är så söt när du är bitter, och du snarkar gulligt och även när du fiser luktar det gott :* :$


Dagens vidrigaste...

dagens vidrigaste, äckligaste uschaste :
fick ett sms av ett nummer jag inte kände igen där det stor " VILL DU BLI MIN FLICKVÄN? " visste ju inte vem det var så svarade " vem " och samtidigt sökte jag och emil på vem det var och så fick jag till svar " Paul i skåne.vem har det kommit till? "
Precis då hittade vi någon sida där folk skrivit om nummret, verkar vara något äckel som letar upp nummer och skriver till dom samma sak och frågar om dom är tjej m.m. satan vad äcklad jag blev, vilket äckel, säkert någon gammal pedofil, ungefär alla på sidan hade polisanmält, så skriver han mer tro jag fan jag gör det...

nr 4

hej,
Kom till stan ungefär halv 10, jag och emil gick till min lägenhet och jag kastade mig direkt i duschen för annars skulle jag bli trött och inte idas :)
emil startade wiiet, oooh :o
Igår skrev jag ju att jag var hemma hos emils bror, ja vi for hem till Simon, jag , emil och dennis och där kom dom på att vi skulle ut och ploga vägen igen, fast denna gång med en snöslunga. usch vad trött jag var då men jag hade inget val ;) så vi for igen och det gick av grejer hela tiden kändes det som. så man gatt laga och en massa, tur var att dennis körde skoter efter så vi hade någonting med motor om det skulle skita sig rejält.
Men så körde vi på och plötsligt när vi kommit hem var klockan 6 på morgonen. haha! och jag testade även köra trakor ;) hade bra lärare ( emil ) och en raksträcka :) det var ju faktiskt roligt.
Men så när vi kommit hem så var vi jätte hungriga så det blev en billys sedan sängen men somnade konstigt nog inte förrens halv 8 ändå. så har sovit som en stock idag tills 4 typ. även bränt stjärten på hans jävla element som jag ligger bredvid. haha!
men vi ska mysa och sedan sova :) kunder imorgon! manikyr tro jag det var? :s
PUSSPÅER

Blääh

hej,
jag hann aldrig skriva igår att jag skulle hem till Emil, men också så hade jag ingen lust att hålla på med datan. saknar den inte så avvänjningen i afrika var nog bra för mig.
Men är iallafall i Selsålandet i helgen men just nu lånade jag datan hemma hos Emils bror,
Vi har även varit ute ikväll och kört traktor, skulle ploga upp en väg med satan va klägg det var, så vi gav upp.

vaknade nog på fel sida för har varit lite bitter hela dan, vamt som fan inatt och vaknade tidigt av att hans mamma stog och pratade högt i telefon, sånt förstör hela min dag.

men ska väl ta o ge upp nu, kanske ta en unge i knäet.

PUSSPÅEER

från hjärtat till mitt hjärta

Det var så underbart att äntligen få träffa älsklingen igen igår.
När jag såg honom gå upp för backen vid lägenheten och närma sig kände jag hur jag började skaka,
hjärtat slog snabbare och jag rusade ner för trappan och låste upp för honom.
När jag fick sätta mina läppar mot hans igen så kändes det som det gjorde första gången.
Jag blev nervös faktiskt, visste inte riktigt vad jag skulle göra när vi gick in i lägenheten, det ordnade sig,
Jag la undan datan och vi la oss i sängen och bara höll om varandra. ♥
Han är verkligen allt för mig och jag är så lycklig att det är han och jag.
Jag visade han bilderna från resan och myste vi mer och jag lagade nudlar åt honom och sedan gick vi till q8 och handlade lite och sedan skulle vi se Titanic, men VHSen bråkade så vi kikade på Jumanji på DVDn ist. efter det var jag så trött att jag höll på och somna på hans bröst, han gick och tvättade tatueringen sen så la vi oss och sov.
Att få somna bredvid honom och veta att han är där när jag vaknar igen är en obeskrivlig känsla.
Hade en underbar 5 månaders dag och jag är säker på att jag kommer få uppleva flera sådana igen, det är han och jag, jag och han, VI ♥

Jag har aldrig känt så här förut, han kompletterar mig, han gör mig till en starkare och bättre person. vet inte vad jag hade gjort om inte han fanns och jag vet inte hur jag hade mått.
Jag hade inte varit den jag är nu om inte han hade varit där och stöttat mig, tröstat mig.
Det finns ingen som är som han, one of a kind. han är ljuset i mitt liv, han gör livet värt att leva.

Jag älskar min Emil Martin Artur Solestig med hela mitt hjärta. Älskade dig då, Älskar dig nu och jag kommer älska dig föralltid♥

lägenheten - sängen

åh ni anar inte hur gott det var med en billys nu! haha, svensk mat, svenskt folk, svenskt språk och ingen som talar om för än hur fin man är :p
underbart

och en annan sak som är underbar är att snart kommer Emil till mig :D vi ska mysa hela kvällen för idag har vi ju också 5 månader! ♥

haha, förresten så är det stört när jag ska skriva på tangentbord. är van med att inte ha åäö så skriver konstigt ibland.

menmen, kommer ett bildkollage antingen imorgon eller dagen efter det. ska gå igenom alla kort och se och så, men kort kommer :)

ska äta klrt min billys, sminka mig och vänta på min älskling, och när han kommer ska han få en riktig jävla kyss :B

PUSSPÅER

SVERIGE

ÄNTLIGEN i sverige! Ligger på en soffa på arlanda nu och väntar på flyget till stan. Snart! är jag hemma hos emil igen<3 älskade sötnos. Jippi! Skriver när jag är hemma igen :) pusspåer

vill hem hem hem hem

hejsan alla.

for det forsta, ni anar inte hur ackliga tangentbord dom har, jag huskes av att ta pa dom...

I sondags var jag ju pa ett gammalt slav lagar. var ganska drygt och alla tyckte det var sa hemsk, men elaka jag tyckte inte det, menar,. dom vart ju vara fraktad daligt, annars hade dom de ju relativt bra, typ..

Och igar sa var vi till grannlandet Senegal pa Safari >) mycket roligt och sag massa djur, olika antiloper, vattenbufflar, noshorningar, apor, och vi sag Timos (vildsvin) och sant, men inga giraffer, dom hade gomt sig, det var 7 bilar i parken men ingen hittade dom, men rolig tur ialalfall. men hualigen vad varmt det var!!

Underdagarna blir det bara att ligga pa stranden och dricka juice fran ALEX the juice man.

nu imorgon ska vi pa en ap park, hoppas dom inte kastar skit pa oss.. >o
Och lordag ska vi hem till en kille som heter Ensa som har tagit hand om oss alla dessa daro ch raddat oss fran olika snusk, verkligen en bra kille!!! >)

och sondag blir det packa!!!!!!!
ni anar inte hur skont det ska bli att fa komma hem igen ... ah jag kommer hem 10 pa morgonen den 16e, min och emils 5 manaders dag♥ och jag ska forsoka sova nara timmar medans han gar i skola, men kommer vara sa uppspelt att det intek ommer ga. Langtar efter honom sa!!♥

ochsa en grej! et finns en gammal tant har som gick ut nyss, med bob marley klanning, hela hennes hotellrum ar fullt med bor marley grejer, vilken harsh tant!!

Hare sa bra och fortsatt sakna mig >)

PUSSPAEER

HEHEHE

Hejsan hejsan igen

min sot mormor sa att eftersom det var lordag skulle jag fa sitta en halvtimma vid datan. gulligt eller hur?!

har fullt upp just nu med facebook, blogg och att skriva med alskling pa msn, kunde inte halla tararna borta nar jag borja skriva med honom. inte kunnat skrive sa har med honom pa en vecka... och ni som kanner mig vet att han at allt for mig, vi sover med varann varje natt, vi skriver hela tiden! detta ar alltsa som helvetet for mig.

Idag har vi legat pa stranden, Super skont!!
Men imorgon blir det den dar turen till det gamla slavlagret, hoppas det blirkul. jag ar inte sa speciellt uppjagad...

Jus nu hor jag live musik fran mitt hotell. haha, laten fastnat pa hjarnan >o

Men men, till anders.
mamma halsar puss!!

och till pappa.
saknar dig ditt not! <3

Skriver mer i veckan. ha det bra.

PUSSPER FRAN AFRIKA

Emilemilemilemilemilemilemil♥
&hearts;&hearts;&hearts;




Cape Point hotel

Hejsan alla!

Fick nyss veta av min pojkvan att han inte kunde sitta vid datan ikvall for han aker epa och ska se om de ar folk ute aven fast han vet att jag knappt kan sitta vdi datan... jaja

Har har det varit ungefar 40 grader varmt varje dag och jag trivs! saknar inte snon, kylan eller alla tjocka klader alls!

Ungefar hela veckan har vi legat vid poolen eller stranden, sjukt skont men man blir latt less pa att bara ligga men brun blir jag, men ska bli mer.

Pojken jag skrev om forut som ville gifta sig med mig borjar bli en pain in the ass!
Han foljer efter mig och bjuder in sig sjalv till saker man ska gora och vill halla min hand och sant. forsta gangerna var det sott men inte nu...

Idag har vi varit till n krokodil park ( som han foljde efter oss till ) oh klappade krokodiler, det var kul! och sa kollade vi pa krokodilerna, var ungefar 150 st dar.
fick aven veta att varan guide var omskuren, stackarn!

Pa sondag blir det en dags tur till ett gammalt slavlager.
Onsdag blir det en dags tur till grannlandet Senegal for att aka pa Safari. massa olika roligt djur! roliiigt *D gubbe*

Dessutom sa borjar jag bli less pa alla svarta som kladdar pa mig och mamma. Jag har fatt massor av halsband och dom vill ta mig pa dans och sant. jag vill inte ha med dom att gora!!

Skriver nasta veckan nagon gang!

Ps. Era vykort kommer om 10 dagar eller om ni har otur 3 4 veckor. gar svin segt!

Detta ar speciellt till emil!
Det var en Galliano flaska jag skrev om, trekantigt och hogt. du e sugen nu va?
Saknar dig alskling ♥

Saknar er andra ocksa, ialllafall vissa av er. . PUSS

PUSSPAER

bakao

HEJ alla!! klockan ar 9.35 har och det ar kanske 26 grader varmt. har varit 35 minst idag och jag har bara legat och stekt i solen. har det jatte bra men jobbigt utan min emil!! ♥
har 3 min kvar pa datan sa ska ta det har snabbt.
Resan gick jatte bra men var seg och man far ont i rumpan. och idag har vi gatt lite ute och alla vill prata och skaka hand och idag kom det fram en 16 arig kille som jag pratade med och han ville gifta sig med mig, men jag nappade inte! men han var snall hehe.

Natterna e jobbigast utan min emil, dagana flyter pa men natterna grater jag och saknar dig!!

och detta ar speciellt till dig emil!!!
det star en tre kantid hog flaska har du tycker om!!

Hejda

RSS 2.0