i'm on the edge

här pluggar man för fullt medans pojken ligger i badet, kvinnan i lägenheten tvingade ner honom :)
men hade lätt legat i badet jag med, fast mååååste göra detta. Men sedan ska jag slänga mig i en dusch, eller om jag gör det imorrn bitti..? jaja. ska fixera honom lite sedan :) typ lite plock och sånt. han ska bli så vacker min pojk♥
.
Sitter förresten och diggar till gagas nya album, sjukt bra! :) (därav rubriken) Åååh, nej måste fortsätta.

Bravo

Hej!
Har precis kommit hem men ska straxt iväg igen, allt detta rännande!
Kutat på stan med Emil och Långeman, hunnit fixa en hel del! :) Och snart ska vi skjutsa Långis till bussen och sedan hälsa på brorsorna till Emil, men sedan blir det skriva nk och städa, duscha och fixa Emil!
fan jag börjar bli nervös och det är inte jag som ska ta studenten haha! men ååh så roligt :) jag längtar tills imorrn!
och jag får fan inte glömma att sätta kameran på laddning!!
.
Hörs senare! :)

boogie woogie

Haaaj!
Har precis legat och kollar på Twilight- eclipse, dom är braaaa! men jag hejar dock på TEAM-JACOB!!!!
Idag var det en sjuk lugn dag, började 10, hade lite dunder uppvisning, sedan lunch 11, började halv 1 igen men ick gå typ 20 i 1 då vi bara skulle ha betygsnack och jag redan haft det.
Men pratade med en lärare idag om ett betyg, och tanten måste skämta med mig om hon kommer och säger NU att jag fick ig på ett prov jag gjorde i November, och jag bör göra omprov annars får jag ig i hela kursen.. men dock är det ingen viktig kurs så tar nog ett ig isf :)
.
Så då hämtade Emil och Långeman upp mig på skolan, for runt lite, och sedan ner på stan där det blev häng på stortorget med nå människor :) träffde Emelie också! sedan for Jag, Emil och Långeman hem hit och hängde framör tvn ett tag och skrattade åt family guy, kul det också :)
jag tog och målade naglarna också :) blev en fraansk manikyr med nå stenar, as nöjd, dock funderar jag på att måla på ett genomskinligt glittrigt nagellack ovanpå så blir det sötare, men får se hur det blir med de, inte ikväll iallafall :)
.
men ska skriva lite om 50-talets smink nu, hörs !:)

Snabbvisit

blir ett snabbt inlägg innan jag kastar mig isäng,
Har haft en bra dag, firade Mors dag, åt tårta, go middag och ännu mer tårta, Dock hade jag gärna träffat mammsen en sväng också :)
.
Men ska snabb blåsa lite hår nu och sedan bums isäng, ska ju upp tidigt imorrn för vi ska ha någon jäkla uppvisning med dans/drama, så hörs! :)

Solleeeee

Hej! sitter i Boberg nu och ska försöka plugga lite medans man har internet och täckning :)

Igår for vi till Sollefteå, hade jätte roligt :) dock blev det lite halv kallt mot natten, men träffade iallafall äääälskade kusin micke och cecilia! :D och malin då :) hade himla tur också att vädret var så bra som det kunde bli för har ju regnat som fan annars hela helgen. Såg en massa najs bilar också, Jag ska skaffa mig en americanare nån gång i livet!

Och idag är det morsdag så ska ringa och gratta mammsen snart! älskade lilla mamma, världens bästa!♥

Men ska jobba lite till, så vi hörs! :)


Skit

Detta kändes som en totalt ovärd dag.
Började kvart över 8 med engelska B och slutade 9 då vi bara skulle skriva en utvärdering på hur vi tycker att kursen har gått, och dessutom har jag ingen körsång idag!
Men ändock sitter jag på skolan, ska ner på stan en sväng vid 11 nån gång och kika lite och sen så är det god lunch, men får väl skylla mig själv.

+ att det är skitväder idag! gaah, tur det blir bil hem till Emil i eftermiddag! :)

Home

Hej! himla lite bloggande i veckan, men ändock tittar många in, hm. :)
Iallafall idag är jag sjukanmäld, magen krånglar lite. men det gör inte mig något.
Ligger hemma i soffan och kikar på tv.
.
Imorrn är det fredag iallafall, underbart! ska försöka tvinga med mig, emil och några till Sollefteå i helgen, cruuuuusing, så hoppas :)
Annars lär det nog bli lungt.
.
Nej men ska ta och hämta något att dricka och sedan skriva lite PSP. hörs! :)

Sitter med pojken på bio. Ska se på några ...

24052011693 (MMS)

Sitter med pojken på bio. Ska se på några pirater som leker med varann i 3D! :)


Nu äre nog sommar minsann, står ute i kväl...

Nu äre nog sommar minsann, står ute i kvällssolen med emil och pappsen hans och kikar när dom mekar, irriterar mig på mygg och diverse äckel. Men jag trivs som fisken i vattnet! :)


Helges

Hej! sitter hemma i lägenheten och kikar på supersize vs superskinny haha, 
Idag på kören fick jag höra en liten överraskning, fyfan.. vi skulle sjunga i helges idag, men NEJ tänker jag, men dock måste jag erkänna att det gick bra, men ändå inge roligt.

Ska alldels straxt slänga mig i duschen, blir att åka hem med Emil när han slutar idag, mys! :)
så nu ska jag fixa lite och sånt. hörs!

 


det luktar vååår

var till blåcenter en snabb sväng med Emil nyss, var inne i lägenheten och när jag kom ut igen slogs jag av en lukt,
men fan det luktar ju vår/sommar!!!
jag har faktiskt inte känns det så förrens nu, fast det kan ju bero på att på gården är det blommor, träd och massa sånt och här har vi en fotbollsplan haha!
Men fan vad gott det luktade! :D

Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv..

Hej!
sitter och ska plugga lite! haft en skön dag på skolan, svenska där vi lekte en lek och sedan gjorde man franskmanikyr på Therese och efter det stresshantering där vi gjorde något om att hitta sin dröm.
.
och när jag kom hem så fanns äntligen min grej i brevlådan som jag hade beställt hem! en earcuff! sjukt snygg! :)
synd bara att den inte kom igår haha då jag hade satt bak håret idag...
.
Men annars då? nja just ingenting, hejss
och ja, mitt öra är lite rött för jag tryckte ihop grejen haha! :)

Fem droppar till

Hejhej!
har precis duschat, så oerhört underbart att bara stå där och vrida upp värmen mer och mer och mer tills det nästan bräns!
Haft en skön dag på skolan, hade sovmorgon och började 12.15, då gjorde vi lite kompletteringar i massage uppgifter och sedan kom det en dam och visade lite olika nya massage grepp och sedan blev det fika och sluta,
Så då tog jag och Lisa och for ner på stan en sväng :) blev lite shopping, en t-shirt på rea, lite lister till affischer och en hår-puder-volym grej :) men rätt billig dag ändå!
.
Nu sitter jag bara här, ska blåsa håret och se om pojken kommer hem snart :)

Fin besök!

Hej! sitter och kikar på DH, spääänande.
Har haft fin besök ikväll av en Nina, ätit nuggets, bakad kladdkaka, ätit kladdkaka, kikat på tv och sånt, najs :)
En Emil har farit hem, han ska till sundsvall imorrn men kommer hem hit igen imorrn kväll! :)
.
Ska alldeles straxt vara lite duktig också, ska skriva lite stresshanterings arbete, sedan göra lite nk. och om tid finns så ska jag nog dammsuga lite typ :)
.
Men ska börja nu! hörs! :)

som en dröm

Hej!
sitter och väntar på middag! :) är såå dö hungrig nu!
.
Idag på skolan så skulle vi sminka efter Epok eller person från typ rokoko eller 50 talet m.m, jag sminka Amanda som Sekelskiftet, typ kritvit, naturligt rodnande kinder och sånt, inget på ögonen, var riktigt kul haha!
Sedan hade vi dö tid så då tog jag och Ellen och sminka oss, blev en orange vid ögongloben och gult vid ögonbrynen som en liten måne haha. blev så otroligt snyggt och fräscht! Gah! :) haha, måste införskaffa mig en orange ögonskugga!

Ikea

Hej!
Ligger i stan nu, ska alldeles straxt hoppa i duschen, men tänkte först visa vad jag och Emil har sysslat med hela kvällen.
Dessa jävla ikea möbler, man kan ju bli TOKIG! men tur som det är blir det ju skit snyggt! så det är ju bra! :)
Blev en bokhylla på barummet för diverse tjej grejer och ett litet skåp under handfatet för handdukar och grejer, blev riktigt bra! :)
fan vad bra det känns!



SÅ roligt!!!

HAHA! nu kanske jag är fleera månader efter, men hittade en sida på en blogg inatt och kan fan inte sluta skratta! så sjukt jävla roligt! människor som skrivit fel med sin iPhones autocorrect!
http://damnyouautocorrect.com
.
Ni måste in och kika om ni har missat detta som jag hade! :D

ESV forts...

Alltså jag vet inte, men det som jag har kollat på i 3 och en halv timme kan fan inte vara underhållning, en plåga, som först började med hat över Eric men som övergick till ett mindre hat men tävlingskänslor att Sverige MÅSTE vinna till varje pris, vi är inga urblekta lappfjollor med isbjörnar bakom husknuten, vi kan famimej också!! dock blev vi trea, men ja, han kämpade väl bra då.. *vimlar lite med ögonen*
.
Nu ska jag spela lite, och kanske få sova lite,

ESC

Hej! sitter och kikar på euroivision contest med mammsen och äter en massa gott :)
Eric var nyss och hela sverige kommer hata mig nu men jag tycker han suger haha! :B
Hoppas inte han vinner hoho..

Lördag

Hej!
Vaknade runt 1 idag, sedan dess har jag hm... suttit vid datan haha! :) hela jävla dagen, åt frukost dock också, men inte mer än så. börjar faktiskt få lite ont i ryggen :)

Idag har det också varit skitväder, & lite snö på det, men lät som på Anders att det började skina upp, får hoppas på det!
Ikväll blir det nog lungt, käka gott och en massa chips och sånt på det. kanske slänga på dig en ansiktsmask, men annars ingenting :)
.
Jaja, ska fortsätta spela nu, fastnat som fan på ett spel!

konsten att vara ilsken på sig själv

Inte speciellt svårt...
.
Haha jag kan då bli gode ilsken så mig själv.. tänkte igår kväll att jag måste ta med hårddisken hem för att ha filmer (dock för trött för att packa den då..) men glömde den imorse, förbannat bra! Men har ett usb minne på nyckelknippan som jag alltid har filmer på, dock nu när jag satte in den i datan är den tom...
Haha, blir så arg på mig själv.
OCH som om inte det vore nog så glömde jag min naturkunskaps bok i Emils bil.. haha! och jag som har många uppgifter att göra! haha blir så griiinig! ska fan ha en lapp i pannan med grejer så jag inte får glömma dom!

Ensam

Okej, detta är väl den dåliga sidan av mig som skriver.. haha,
Sitter ensam hemma, Mamma jobbar, Anders jobbar, Timo är dock här men inget vidare sällskap.
Åh, börjar ångra mitt val lite, men får tänka så att mamma kommer hem imorrn så blir inte ensam någe många timmar till, eller ja, kanske inte länge alls beroende på när Anders kommer hem.
.
Känner verkligen igen mig som på stresshanteringen, ett test vi gjorde och jag insåg genom det att jag HATAR att vara ensam, några timmar är okej, men när alla andra gör något roligt och själv sitter man och lyssnar på E.M.D just nu som råkade komma fram på spotify, det är inte ok..
.
Men en grej som är bra, jag kan sitta och skrik-sjunga hur högt jag vill!

I'm coming home

Hej!
kom hem till Kälarne för en stund sedan, Emil körde hit mig och sedan for han hem. och det känns skönt att jag fortfarande får en klump i magen och lite tårögd att lämna honom. Men helgen blir bra ändå! :)
.
Idag på skolan hade jag Engelska Speaking, gick bra men synd att jag prata med en helt opratglad kille, sånt förstör som fan! men jag glänste iallafall. Sedan hade vi körsång, dock kändes det roligare idag, vet inte varför.. men ska fortfarande inte sjunga på studenten, men varför inte träna iallafall?
.
MEn, ska fortsätta kika lite nu, hare! :)

tvättstuga!

Hej!
Kom nyss upp från tvättstugan, satt igång en tvättmaskin med vitt! (med hjälp av mamma) men vuxen poäng till mig då det är första gången i mitt liv som jag tvättar!
.
Jag och Emil har tagit ett superskönt bad ikväll, men så jävla varmt! jag var tvungen att ställa mig upp en sväng, höll då på att svimma, (memoriees, tillbaka till den gången ja svimma i kälarne i badkaret haha..) men klarade mig :)
Så nu ska jag blåsa till fluffet och sedan vänta ca en 20 min innan jag ska ner igen.
.
Hörs! :)

Hoppade på en buss där de stod att den sku...

Hoppade på en buss där de stod att den skulle åka förbi pc, nu känns det som om jag är på ett äventyr, åker runt överallt, men jag Har gott om tid, tror jag iallafall...


Spader dam

I eftermiddag tyckte jag och Emil att vi förtjänade att avnjuta något riktigt gott, så vi for på spader dam på frösön och käkade, emil tog en pizza och jag en lövbit! :) MUMS!
.
Nu sitter jag och kikar på Greys anantomy, ska väl senare ikväll kanske läsa lite engelska då jag har listening nationella imorrn och på fredag speaking, men blir nog bra!
.
Jaja, ska kika lite till sedan dra ut på balkongen en sväng :) hörs!

110511

Hej!
Haft en helt total ovärd dag, den ända roliga på dagen var väl när jag följde Ellen till min busskur och så snacka vi lite haha. den enda .
Annars idag har vi varit på Wargen på förmiddagen, någon yrkesmässa eller något, lyssna på två grejer, nått massage grejs och sedan på två brandmän, (det var förövrigt skitkul att lyssna på), dom prata massa om jobbet och jag är super sugen! alltid varit lite sugen på sånt, typ ambulans, polis och sånt. men aldrig riktigt trott att jag skulle klara det, men brand man kanske..? verkade inte allt för svårt, bara jag vill så säga.
.
På eftermiddagen så skulle vi massera El grabbar(&tjejer) som hade hjälpt oss under två måndagar för nån månad sedan, så dom skulle få massage som tack, läraren hade planerat att det skulle typ bli två massage pass, 15 killar första och 15 andra, men kom bara 7 haha! dom andra hade "bojkottat" hela dagen då det ändå typ inte skulle vara en  riktig skoldag, men lugnt för mig, jag gillar ju ändå inte att massera, men dom missa nåra jävligt bra händer!
.
Nej gu, har fått hem ett hemprov nu om naturkunskap, kemi och skit, så ska nog sätta igång!
Hörs! :)

ett glatt hejdå!

Kom hem för en stund sedan då jag, mamma och Emil tog det ALLRA sista ur lägenheten på körfältet och slängt nycklarna i grannens brevinkast. Väldigt skön känsla att vara fri den, men ändock, läget på lägenheten jag hade kunde inte att bli bättre! sjukt nära till allting, men ja, synd att den var så förbannat liten!
.
Fick förresten en order av syster att lägga upp bild på bokhyllan, så det ska jag såklart göra :) (och ja, min tv är lite bebis, men den är söt! )
Blir även lite nya tillskott imon en mycket snar framtid, så det är spännande!
.
Mår bättre ikväll, så ska troligtvis på skolan imorrn, har dock ont i huvudet, men har jag ingen feber ska jag gå, ingen har väl dött av lite huvudvärk, (jo,kanske, but still..)
.

I've got a fever for you

ligger hemma med feber idag, mår dock ganska bra just nu, ligger under filten i soffan med shorts och linne, men inte hindrar lite feber mig från att gå ut i detta väder! drog med mig filten, datorn och högtalarna ut på balkongen och mös där i nån timme, så underbart!! :)
.
Men nu ska jag lägga mig och vila ett tag på soffan framför en film, hörs! :)

beautiful day!

Hej!
Okej, nu har jag äntligen förstått varför mitt senaste inlägg inte har synats, det har varit något fel, men skrev ändå inget viktigt :)
.
Men, ja, världens finaste dag! super varmt, går i shorts och linne, dock på skolan hade jag tights inger shortsen, men dom åkte av när jag kom hem.
Haft en lugn och skön dag på skolan, väldigt bra! slutade 2, då hämta pojken mig, sedan har vi rullat på lillänge och willys.
Ska alldels snart börja laga middag, blir nog kycklingfileér med pommes, vad tycks?! :) tror nästan att vi äter den på balkongen! :)
.
Nej ska kika lite till på sånt roligt, hörs!

080511

Hej!
sitter och kikar på tv samtidigt som jag försöker lära in en massa jävla frågor om kläder och mode, jag orkar inte..
men tror jag kan en del iallfall!
.
Ikväll har vi iallafall byggt ihop en fet bokhylla där vi har tvn, alla filmer, tv-spel och sånt skit, den är ganska risig med det är ändå super snyggt! :) rummet är så hemtrevligt nu.
.
Annars då? lugn och skön helg, lite godis, film och möjligtvis lite feber, men nu är det grett!
.
Nej ska ta å fortsätta. hörs! :)

Oops i did it again! (taget från en toarulle..)

Hej!
Har precis duschat och ligger nu i soffan och jäser, ska alldeles straxt blåsa håret så man kan åka hem någon gång:)
Idag på skolan hade vi Writing Nationella med engelska B, samlades jätte mycke folk i aulan, och sedan då blev jag nervös, och sedan fick vi pappret och började skriva, hoppas verkligen jag klarade mig, kunde knappt något om ämnet, men skrev på som fan ändå, bara att hitta på.
Men så efter lunch hade vi den inte så efterlängtade körsången, (åh vill inte nå mer) och tränade på en massa låtar, mitt i allt klämmer läraren ur sig att hon har bestämmt att vi ska sjungastudenten i aulanwargen, aldrig i livet.. dels för att Emil tar studenten och jag vill fixa för det, och sedan så tänker jag inte gå upp dit med klassen och låta oss gör bort sig. nej huvva! jag skippar det :)
.
Nej inge mer klagande nu, bara positivt, vackert väder, gosig pojkvän och livet är underbart i den nya lägenheten! :D
.
Hörs antingen på söndag eller via mobilen i helgen!

Pictures

okej, för att ni inte ska lessna allt för mycket på allt detta lägenhets prat tänker jag ta ett (kanske) sista inlägg och lägga upp bilder på hur det ser ut just nu, lite stökigt, men inte mycke kvar nu, lite speglar, kökbord/stolar och sånt :) och ni kan ju se att tvn står på ett skrivbord, men så småning om ska det stå en bokhylla där, typ söndag eller nått :)
.

såfa

Hallå hallå.
Har precis lagt mig i soffan med en sallad till middag! så jäkla god! fick den av mamma när vi var på coop, vart en himla salig blandning :)
.
Iallafall så idag har jag vaxat mammas ben på skolan, sedan drog hon hem till torvalla och putsade fönster, när jag slutade for jag hem till henne och så for vi på jysk, rusta onoff och coop och handla ännu mer till lägenheten! :D
känns så otroligtg mysigt,
Och nu sitter jag och väntar på att pojken ska komma hem, han är i boberg, och under tiden jag väntar ska jag baka en kladdkaka! :) så kom och fika för fan!
.
Men vi hörs! :)

Get confused and you will fade away.

Hej!
Sitter och slöar och vilar fötterna i soffan, är ganska brydd över att klockan är så förbannat mycke, inte jag har gjort någonting ikväll! handlat mat, packat ihop lite i Emils lägenhet, men ändå är klockan halv 9!! :O
Ajja, blir nog nu att läsa till svenska prov jag har imorrn.
.
Idag stack klassen plus en massa andra och såg teater på storjöteatern, den var helt okej, jag älskar sluten på dom, just för att skådespelarna ser så lycklig ut haha, det är fan det bästa :p
Men sedan strosa jag och några från klassen ut på stan, jag fastna på H&M där jag inhandla strumpor, troser och en jacka! super nöjd :) och efter det drog jag hem.
.
Sov iallafall super gott inatt! :) vakna 4 inatt och för en halv sek tänkte jag vart fan befinner jag mig..? , men så insåg jag att jag var hemma. skön känsla :)
.
Ser att pojken kollar i kylen, kanske dags att äta middag, Hörs! :)
.

näääästan! :D

ÄNTLIGEN! så förjävla underbart! nästan alla grejer är i lägenheten nu förutom några grejer som finns i selsålandet, blir troligtvis till att hämta det imorgon! :)
Men så fin den börjar bli, och mina fötter är så trött dom kan bli, arbetat som en tok idag, men fan så lätt värt det! :D GAAH.
.
Och Ellen hade skrivit att jag ska lägga upp bilder, absolut att jag ska det! :D dock kanske om några dagar då det flesta är upppackat, men bilder kommer! :)
.
Ska ut med hunden nu, vi hörs! :)
Ska ju sova första natten här nu med min älskling! ♥

WIIIE

åh så förjävla roligt! :D

flyttade alla "små" grejer från lägenheten idag till den nya! bara möblerna kvar, åååh så fin den börjar bli :) och så ska vi tapetsera om sovrummet för huvudsvett fläckar, USCH och köket! :) hihihihihih,

Imorrn blir första natten där! så ikväll ska jag sova SISTA natten i denna skit lägenhet! fan var underbart! :D :D


Helg, dagar, timmar, allt..

Hej!
Har kommit till stan för några timmar sedan :)
Har en pojk och en hund med mig, vi kunde inte lämna honom ensam i Huset i en vecka (även om pf skulle komma och mata djuren varje dag) men han är söt :)
.
Iallafall, kom till Selsålandet i tordags, har inte gjort speciellt mycket i helgen, skjutsat Emils föräldrar till flyget, grillat med pf,jenny och barnen, firat valborg och sovit!
.
men , hur var eran Valborg?
Min var helt okej, jag och Emil var chafförer, körde en fin stor bil! med ett jävla ljud, fyfan, håret lyfte när man drog upp volymen. men sånt skulle man ha haft! :)
Annars "hängde" vi i stugun, brasan och sånt. helt okej :)
.
jaja, ska läsa in lite till parfym provet imorrn (som jag måste göra... ) annars sova hehehe, för imorrn blir det en spännande dag! :D :D ska börja flytta! :D

RSS 2.0