!

Juste, vi gjorde ju våran nedräknings plansch(?) idag! :D

 


SNART SÅ

Tjoooo, sitter hemma nu, hade uf och inte så jätte mycke å göra. drog ner på stan och shoppade en ny tröja tills imorrn! :) ÄR SÅ PEPP!!

 

Annars då? igår kom malin hit och vi lagade pizza, lyssnade på musik, peppade och ja, sedan tog vi bilen och körde nån raggarunda runt stan å gjorde bus! ;)

 

Well, tänkte mest lägga ut bild på outfiten jag ska ha imorrn då jag troligtvis inte kommer kunna blogga imorrn, slutar 4 så blir snabbt in i duschen och de och sedan ner till malin och åker till Johanna och förar vid 7! :D

100 DAGARSSS FFS IMORRN!





Bytt!

Tog å snabb gjorde en ny header och bytte bakgrund, ser ni inte tryck på F5!

 

annars då? lyssnar på musik, snackar lite med kompisar och sånt, hare grett :)

.

Och förresten FUCK YOU till alla som lägger upp kort när dom är uppe på fjället med skotern och fikar eller alla er som allmänt är ute och kör! :)

hörs!


.

Hej!

 

Igår kväll drog jag hem första säsongen av OTH så låg och kollade på det i typ 7 timmar haha.

Sedan pratade jag med dig för första gången på riktigt nästan, det gör ont i mig, ont som fan!

 

.

Idag ska jag städa hade jag tänkt, ligger och kikar på oth just nu men ska dra igång snart. :)


!


SNAAAART

JUSSTEEE


PÅ ONSDAG ÄR DET 100-DAGARS!!! ALLTSÅ 100 DAGAR TILL STUDENTEN. PEPPAR FÖR PARTYYYYYY


Woo

Tjoho!

 

Sitter i stan i helgen, ensam men det är skönt, jag kikar på film, leker med make-up och hare allmänt najs!

Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte hänt så mycke roligt, kan lägga in bilder sedan helgen när jag var hos Sofia i övik och hade det trevligt :)

Och nu när jag skrev det där gick jag in och skulle kika vad jag hade för bilder och insåg att jag inte hade lagt över dem så då ids ja inte göra de heller. ni kan få se en bild på mig istället för att ni är så gulliga ;)

 

Och förresten, va hände den 22? alltså i onsdags? Ni va otroligt många som va in här då, värsta uppförsbacken haha! plz tell me :)

 


I am my own worst enemy!

I am my own worst enemy!


Lisa och Julia

Hade Make-up på skolan idag! Läraren var sjuk så det blev valfritt.

Lisa fick en vardaglig make-up typ helt i brun, eyeliner i brunt och skugga i brunt. blev riktigt fint! :) syns inte alls bra på bilderna men drog ju inte på så jävla mycket heller :)

 

Sedan blev jag sminkad, tänkte köra på något coolt så fick bli guldigt guldigt guldigt!! fest make som blev rusktigt snyggt!! :) å Nej, jag är inte så ruskigt blek, ville att färgerna skulle ploppa så tog blixt heheheheee


förlorat kortspelet ***** och president för mycket..?

Näääää skämta ju bara!

 

Sämst på att blogga! Iallafall så har jag färgat håret BRUNT :( Buuhuhuuuuu.... sorgligaste dagen på länge.

 

Men kan verkligen inte vara röd, håret va så slitet att färgen inte fastnade i längderna, såg rött ut första tvättningen och sedan blev de typ (såg typ rosa ut?) och det sliter ännu om jag måste färga och färga och färga, så därför blev jag brun :( slipper utväxten och håret har samma färg, (eller ja, kommer få...) de röda lyser igenom lite, men det fixar jag sen! :)

 

Nä, men sorgligt...!

FRÅN DETTA TILL.....

DETTA.......




dööösh

Tjaaa tjaaa...

Sitter i soffan och kom precis ur duschen. FRESH! Har varit vaken sedan typ 3 inatt? vaknade och kunde fan inte somna om igen, drog till 4 innan jag gav upp och satte igång en film i soffan ist, somnade icke där heller.
Gaaanska slö idag!
.
Har iallafall haft en jätte underbar helg! Och så klippte jag mig i torsdags hos Emils syrra, blev inte stor skillnad på längd å sånt men STOR skillnad på mitt hår, känns så fint nu :)
Sedan blåste Emil om min dator till windows 7 så nu är den snabb å bra igen!
Ja vad mer.. JOOOOO köpte min balklänning i fredags! :D
Den hänger så fint i en påse nu på min garderob, ÄR PEPP!!!
Tatueringen är 3 veckor nu och färdig läkt! är sååå söt så.

Näää fan, har som tomt nu på ord å sånt. vi hörs!

!!!!!!!!1

OHMYFRIKKINGGUD
EXAKT 4 MÅNADER TILL STUDENTEN!!!!
:O......

Balklänningar!

Idag har jag och Malin varit och testat balklänningar! hittade en helt underbar som jag lagt undan tills lördag så ska ner och testa en gång till innan jag bestämmt mig helt men sedan är den MIN! :D tog en massa kort på klänningar , testade väl en 15? lägger dock inte ut bild på alla :)

 

Ni får inte se den jag vill ha men ni kan få se några andra jag testade ;)

 


!

Hej!

 

sitter i soffan och dricker smoothie, fick en mixer av syrran som hon inte använde längre och saatan va gott smoothies en blev, Till o med Emil bad ju om mer när vi testade för första gången igår! :)

 

Börjar 11.55 idag skönt, har ingen motivation, ingen lust med skola längre. Längtar tills jag får studentmössan som ska komma när som helst. Då kanske motivationen kommer tillbaka!

 

Näää hörs,

 

Outfit!

Strumpbyxor: Gina tricot

Svart linne: Gina tricot

Blå-vit tröja: H&M

Tatuering: Devine ((: över 2 veckor nu!


.

Jag är tom på ord, luften har gått ur mig


Hsjööööö

hej!
sitter på rummetoch försöker få upp värmen, frysit typ hela dagen...
har varit hos malin ikväll, vi kikade på mello, kollade in folk på bdb och spelade yatsy, just precis vad jag behövde! :)
idag har jag bara degat, kikade på en film, lagade middag med mamma och kanske vilade ögonen liiiiite... 
Imorgon får jag skjuts in till stan med malin, super skönt! jag är ingen buss tjej, fyfan va trist!
Och aldrig mer att jag tar bussen från övik på söndagar då de kliver på så jävla mycke i hammarn att bussen kommerb till station 50 och min "sista" rätta stadsbuss gått för 5 min sedan, får vänta en 45 min och gå 1 jävla km hem för bussen är cp.. neej...
Okej, det där hade inte med något att göra, ville bara tillge er infon :)
hörs!

:(

Blev förresten riktigt besviken :(
en dag i veckan när jag å emil skulle iväg på hans jobb en kväll svängde vi förbi donken för ja vart sugen på hot vings.. beställde de i driven och när jag fick de körde vi bara iväg. kollade inte så noga.

När vi kör i stora lillänge rondellen så öppnar ja påsen och det är chili cheeze balls eller nått sånt. vart suåer besviken. hade kunnat tage de men dom va ju äcklig :( orkade inte vända om så ffick inte mina vingar :((((((




(XD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDXDXDXDXDDDDD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

helg!

Hej!

sitter i Kälarne och degar. eller njaaa, har en godis skål och spelar Mange schmidt och peppar inför 100dagars som är den 29e! biljetten till O'learys köpte jag i går så jag är beredd! PARTYYYY!!!

Jag och Malin sitter och puffar varandra på fb, hon mig, jag tillbaka. hela tiden. det kallar jag tidsfördriv!!
Sedan har vi svinkallt idag! brrrr..... fast hörde va va kallare på ett annat ställe, dit vill man inte ;)

Idag hade jag och Malin världens redovisning. Naturkunskap. skulle lära eleverna och lura läraren att vi visste vad vi talade om när vi pratade om HUGO-projektet. Man typ lokaliserar OCH sekvenserar och blaahaha vart DNA och Genom (inte genom, utan genom ) vart de finns i kroppen. förstår ni? :)

Näää. ska fortsätta puffa malin. vi hörs! :)

RSS 2.0