my precious

HAHA,
gollum, gollum!! taggad på facebook :)
men jag tjänade ju iallafall 50 spenn :)


Kommentarer
Postat av: Beatrice

sv: haha det verkar så iaf! åh va gullig du är! va glad jag blir :) det är faktiskt syntet, men med äkta löshår som jag satt in och då blev det faktiskt snyggt :)



Ja verkligen, då ska jag använda den med glädje haha ;D



Ja det är verkligen jätte jobbigt att vara så isolerad långa perioder, hur känslig var du under din behandling? :/ en förskylning eller feber kan ju faktiskt bli farligt för ngn som har såpass lågt immunförsvar, men varken mina vänner eller andra förutom familjen förstår hur allvarligt det är trots att jag har förklarat för dom.

2010-08-09 @ 20:14:09
URL: http://http:/bissy.blogg.se
Postat av: Beatrice

sv: usch då :( jag har faktiskt inte åkt på någonting sen jag blev sjuk tur nog, men kanske för att jag varit väldigt försiktig och läkarna sa att det gör mycket om man inte har några syskon, framför allt små då dom gärna drar hem virus och grejer. Har en syster men hon har flyttat hemifrån haha.



Det är riktigt synd att det blir så, men som du säger det är väl sånt man får ta. Man märker ju verkligen vilka som är ens riktiga vänner och inte vilket är bra på sitt sätt. Många har satt upp kontakten och folk i klassen har stått och inte ens hälsat när jag har hälsat, kanske är rädda för hur jag ska reagera.. ja vet inte. Jag skulle aldrig me att kunna säga upp kontakten med ngn som va allvarligt sjuk, jag skulle finnas där men som sagt, alla är ju olika.

2010-08-09 @ 20:55:17
URL: http://http:/bissy.blogg.se
Du får jätte gärna kommentera, men som en vis kanin sa "Har man ingenting snällt att säga ska man inte säga någonting alls. ni förstår va?! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback