Porten ute, aj..

buhuua med mig..
Nejrå men nu har jag ont!

Jag kom till sjukhuset vid kvart i tio och där då gå på IVA och sitta och vänta på dom som skulle ta bort den. när dom kom satte dom en nål i min arm och förklarade att jag skulle bli dåsig och säkert somna till av medlet, och så började hon spurta in medlet i mig och jag kände på direkten hur mina ögon blev konstiga och ännu lite till medel och då blev de svart, men så plötsligt vaknade jag och jag minns att jag var vaken men jag minns inte att jag tydligen hade pratat en massa och frågat om grejer. och så sa läkaren/kirurgen : " dra i andan och håll den " så drog han ur min port och visade mig den. usch vilken äcklig pryl!
Jag kände ingenting som jag hade hoppats, men jag var ju vaken så det var ändå obehagligt..
när dom sytt igen mig vilket jag minns (!) så sa dom att jag kunde ligga och vila lite eftersom jag kunde vara yr och det, men jag gick nog iväg efter 10 mig och ja och mamma åkte på subway och åt och sedan clas ohlsson, och fresks och lillänge. liten jävle jag är..
Och jag har inte haft ont alls, bedövningen har ju legat i, men nu så stramar det och det svider och gör ont, och jag har inte mina starka piller här i stan, så jag fick ta en ipren, hoppas dom funkar.
Även att jag också har svamlat på om kor och att jag måste hem för jag har grönsaker att sköta om,  (jag snackade ju givetvis om countrylife spelet på facebook,men hur skulle någon veta det? ) och så pratade jag om att jag ville bli undersköterska och frågade hur lång tid det skulle ta och en massa annat strunt, för varför skulle jag vilja bli det? nja, nej tack :)
Svamlade på om en massa jag inte minns och jag tvingade mamma att ta kort under tiden dom tog ut porten, men dom korten är lite för äcklig för att lägga ut här :p haha!

Just nu städar min söt mamma min lägenhet lite och hon har diskat också, men jag ska ta ut soporna eftersom jag är den enda i min familj som är kompis med mitt sopskåp ;)
Menmen, skriver lite senare.

PUSSPÅER

Kommentarer
Postat av: Sofia

LÄGG UT BILDERNA!!! :D

2010-02-13 @ 15:21:45
Du får jätte gärna kommentera, men som en vis kanin sa "Har man ingenting snällt att säga ska man inte säga någonting alls. ni förstår va?! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback