sängen i kälarne

Hejsan,
Är en liten le flicka som skriver, hon har tyvärr åkt till Kälarne, ensam. hon ska ju så otrevligt nog till tandläkaren imorrn och fixa två hål, och det är ju egentligen bra att bara ha två hål efter allt hon va med om förra året, men hon vill icke! tur är att hon får en snäll tandis ist för den elaka som gjorde undersökningen för nån månad sedan.
Hennes pojkvän stannade hemma för att va med sina kompisar och fiska som inte hon vill göra, det hatar hon. Hon saknar sin pojkvän och hon hatade att lämna honom, och så är hon så mjäkig att hon börjar grina, hon är en fjant men hon älskar ju honom på mycket! han är ju allting för henne!
Ikväll ska Emelie kika förbi hos henne och lämna the sims3 så hon kan spela lite, och imorgon ska hon träffa Erika B som det var jätte länge sedan hon träffade, och sedan!! på onsdag åker hon äntligen till sin kärlek igen! :)
Då åker hon Hem igen :) Hem till Selsålandet!
Menmen, nu ska hon vänta på kompisen och sedan kolla på film, I taket lyser stjärnorna blir det nog!


Kommentarer
Du får jätte gärna kommentera, men som en vis kanin sa "Har man ingenting snällt att säga ska man inte säga någonting alls. ni förstår va?! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback