Händelserik dag, typ.

hejsan folkens,
idag har det varit en bra dag, började iofs halv 9 idag och skulle på en föreläsning som en gubbe höll i om tillsatser i maten och om vad vi stoppar i oss, var intressant och man fick vissa tankeställningar, men när han började klanka på nudlar och panpizzor och energi dryck gick han för långt haha, men det där om energi dryckerna var faktiskt ganska äckligt, jag ska ändå fortsätta att dricka det men inte i samma mängder.
Men så efter det så skulle vi massera två och två 45 minuter var och sedan fick vi sluta vid typ 12 :) Åsa har ju ryggskott så hade ingen lärare så därför var dagen så kort.
då gick jag hem och städade lite, bytte sängkläder och röjde. stolt!
När Emil slutade vid 4 tog vi bussen ner på lillänge för jag skulle handla lite små grejer, blev ny rakhyvel, avsminkningservetter, ljus, en grej på apoteket och emil köpte hårfärg :) skulle även ha köpt ramar men dom hade inga :s blir leta på stan imorrn.
Efter lillänge så skulle vi äta på Max så tog bussen dit bort och klev av, då tyckte Emil det var för mycket folk så vi gick in på stan och köpte varsin lång subway macka, och for hem och åt :) mums!
När vi satt på Bussen hem och väntade på att den skulle åka fick vi se polisen ta hand om två människor, dom verkade inte fulla så det var någonting annat. kanske drogade? för polisen såg elak ut och tog i dom, dom fick inte ha händerna någonstans där dom inte va synliga. var ganska roligt att se :B
Skulle även färga håret på Emil ikväll, men det började svida så vi sköljde ur, kom på sedan att han har torrhårbotten så det var nog därför, får färga om en annan gång när det är bättre :) surt sa räven!

hade mycket att skriva ikväll, och har ni orkat läsa så grattis!

vi ska snart kolla på film, bara Emil slutar spela wiiet :)

PUSSPÅER



u give me strenght to carry on <3

Jag älskar dig Emil, du är så söt när du är bitter, och du snarkar gulligt och även när du fiser luktar det gott :* :$


Kommentarer
Du får jätte gärna kommentera, men som en vis kanin sa "Har man ingenting snällt att säga ska man inte säga någonting alls. ni förstår va?! ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback